În Colegiul Național Pedagogic, șoarecii și șobolanii miaună!

0
1425
Glumind, unul dintre cei pățiți ne-a povestit că, în acțiunile lor nocturne asupra curților și locuințelor, șoarecii și șobolanii au început să miaune… ca să deruteze pisicile!
Am scris de nenumărate ori că numita profesor-doctor-lector universitar Anamaria Ciobotaru – director de prea mulți ani (peste 12) al Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu‟ din Constanța -, este agramată, iresponsabilă și superficială și și-a depășit de multă vreme propriile (in)competențe, fiind cazul să fie îndepărtată cât mai repede de la conducerea acestei unități de învățământ.
Precizez că netrebnica și nevrednica Anamaria Ciobotaru se bate cu cărămida, secera și ciocanul în piept și, pe unde apucă, se laudă că stabilimentul pe care zice ea că îl conduce este declarat de „cinci ori școală europeană‟ (!!!), evident, datorită meritelor ei, deși, de fapt, este una dintre cele mai prost manageriate unități din învățământul constănțean.
Agramata-doctor-director Anamaria Ciobotaru, negustoreasa-șef a instituției, este preocupată mai mult să își asorteze pantofii cu poșetele, decât de buna gospodărire a clădirilor și, în general, de întregul patrimoniu primit în administrare de la Primăria Constanța.
Modul dezastruos în care această individă gestionează clădirile, terenurile și fondurile publice alocate de Consiliul Local Municipal, halul în care vorbește și se comportă cu propriii colegi, o fac pasibilă de demitere urgentă și oprobriul colegilor de breaslă.Magazie 3
Magazie exterior 1
Într-o scrisoare adresată redacției noastre, mai mulți locatari ale căror imobile se află în imediata vecinătate a Colegiului Național ne-au sesizat faptul că locuințele lor sunt invadate de șoareci și șobolani, rozătoare care își au sălașul într-o magazie de materiale din incinta instituției de învățământ.

Mai jos, imagini din interiorul șandramalei de materiale a Colegiului Pedagogic, declarat „de cinci ori școală europeană”!!!

Interior magazia de materiale (2)

Interior magazia de materiale (1)

Spațiul acestei șandramale este ocupat de tot felul de obiecte și materiale degradate și inutile, aruncate de-a valma, cam cum sunt neuronii din creierele celor care conduc instituția.
Tomberon 1 Tasta 1aa
În aceeași zonă se găsesc tomberoane specifice de gunoi, în care sunt depozitate tot felul de resturi (pet-uri, hârtii, sticle, ambalaje etc), inclusiv de proveniență alimentară, fapt care atrage o mulțime de rozătoare (șoareci și șobolani).
Mobilier 1
Mobilier 2
De asemenea, tot aici este locul unde elevii – cam de toate vârstele și ambele sexe – fumează nestingheriți, fiind un potențial pericol de producere a unui incendiu cu urmări dintre cele mai grave atât pentru șandramaua-acaret plină de lemne, hârtii, cartoane și tot felul de gunoaie, cât și, mai ales, pentru locuințele din vecinătate.
Mobilier 3 Mobilier 4
Culmea ticăloșiei constă nu numai în faptul că muierile  din conducerea Colegiului (Anamaria Ciobotaru – director și Mihaela Tudorache – director adjunct) nu fac absolut nimic pentru rezolvarea acestei situații grave, dar și pentru că focarul de infecție, mirosuri pestilențiale și pericolul de mușcături se află în imediata apropiere a Grădiniței de Aplicație din incinta instituției, locul unde își desfășoară activitățile specifice peste 100 de copii și cadre didactice.
Mobilier 6Mobilier 5
De la locatarii din zonă am aflat că, în nenumărate rânduri, șoarecii și șobolanii le pătrund în curte și chiar în locuințe și doar uneori pisicile și câinii de pază reușesc să-i captureze.
Glumind, unul dintre cei pățiți ne-a povestit că, în acțiunile lor nocturne asupra curților și locuințelor, șoarecii și șobolanii au început să miaune… ca să deruteze pisicile!
Magazie exterior 2 Tasta 2
În vara acestui an, printr-o scrisoare înmânată personal numitei Tatiana Mocanu – administratorul de patrimoniu al Colegiului, locatarii au sesizat despre existența și efectele acestei probleme, dar individa i-a tratat cu aroganță și obrăznicie, ei fiind convinși că scrisoarea lor a ajuns… hârtia igienică a cucoanei respective.
Oamenii sunt exasperați nu numai de atacurile rozătoarelor, ci și de faptul că nimeni din conducerea Coilegiului nu se implică pentru rezolvarea acestu caz grav, motiv pentru care sunt hotărâți să sesizeze Direcția de Sănătate Publică și Consiliul Local Municipal.
Fosta doamnă Petroșan, actuala domnișoară Mihaela Tudorache, fără copii, iubitoarea unui câine de talie mică (buldog francez).
Fosta doamnă Petroșan, actuala domnișoară Mihaela Tudorache, fără copii, iubitoarea unui câine de talie mică (buldog francez).
În ședința publică din ziua de 08 noiembrie a.c., în cadrul dosarului 8764/ 212/ 2018 deschis în urma lăcrimației depusă de agramata-doctor-director Anamaria Ciobotaru, pentru pretinse defăimări ce i le-ar fi adus subsemnatul în publicația REZISTENȚA.ro, a fost audiată numita Mihaela Tudorache – director adjunct al Colegiului, propusă ca martor de reclamanta pretins-defăimată.
Iată, mai jos, câteva fragmente dintre afirmațiile jenante și halucinante ale celei „cu părul ca franjurii ce pe umeri îi cade‟:
Mihaela Tudorache:„(…) Cu privire la activitatea de manager a reclamantei, arăt că aceasta este un om foarte echilibrat, care își iubește foarte mult instituția și că este absolventă a acestui Colegiu, ca și mine. (…).‟ 
Tasta 3
da1
 Mihaela Tudorache:„(…) Este dureros ca cineva care nu te cunoaște să îți trateze astfel muncaSuntem oameni, însă, cu toate acestea, suntem oameni echilibrați. (…).‟
da3 da2
Mihaela Tudorache:„(…) Nu am identificat carențe sau deficiențe în activitatea reclamantei, aceasta este mai sigură pe ea pe an ce trece și apreciez că este cel mai bun manager pe care îl poate avea această instituție. (…).‟ 

da5

da4
Mihaela Tudorache:„(…) Nu cred că reclamanta s-a temut că îi va fi afectată imaginea publică.
Aceasta și-a creat un nume și este sigură de felul în care se reflectă activitatea sa în ochii celorlalți. Aceasta regreta, însă, faptul că noi, colegii, eram afectați. (…).‟
 Mihaela Tudorache:„(…) Nu știu despre alte probleme grave pe care instituția le are din punct de vedere managerial (…).‟
nu5Nota redacției: fotografiile sunt foarte recente (realizate în ziua de vineri, 23 noiembrie a.c.) și reprezintă doar câteva secvențe din dezastrul existent în acest Colegiu cu pretenții cretine de „cinci ori școală europeană‟, de care actuala conducere își bate joc cu statornicie și ticăloșie.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentUn monah ortodox îndeamnă și binecuvântează… uciderea homosexualilor
Articolul următorÎn Colegiul Pedagogic, părinții sunt spoliați de bani pentru lucrări și dotări
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.