Liberali, măturați-vă gunoaiele din ogradă!

1
291
Omul potrivit la locul potrivit.

Surse specifice, demne de crezare și care nu merită amânare, ne aduc la cunoștință că nu este exclus ca infractorul și perdantul Gigi Christian Chiru al Justiției și din ograda P.N.L. Constanța, dându-se de ceasurile rele de la „Dacia“, să candideze la Primăria Constanța. Nu, nu va fi candidatul preferat de partid, ci susținut ca INDEPENDENT de o gașcă de impostori și farisei, deci politicieni locali, care îl înconjoară pe principiul „Spune-mi cine ești ca să-ți spun cu cine te însoțești” (unii zic că merge și invers, așa e, dar nu mai contează).

În treacăt fie scris, gurile bune și informate din preajma infractorului ne spun că și scumpa și minunata sa soție îl trage de mânecă să candideze, dar, din respect pentru sexul frumos și celula de bază a societății, nu dezvoltăm subiectul.

Vergil Chițac flancat de Cristina Văsîi (stânga) și Costela Gana (dreapta).
Vergil Chițac flancat de Cristina Văsîi (stânga) și Costela Gana (dreapta).

Fostul grataragiu din Eforie-Sud, în prezent infractorul Gigi C. Chiru (ajuns senator prin redistribuire) a fost condamnat la  6 luni de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că a transmis prin poștă, către alegători, bonuri valorice medicale, pentru a-i prosti să-l voteze. De asemenea, în prezent, este urmărit pentru luare de mită și spălare de bani, pentru că, în anul 2010, fiind șef al Inspectoratului în Construcții Sud-Est, a cerut mită 1,5 milioane euro pentru favorizarea grupului de firme S.C. „Eolica Dobrogea“ s.r.l., într-un proiect de construire de parcuri eoliene în Dobrogea. Același pripășit în politică, având deja calitatea de senator al României, deci sub prestare de jurământ, a făcut declarații false referitoare la documentele oneroase pe care le-a încheiat.

Sorina Tușa
Sorina Tușa

Noi nu dăm lecții și nici soluții, dar ne întrebăm: chiar nu se găsește nimeni să-i tragă un șut în cur și să-l arunce în stradă pe acest Gigi C. Chiru? Ce calități și merite a marcat el în beneficiul partidului, un neisprăvit penal care căpușează și compromite pe peneliști, și ca oameni și ca partid? Sau sunt toți ca el și îi are „la mână” cu toate fărădelegile pe care le-au comis, cu toate matrapazlâcurile și compromisurile rușinoase de care au fost în stare în atâția și atâția ani?

De aceea, la început, a avut obrăznicia să iasă ca păduchele în frunte și să se erijeze în candidatul P.N.L. Constanța? Dar celelalte entități toxice din compania de zgomote și duhoare, de-alde Sorina Tușa (avocată, individă frustrată din cauza pierderii de funcții), George Măndilă (păcănelist, fost șef al P.N.G.-Becali), Maria Dumitrescu (avocat, femeie), Costela Gana (femeie, P.N.L. Tineret), Iustin Roman (ex-consilier local, demisionat la presiunile lui Vergil Chițac), Elena Ivănescu (femeie, sora lui Iancu Caracotă – fost locotenent al lui Vasile Blaga, P.D.L.), Cătălin Cheia (patron de bar, fost șef la P.N.L. Tineret), Mihai Tararache (deputățel), Dan Antonoaea Zepa (Să trăiți, tov. Gradu?), de ce sunt tolerați ? Doar pentru bani și pentru că banii nu au miros?

George Măndilă
George Măndilă

Acest soi de oameni îl împing din spate pe infractorul Gigi C. Chiru, conform zicalei „Orice șut în cur este un pas înainte“, ceea ce ne duce cu gândul la „capodopera“  prezidențială „Pas cu pas“ sau la versurile patriotice „Spic cu spic, patriei snop“, știind cu toții că „Partidul e-n toate/, E-n cele ce sunt și-n cele ce mâine vor râde la soare!“, pentru că o să vă cam ia dracul la aceste alegeri, liberalilor, dacă nu vă faceți ordine în ograda proprie, din care prea mulți candidați, din tot atâtea găști, dau târcoale pe lângă ușa clădirii din parcul arheologic de pe bd. Tomis nr. 51…

Înțelegi, cititorule, cam care sunt „calitățile“ umane și politice ale celor care promovează și susțin niște infractori ca Gigi C. Chiru și cam ce se petrece în sediul Organizației Municipale P.N.L. din str. Lahovari? Dacă mai adăugăm și Județeana P.N.L. din str. Traian, rezultă un adevărat clan de frați, cuscri, nași, fini, cumetri și cumnați! Câte și ce orgolii, ce de prostie și ticăloșie, câtă lipsă de interes, organizare și disciplină de partid, ce lupte intestine, dar și… ce flatulență vor avea pe 6 iunie a.c.!

Mihai Tararache, prea mic pentru pretențiile sale.
Mihai Tararache, prea mic pentru pretențiile sale.

Pentru că sunt mulți, foarte mulți, indivizi acolo, care, nici în prezent, după 26 de ani, nu au înțeles că toată activitatea unui partid trebuie subordonată interesului țării și cetățenilor, în niciun caz interesului personal și de grup…

Ei bine, astfel de specimene populează și poluează Parlamentul și se înghesuie în pușcăriile patriei. Numai neisprăviți, derbedei, incompetenți, iresponsabili, inculți, hoți, mincinoși, ipocriți, ticăloși și trădători s-au refugiat sau au fost promovați în politica românească, unicul lor scop fiind să facă ceea ce știu mai bine: să mintă, să fure, să trădeze, să jignească, să umilească, să distrugă, să ne sărăcească, să ne alunge din țară. De aceea avem legislația ce este făcută mai degrabă împotriva intereselor cetățenilor și în favoarea infractorilor, pentru că este votată de infractori și bandele din care aceștia fac parte.

Elena Ivănescu.
Elena Ivănescu.

Directiva ticăloșilor politicieni, trasată chiar de partidele din are fac parte (forme mascate de organizare a bandelor de infractori) a fost și este „Furați, băăăă, furați, că, dacă nu furați voi tot, vin ăilalți și fură ei! Furați pentru voi, pentru neamurile voastre, dați și la partid, dar furați!”. Așa au făcut și fac cei mai mulți dintre politicienii și găștile de penali din spatele lor, de aceea au ajuns țara și românii în asemenea hal!…

Revenind, trebuie să recunosc că în gruparea penelistă locală există și oameni de calitate, cu foarte bune, sincere și mărețe intenții, unii chiar cu proiecte viabile, adevărați luptători, care vor să facă ordine în organizație și să se descotorosească de tot soiul de gherțoi politici, dar aceștia sunt atât de puțini și ignorați, încât sunt anihilați de agresivitatea, obrăznicia, nerușinarea și nesimțirea acestor derbedei politicianiști, care își urmăresc numai interesele personale și de gașcă. Constituiți într-o grupare extrem de toxică, fiind în stare de orice și oricând, în funcție de interesele și orgoliile personale, acești cocalari politici afectează grav nu numai imaginea propriului candidat la Primăria Constanței și a echipei sale, dar și pe cea a partidului.

Iustin Fabian Roman
Iustin Fabian Roman

Cauzele sunt cunoscute și grave, efectele sunt incalculabile, iar prețul plătit de P.N.L. Constanța va fi enorm.

Alina, nu curva și tâmpita aia din bancuri, este preocupată de postări stupide și generaliste pe facebook, în loc să-i alunge cu Statutul în mână pe acești penali și impostori, care nu numai că diminuează serios șansele partidului la apropiatele alegeri locale, dar anulează efectiv alternativa constănțenilor la ticălosul și penalul P.S.D. (da, evident, și P.N.L. este la fel de ticălos și penal, dar măcar (mai) reprezintă și (mai) oferă unora (măcar) o speranță).

Dan Antonoaea Zepa și... atât.
Dan Antonoaea Zepa și… atât.

„Arhanghelul Gabriel“ a cumpărat o televiziune nu ca să se folosească de ea în această campanie electorală, ci ca să nu o ia alții (cu o prezență timidă și nesemnificativă pe spațiul de emisie al  unei televiziuni naționale, nu are timpul necesar și nu prezintă interes nici cât o prognoză… Meteo!).

Mai mult atras, decât convins, Vergil Chițac a intrat târziu, cam prea târziu, în acest război. Crescut, educat și format în spirit cazon, unde ordinele și regulamentele întronează ordinea și disciplina,  contraamiralul se află în situația, deloc avantajoasă, de a lupta cu mai mulți dușmani și pe două fronturi: depistarea și eliminarea trădătorilor din propriile trupe și, concomitent, candidatura la funcția și titlul de „Amiral al Constanței“.

Cătălin Cheia.
Cătălin Cheia.

Contraamiralul știe foarte bine că, poate mai mult decât dotarea și efectivele, secretul unei Armate constă în starea morală și loialitatea trupelor sale, motive cruciale pentru începerea – fermă și urgentă – a „curățeniei de primăvară“, printr-o contraofensivă de sezon împotriva mizeriilor din ograda proprie, acestea trebuind să fie scoase de sub preș și din cotloane, măturate și aruncate la tomberonul… de gunoaie ale politicianismului autohton.

Aceasta numai în cazul în care militarul vrea să câștige războiul, pentru că, până în prezent, din cauza dușmanilor din interior, a pierdut câteva bătălii importante.

 

Comentează pe Facebook

Articolul următorClaudiu-Iorga Palaz – veșnicul candidat, obositor și degeaba competitor la Primăria Constanței
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

1 COMENTARIU

  1. De ce atata ura si dusmanie, pana MAI IERI IL PROSLAVEATZI PE TEODOSIE, SI ACUM VA URATZI ATAT DE TARE, DE CE / PENTRU CE, NU VA AJUNG BANII ?! Cred ca nu avetzi audientza si vanzare ! Vrezti ca sa iesitzi in evidentza, ca vezi Doamne, facetzi lumina si dreptate , dar nu va datzi seama ca lovitzi in ce-i mai scump si mai de pretz pentru romanii crestini ortodoxi, biserica ! Defapt nu-l afectatzi pe Teodosie ci pe crestinii de rand care sunt bulversatzi de ce aud si vad in presa si la tv ! Va facetzi raspunzatori in fatza lui DZEU, PENTRU DERANJAREA BUNULUI MERS AL BISERICII LUI HRISTOS ! INCERCATZI CU FORTZE INTERESATE DIN INTERIORUL TZARII NOASTRE SI DIN EXTERIORUL ROAMNIEI, SA SLABITZI, SA CLATINATZI BISERICA CRESTINA ORTODOXA . HRISTOS NU-I LASA PE CRESTINII LUI, MAI BINE V-ATZI RUGA, CA OAMENII SA SCAPE DE ISPITE SI TEODOSIE SA VANDA TOT CE A ACUMULAT, SI SA DARUIASCA CELOR NEVOIASI BANI PENTRU CA SA POATA TRAI, ASTEA-S FAPTELE PENTRU CEI IN ISPITE ( SA NE RUGAM, NU SA DAM CU PIATRA, PENTRU A NOASTRA IMBOGATZIRE, CALCAND PE CADAVRE ), ASA CUM S-A INTAMPLAT CU ZAHEU VAMESUL, DINTR-UN MARE PACA TOS, A DEVENIT IUBITOR DE OAMENI SI DE DZEU !

     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here