Motto: Noi vă vom vota să ajungeți la Primării, nu în pușcării!

Se știe că „o fotografie face cât o mie de cuvinte“, așa că vă prezentăm, în zeci de mii de „cuvinte“, halul în care arată Parcul de la Gară și zona Gării C.F.R., imaginea în oglindă a unui interimar care se vrea primar, cel care, într-o recentă (24 martie 2016) declarație făcută la o televiziune locală, referindu-se la dalele din Piața Ovidiu, a afirmat cinic și iresponsabil, ca să nu spunem prostește și cu nerușinare:

„(…) Dacă mă întrebaţi pe mine, nu am nicio problemă ca, din loc în loc, pavajul să fie ciobit. Ne dă un aer de oraş istoric. Dacă noi ajungem să raportăm schimbarea radicală printr-un asemenea proiect la câteva plăci ciobite, înseamnă să ne căutăm dinadins nod în papură (…)”.

În contrareplică, dacă mă întrebați pe mine și pe cei mai mulți dintre cetățenii Constanței, nu avem nicio problemă ca, la viitoarele alegeri, interimarul să nu fie ales Primar. Ne-ar da satisfacția unui gest istoric. Dacă noi ajungem să facem schimbarea radicală printr-un asemenea vot ca să scăpăm de câteva plăci ciobite, înseamnă să scăpăm dinadins și de nodurile în papură și că ne vom căuta, în sfârșit, viitorul nostru și al orașului!…

Îl invităm pe interimarul unui oraș distrus și împuțit să-și umple plămânii cu aerul pestilențial emanat de fecalele din conductele de scurgere din zona „schimbată radical printr-un asemenea proiect“, să se abată de la traseele de protocol și să efectueze „vizite de lucru“ ca să se convingă că municipiul este sufocat de „noduri în papură“, mai ales în zonele „Badea Cârțan“, Parcul „Expoflora“, Satul de Vacanță, Parcul de la Gară, zona Gării C.F.R., cartierul CET, cartierul „Abator“, Parcul de la Casa de Cultură,  cartierul Km 4-5, cartierele Tomis 1 – 6, cartierul Poarta 6, zona str. Traian, de fapt în întregul oraș… sirian.

Îndemnul nostru către bietul interimar rămâne același: Trezește-te, Făgădău, coboară din birou și privește ce-i în jurul tău!

P.S.Nu mă subestimați! Gândesc mai mult decât arăt, știu mai multe decât scriu și observ mai multe decât credeți!

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedent„Franz I“ – primul vas de transport mărfuri care a navigat pe Dunăre
Articolul următorParcul „Expoflora” sau ticăloșia autorităților locale
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here