Există filmări obscene în care apare P.F. Daniel

0
4475

Foarte puțini au reținut, unii nici nu au sesizat, un fragment din declarația călugărului Sebastian Jitaru, care, în documentarul realizat de echipa „Să fie lumină”[1], a declarat următoarele[2]:

„Mă piș pe filmul ăsta!”

Minutul 04:02 – călugărul Sebastian JITARU:

„(…) Ascultați ce vă spun eu! Mă piș pe filmul ăsta! Pentru mine ăsta-i zero. Mă folosesc să-i dau în cap. La mine-i altceva mai puternic, ca să știi! Care ăla nu va vedea NIMENI. O singură persoană, două persoane au văzut. De-acolo (arată cu mâna stîngă ridicată spre tavanul încăperii – nota red.) Sus, sus, sus, sus, sus…, nu așa, un prost în negru (referire la Corneliu Onilă, fost episcop ortodox al Episcopiei Hușilor, membru al Sfântului Sinod al B.O.R. – nota red.). Și eu mâine-poimâine, dacă ajung «tot un prost în negru», o să zică mulți… NU! Unul în alb… (referire la  Patriarhul Daniel[3], căruia, în interiorul B.O.R., i se mai spune „Marele Alb” [4] – nota red.). Acolo se știe… Aia-i puterea mea! (…).”

MARELE ALB (octombrie 2010 – cu ocazia decernării titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii „A.I. Cuza” din Iaşi).

„Dacă cineva dă caseta, va muri!”

Ei bine, declarația călugărului-arhimandrit[5] Sebastian Jitaru poate fi coroborată cu alte informații sosite pe adresa redacției, primite de la o sursă demnă de încredere, care confirmă întru totul spusele acestuia:

„Am văzut că vă preocupă șantajul lui Teodosie la patriarhul Daniela. Iată ce mi-a răspuns (…) un fost procuror al României (…): 

«Știu și eu destule despre Daniel. În primăvara lui 2007, am participat la o întâlnire între trei preoți deosebiți (urmează numele preoților – nota red.) și care știau multe. Era în preajma alegerilor pentru noul Patriarh și se aflase că există o casetă cu o destrăbălare sexuală a lui Daniel la una din mănăstirile din Moldova. Bartolomeu Anania a promis mulți bani pentru acea casetă. Daniel a spus că, dacă cineva dă caseta, va muri».”

„Marele Alb” – homosexual și ofițer sub acoperire?!

În câteva articole publicate de REZISTENTA.ro am exprimat opinii argumentate potrivit cărora ereticul Daniel Ciobotea, Patriarhul B.O.R., nu este străin de înclinațiile nefirești ale împreunării[6] cu un trup bărbătesc, inclusiv faptul că individul a fost/ este (atenție!) ofițer sub acoperire[7] al unuia dintre numeroasele servicii de informații de pe pământurile mioritice și „apostolic” românești.

De ce atrag atenția despre importanța acestui fapt? Pentru că se știe că activitatea de colectare/ stocare/ prelucrare/ raportare de informații este, nu de puține ori, strâns legată de relații cu conotație (homo)sexuală (racolare/ convingere/ compromitere/ șantaj etc).

Dar să revenim la Marele Păstor Prea Fericit, singurul ierarh ortodox român care are dreptul să se îmbrace… în Alb!

Să fie lumină… și tulburare!

Este de notorietate, și a produs mare tulburare în inima Bisericii ortodoxe românești, inclusiv cu reverberații internaționale[8], ancheta jurnalistică a reporterilor de la Să fie lumină despre abuzurile sexuale la care au fost supuși unii elevi de la Seminarul Teologic Ortodox „Ioan Gură de Aur” din Huși (jud. Vaslui), finalizată cu trimiterea în judecată a epsicopului Cornel Onilă și arhimandritului Sebastian Jitaru pentru agresiune sexuală și viol în formă continuată.

Infracțiunile grave comise de cei doi sunt doar partea vizibilă a putreziciunii[9] care macină Biserica strămoșească, dar și o altă dovadă că homosexualitatea a ajuns la rangul de fenomen prin chiliile ortodoxe[10].

De asemenea, datele anchetei au evidențiat complicitatea criminală a mai-marilor din ierarhia B.O.R., care, cu ticăloasa tradiție mioritică, și-au așternut (și continuă s-o facă) patrafirele aurite peste putreziciunea mamutului în agonie[11], pentru că cei mai mulți dintre ei se substituie lui Iisus, considerându-se nu numai nemuritori, ci și „Calea, Adevărul și Viața”.

Să fie lumină: „(…) mai multe surse au susținut că, pe una din înregistrările intime realizate în 2006-2007, Onilă pronunță nume de ierarhi B.O.R. cu năravuri similare pentru a-și convinge victima. (…). în actele dosarului de infracțiuni sexuale care i-a trimis acum în judecată pe Cornel Onilă și Sebastian Jitaru există o declarație a unei părți vătămate, care descrie acest mecanism de manipulare.

Această victimă, abuzată atât de ierarhul Onilă, cât și de arhimandritul Jitaru, relatează cum ambele fețe bisericești i-au vorbit, chiar în toiul abuzurilor sexuale, despre cum «asta fac și alți episcopi». (…).”

Martor: „Avansurile lui Onilă au continuat și, de câte ori prindea momentul, mă atingea, mă săruta. Când mă trăgea deoparte pentru activități casnice, mă mângâia în zona genitală și mă săruta folosindu-și limba. Onilă îmi făcea tot felul de promisiuni, dar toate urmau a se întâmpla după ce împlineam 18 ani.”, povestește victima.

Și continuă:

„Îmi spunea (n.r. – Onilă) că ceea ce se întâmplă este ceva normal, că asta fac și alți episcopi, dând exemplu pe un individ pe nume Paul, care ar fi iubitul lui Casian[12], episcopul de la Galați. La fel îmi spunea și despre Ciprian[13], episcop de Buzău, chiar și de patriarh (îmi spunea. n.r.) că ar avea un iubit. După fiecare episod în care mă mângâia și mă săruta, îmi cerea expres să nu spun la nimeni, că lumea e rea.”  (Emil, în anchetă). (…).”

Să fie lumină: „Metoda de convingere a fost folosită, cu același elev căzut victimă, și de călugărul Jitaru. (…).”

Înalți ierarhi spionați de Teodosie

În articolul „Teodosie mi-a cerut să adun informații compromițătoare despre preoți, ierarhi și Patriarh!”[14], Mihaela Ion, care a stat circa 20 de ani în preajma lui Teodosie (atât la București, cât și la Constanța) și cunoaște cele mai teribile taine din camerele episcopale teodosnice, și nu numai!, îi dezvăluie, printre altele, apucăturile de colaborator al Securității și menționează numele a 16 înalți ierarhi din Sinodul B.O.R., spionați cu scop de șantaj și compromitere, după cum urmează:

* P.F. Teoctist (repauzat), * P.F. Daniel – Patriarhul BOR, * ÎPS Teofan – Mitropolitul Moldovei, * ÎPS Irineu Popa – Mitropolit al Olteniei, * ÎPS Andrei Andreicuț – Mitropolitul Clujului, * ÎPS Nifon Mihăiță – Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei (repauzat), * ÎPS Calinic – Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, * ÎPS Casian Crăciun – Arhiepiscop al Dunării de Jos, * ÎPS Ciprian Spiridon – Arhiepiscop al Buzăului și Vrancei, * ÎPS Varsanufie Gogescu – Arhiepiscop al Râmnicului, * PS Vincențiu Grifoni – Episcop al Sloboziei și Călărașilor, * ÎPS Serafim Joantă – Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale și de Nord, * PS Sebastian Pașcanu – Episcop al Slatinei și Romanaților, * PS Epifanie Norocel – fostul Episcop al Buzăului și Vrancei (repauzat), * PS Timotei Aioanei (Prahoveanul) – Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, * PS Varlaam Ploieșteanul – Episcop Vicar patriarhal.

Adevărata față a mitropolitului Teofan

Iată cum este descris personajul Teofan Savu Sinaitul[15]  mitropolit al Moldovei – în deja celebrul articol intitulat „Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R” (apărut la data de 04 august 2017, în publicația on-line REZISTENTA.ro)[16]:

„Născut cu numele Dumitru Savu (homosexual și informator al Securității. Se spune că tatăl său are fișă de bolnav psihic. Imediat după absolvirea Facultății a devenit călugăr la mănăstirea Crasna, loc infestat de homosexualiate, devenind amant al ieromonahului Nicodim din acea mănăstire.

Cercetat pentru homosexualitate, devine informator al Securității, Direcția de Culte a județului Prahova.

Peste puțin timp, în 1986, a fost trimis de Patriarhia Română cu o bursă de studii la Institutul Teologic „Saint Sergeˮ din Paris (1986-1990), obținând titlul de Doctor în Teologie.

La revenirea în țară de la Paris, în foarte scurt timp a fost hirotonit, fără să fie ales canonic, ca Episcop Vicar, fiind unul dintre ucenici iubiți de patriarhul Teoctist, lângă care, cu protecția acestuia, s-a ocupat cu țeserea de intrigi între Patriarhie și organismele bisericești din exteriorul țării.

A fost unul dintre „așiiˮ ascunși în mâneca sutanei lui Teoctist împotriva mitropolitului Daniel Ciobotea, pentru a împiedica ascensiunea acestuia la tronul patriarhal, motiv pentru care a fost propulsat ca Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei (anul 2000).

Este considerat nul ca intelect și pregătire teologică.

Gurile spurcate spun că, printre amanții săi au fost propriul șofer și arhimandritul Dogaru, care, spun alte guri spurcate, îi mai aducea și băieți de la S.P.P., unde Dogaru era preot duhovnic.

Cariera și ascensiunea sa au fost „pilotateˮ de Securitate și, ulterior, de S.R.I.

A avut puternice simpatii față de P.N.Ț.cd. și Convenția Democrată din România, forțele politice care au dezamăgit poporul român.

Este considerat unul dintre cei mai meschini, oportuniști, reduși și fățarnici ierarhi pe care i-a cunoscut vreodată România, toate faptele grave comise de acesta justificând din plin caterisirea sa.”

„Am văzut filmări compromițătoare cu Teofan”

Conform anchetei jurnalistice a celor de la Să fie lumină[17], în cazul abuzurilor sexuale de la Seminarul Teologic Ortodox „Ioan Gură de Aur” din Huși, unul dintre martorii audiați de procurori a declarat sub stare de jurământ:

Martor:„(…) Din câte cunosc, Jitaru a mai avut relații de natură sexuală cu alți băieți din seminar.”, spune seminaristul abuzat. «Mi-a spus că el personal a văzut filmări compromițătoare cu Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, în timp ce întreținea acte de natură sexuală cu bărbați».”se notează în declarația dată de partea vătămată înaintea procurorilor. (…).”


[1] vezi aicihttps://safielumina.ro/

[2] vezi aicihttps://www.youtube.com/watch?v=l4OZuFS5zh8

[3] 18 decembrie 2016 – „Patriarhul Daniel, slujitorul Lui Dumnezeu sau sclavul Satanei?”  (vezi aicihttps://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-slujitorul-lui-dumnezeu-sau-sclavul-satanei/).

[4] 19 noiembrie 2016 – „Jos masca de Patriarh, Daniel Ciobotea!” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/jos-masca-de-patriarh-ortodox-daniel-ciobotea/).

[5] Arhimandrit1. titlu inferior arhiereului, pe care-l poartă stareții unor mănăstiri ortodoxe mai mari. 2. Titlu dat călugărilor ortodocși cu o slujbă mai înaltă pe lângă o episcopie, în semn de cinste.

[6] 31 octombrie 2016 – „Patriarhul Daniel Ciobotea este homosexual?” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-ciobotea-este-homosexual/).

[7] 06 noiembrie 2016 – „Patriarhul Daniel este ofițer acoperit?” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-este-ofiter-acoperit/).

[8] 10 august 2018 – „Comunitatea Ortodoxă din Italia solicită caterisirea homosexualilor din Sf. Sinod al B.O.R.” (vezi aici – https://rezistenta.ro/comunitatea-ortodoxa-din-italia-solicita-caterisirea-homosexualilor-din-sf-sinod-al-b-o-r/).

[9] 04 august 2017 – „Lista cu homosexualii din Sf. SINOD al B.O.R.” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/lista-cu-homosexualii-din-sf-sinod-al-b-o-r/).

[10] 27 noiembrie 2017 – „Sex și extaz orgasmic în chiliile de la Patriarhie” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/sex-si-extaz-orgasmic-in-chiliile-de-la-patriarhie/).

[11] 06 noiembrie 2017 – „Biserica Ortodoxă Română – MAMUTUL ÎN AGONIE” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/biserica-ortodoxa-romana-mamutul-in-agonie/).

[12] 30 septembrie 2019 – Jos masCA, CAsio al Galațiului, nevrednicule! (vezi aici – https://rezistenta.ro/jos-masca-casio-al-galatiului-nevrednicule/).
[13] 16 august 2017 – „ÎPS Ciprian Câmpineanu și ÎPS Irineu Pop – relație secretă de iubire” (vezi aici – https://rezistenta.ro/ips-ciprian-campineanu-si-ips-irineu-pop-relatie-secreta-de-iubire/).

[14] https://lumeasperantelor.ro/teodosie-mi-a-cerut-sa-adun-informatii-compromitatoare-despre-preoti-ierarhi-si-patriarh/?fbclid=IwAR1rYxOwXgJpsebNVfGSiCfoKKwWpFzupM9HmroRbT2xQfI8dYQ7k4WC4dk

[15] https://ro.wikipedia.org/wiki/Teofan_Savu

[16] https://rezistenta.ro/lista-cu-homosexualii-din-sf-sinod-al-b-o-r/

[17] https://safielumina.ro/epilog-nu-te-speria-toti-facem-asta/

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentAsociația NEAMUL ROMÂNESC contestă legalitatea Institutului pentru Studierea Holocaustului
Articolul următorPogromul de la Iași, între falsificare și adevăr istoric
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.