Claudiu-Iorga Palaz – veșnicul candidat, obositor și degeaba competitor la Primăria Constanței

0
107

Motto: Noi vă vom vota să ajungeți la Primării, nu în pușcării! 

În urmă cu aproape 15 ani, în luna octombrie 2001, un cetățean de rând al Constanței, dorind să intre în posesia drepturilor sale legale, s-a adresat Prefecturii Constanța. Solicitarea petentului a ajuns la Secretarul General de atunci al instituției, „profesionistul“ de astăzi, traseistul politicianist Claudiu – Iorga Palaz.

Iată răspunsul miștocăresc, chiar batjocoritor, al instituției din bd. Tomis nr. 51, purtând semnătura olografă a Secretarului General, tovarășul Claudiu Palaz:



Adresa„Referitor la cererea dvs. prin care solicitați instituției noastre constituirea dreptului de proprietate pentru 1 ha teren arabil în conformitate cu prevederile Legii nr. 42/ 1990 și Legii nr. 18/ 1991, vă comunicăm că cererea trebuie depusă la o comisie locală care după discutarea în cadrul ședinței, transmite propunerea Comisiei Județene spre validare. 
Menționăm că pentru rezolvarea situației dvs. trebuie să vă adresați Primăriilor din Județul Constanța.“

Trecem cu jenă peste „agramaticalitățile“ textului, pentru că, nu-i așa, de fiecare dată „dactilografa e proastă“ (!) și ne oprim la fondul problemei.

În dorința lor de a scăpa și a-l pasa pe petent, Șeful de Birou (ce fel, al cui birou?) Doina Petrescu și Secretarul General al Prefecturii, Claudiu Palaz, au redactat și au semnat un răspuns „la mișto“, trimițându-l pe solicitant să facă jogging pe plaiurile județului de 7.071,29 km².

Altfel spus, petentul trebuia să devină un fel de Badea Cârțan constănțean, să-și încalțe opincile, plus cele de rezervă, să-și ia traista și toiagul la spinare, răbdare, tutun, de mâncare, de băut și de citit și, mergând agale din zori și până-n seară, peste munți, ape și văi, să ajungă la ușile tuturor primăriilor din județ (3 municipii + 9 orașe + 58 comune) ca să lase la fiecare câte o cerere, în total 70! În timp ce Prefectura avea în subordine instituții specializate, care cunoșteau, în detaliu și centralizat, situația reală a terenului arabil din județ!

Ăsta-i „profesionistul“, „tenacele“, „patriotul“, „generosul“, fostul secretar general, fostul subprefect și fostul prefect Claudiu-Iorga Palaz – un migrant prin mai multe partide, un candidat veșnic, obositor și degeaba competitor la Primăria Constanței!

• • 

Aflăm din surse specifice că „profesionistul“ Claudiu-Iorga Palaz se laudă în stânga și în dreapta că ne va acționa în judecată, în urma dezvăluirilor pe care publicația noastră le-a făcut în cele două episoade cu titlul Claudiu-Iorga Palaz și mafia terenurilor.

Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 08 aprilie 2015).
Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 08 aprilie 2015).

Îl sfătuim pe cel profund deranjat și aprig mâniat de cele cuprinse în materialul amintit să își pună degrabă laudele în aplicare, având în vedere, totuși, următoarele:

  1. – Materialul constituie o preluare a celor postate pe blogul personal de dl. Metin Cerchez, fost deputat în legislatura 2000 – 2004, membru al Comisiei de Siguranță Națională, Apărare și Ordine Publică și șef al subcomisiei Anticorupție din Ministerul Justiției.
  2. – Materialul este publicat cu respectarea tuturor prevederilor deontologice și ale respectării instituției dreptului de autor (acordul sursei; menționarea sursei; citarea textelor preluate).
  1. Materialele au fost postate inițial în luna aprilie 2015, când, în acea vreme, nimeni nu știa că C.I. Palaz mai există și nici individul nu s-a simțit lezat de dezvăluiri. Dar, ce să vezi, după un an, a simțit un fior de deranj, tocmai acum, când este în plină campanie electorală și vrea să fie băgat în seamă!
  2. – La Tribunal, birjar!

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentLiberali, măturați-vă gunoaiele din ogradă!
Articolul următorComuna Gârliciu sau evul mediu din prezent
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here