Sex și extaz  orgasmic în chiliile de la Patriarhie!

0
22648
Cei patru antihriști ai apocalipsei B.O.R.
Subiectul de astăzi analizează legătura dintre patru membri ai așa-zisului Sfânt Sinod al B.O.R.: patriarhul, doi arhiepiscopi și un episcop… fără scaun.
Veți afla cum doi profesori, Dan Ilie Ciobotea[1] și Costică Crăciun[2], împreună cu doi studenți de-ai lor, Corneliu Onilă[3] și Cezar Spiridon[4], s-au întâlnit încă din anii 1988-1990 la Institutul Teologic Ortodox din București.
De atunci, cei patru teologi ortodocși au legat o frăție misterioasă, care îi va propulsa direct în Sinodul B.O.R. Unul câte unul, cei patru vor intra în ierarhia B.O.R. sub numele de Daniel – patriarh al B.O.R. (ereticul pretinde că este al României!), Casian – arhiepiscop al Galațiului și Dunării de Jos, Corneliuepiscop al Hușilor și Ciprian – arhiepiscop al Buzăului și Vrancei. De (re)amintit că, între timp, homosexualul Corneliu Onilă al Hușilor a căzut „la datorie” pe motiv de întâistătător în genunchi și pe la spate!
Curios este faptul că, de-a lungul timpului, despre aceste patru personaje s-au vehiculat în presă numeroase acuze de practici homosexuale (vezi aici).
Recent, la data de 19 noiembrie 2017, în documentarul intitulat „Împăcați cu păcatul”  (vezi aici) de la Antena 3 au fost confirmate adevăruri scrise deja în articolele publicate de REZISTENTA.ro (vezi aici).
Se pare că preotul Constantin Țuțuianu deține dovezi deosebit de compromițătoare despre PF Daniel, posibil și despre alți ierarhi sinodali.
Se pare că preotul Constantin Țuțuianu deține dovezi deosebit de compromițătoare despre PF Daniel, posibil și despre alți sinodali.
Se știa din anul 1999 că Onilă este homosexual
Iată ce declară preotul Constantin Țuțuianu despre episcopul Corneliu Onilă: „Am auzit despre el doar în anul 1999. Atunci am fost abordat de către fostul episcop de Huși, Ioachim Mareș. Printr-un coleg de-al meu, episcopul m-a rugat să-i dau o mână de ajutor, fiindcă este presat de către Înaltul Daniel, mitropolitul de la Iași, ca să-l facă arhiereu vicar pe un anume Cornel Onilă. A zis (episcopul Mareș – n. red.): «La insistența Înaltului, l-am adus profesor la Seminarul din Huși, l-am numit și consilier, iar acuma am presiuni să-l fac arhiereu. Mi-l impune într-o formă lipsită de eleganță și acest om este homosexual.»”
Realizatoarea emisiunii completează cu următorul comentariu explicit: „Ascensiunea lui Corneliu Onilă ar fi început, deci, în stil clasic românesc, cu o pilă la cel care urma să fie patriarhul României. Iar pila a funcționat. La doar 33 de ani a ajuns episcop vicar la Huși.” (vezi aici, min. 05:20 – 08:30).
Preotul Constantin Țuțuianu vine cu o dezvăluire bombă. Aflase încă din anul 1999 despre presiunile patriarhului Daniel Ciobotea, pe atunci mitropolit la Iași, făcute asupra răposatului episcop de Huși, Ioachim Mareș. Totodată, Țuțuianu recunoaște că episcopul Ioachim Mareș știa (!!!) că acest Corneliu Onilă este homosexual.
Afişe anti-ÎPS Daniel Ciobotea şi ÎPS Nicolae Corneanu lipite pe gardurile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei în anul 2007 (afişul este rupt în dreptul numelui ÎPS Daniel Ciobotea).
Afişe anti-ÎPS Daniel Ciobotea şi ÎPS Nicolae Corneanu lipite pe gardurile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, în anul 2007 (afişul este rupt în dreptul numelui lui ÎPS Daniel Ciobotea). În dreptul numelui său este scris: „Fost angajat (10 ani) al catolicilor și protestanților în Elveția la Bossey; – Propus Patriarh (în mod oficial) de Masonerie prin vocea d-lui Frunzăverde; – În conflict permanent cu Sfintele Mânăstiri Ortodoxe din Moldova. Fapte relatate în mass-media și bine cunoscute în Biserică.”
Nu se poate vorbi despre ereticul Daniel Ciobotea fără a-l asocia pe acest individ cu șantajul, influențele și tot felul de ticăloșii folosite de acest personaj malefic al B.O.R., pentru a-și atinge scopurile infame.
Într-un articol anterior, am prezentat modul tâlhăresc în care, în anul 1990, Daniel Ciobotea a desființat Sfântul Sinod al B.O.R. până la numirea sa ca episcop vicar la Timișoara (vezi aici).
De asemenea, am arătat deja că același preot Constantin Țuțuianu a făcut cu ani în urmă afirmații în presă în privința homosexualității patriarhului Daniel Ciobotea.
Dar, ca orice preot prudent, interesat și orientat, se pare că Țuțuianu păstrează dovezile compromițătoare „la seif”, dovadă că el este lăsat să slujească în continuare în cadrul B.O.R.
În acest context, spre o și mai mare susținere a noastră și convingere a cititorului, precizăm că pentru cuvinte/ neascultări și alte fapte cu mult mai nesemnificative, mulți alți preoți au fost suspendați/ caterisți și forțați (unii cu jandarmii sau polițiștii) să-și părăsească parohiile și enoriașii!
Este evident că preotul Constantin Țuțuianu trebuie să dețină probe irefutabile împotriva păcătosului și nevrednicului Daniel Ciobotea, din moment ce este lăsat să slujească liniștit și să apară, ca o vedetă, la televiziuni, criticând practicile ierarhiei B.O.R. (este de notorietate că preoților din cadrul B.O.R. nu le este permis să apară în mass-media, decât cu acordul ierarhilor lor!).
Câtă frunză, câtă iarbă...
Câtă frunză, câtă iarbă…
Frăția homosexualilor din Sinodul B.O.R.
De ce exercita presiuni Daniel Ciobotea ca să-l impună în Sinod pe tânărul homosexual Corneliu Onilă? Ce-l recomanda, în mod special, pe anonimul (pe atunci) Corneliu pentru o funcție de episcop?
Ce patimi ascunse îl legau pe patriarh de un neica nimeni ca Onilă Corneliu? Să fie vorba despre o „frăție” a homosexualilor?
Acest mister poate fi dezlegat, dacă vom pune cap la cap câteva date despre niște personaje din jurul patriarhului Daniel Ciobotea, ajunse toate în așa-zisul „Sfânt” Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.
Se pare că însuși Daniel le-a proptit în spate câte o… pilă, pentru ca pederaștii să ajungă în ierarhia B.O.R.
Vom demonstra că patriarhul Daniel Ciobotea este un aprig ocrotitor al (arhi)episcopilor homosexuali promovați în Sfântul Sinod și al unor preoți-călugări cuibăriți chiar în „preasfintele” apartamente din Dealul Patriarhiei.
Așadar, Daniel Ciobotea a fost profesorul tânărului student Corneliu Onilă (în anii 1988-1990) la Institutul Teologic București.
Mai mult, pe pagina wikipedia a lui Corneliu Onilă se afirmă: „Unul dintre colegii de facultate a fost Ciprian Câmpineanul, episcop-vicar patriarhal, alături de care a legat o frumoasă și sinceră prietenie.” Fapt interesant, acest episcop vicar patriarhal a ajuns între timp arhiepiscopul Buzăului și Vrancei! (vezi aici).
Deci, Corneliu Onilă a fost coleg de studenție și cu viitorul arhiepiscop Ciprian Câmpineanul (Cezar Spiridon) al Buzăului și Vrancei cu care „a legat o frumoasă și sinceră prietenie”!
Opinăm că sinceritatea unei prietenii frumoase presupune și împărtășirea orientărilor sexuale (vezi aici).
Au ajuns să se roage alții pentru iertarea păcatelor acestor ticăloși și nevrednic.
Frăția homosexualilor (nu toți!) din B.O.R. Să ne rugăm pentru iertarea păcatelor acestor ticăloși și nevrednici.
Dar să analizăm, pe scurt, faptele din biografiile oficiale ale celor patru personaje menționate mai sus.
Știm deja că Onilă Corneliu a fost coleg de facultate (la Institutul Teologic Universitar din București) cu Ciprian Spiridon și că ambii au studiat teologia între anii 1988-1992.
Între anii 1988 și 1990, Daniel Ilie Ciobotea era conferențiar la același Institut Teologic din București. Deci, a fost profesorul celor doi studenți prieteni, foarte apropiați printr-o „frumoasă și sinceră prietenie”.
Casian Crăciun era și el asistent universitar… chiar între anii 1988 – 1990 și exact la același Institut Teologic.
Deci, Casian a fost colegul lui Daniel și profesorul celorlalți doi: Corneliu și Ciprian.
Totodată, Daniel și Casian erau colegi și la Patriarhie: Daniel era consilier patriarhal, iar Casian era inspector patriarhal. Și Daniel, și Casian, au ocupat aceste funcții exact în perioada 1988 – 1990 și vor fi aleși episcopi vicari în aceeași zi de 12 februarie 1990!
Pagina de wikipedia afirmă despre Casian: „Crăciun se numără între membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pentru care C.N.S.A.S. a constatat colaborarea cu fosta Securitate.”[5] (vezi aici).
Tânărul Ilie Ciobotea, viitorul Preafericit Daniel, în 1988, aflat în misiune în Elveţia (foto - ganduridinierusalim.com via "Cotidianul").
Tânărul fericit din imagine este Dan Ilie Ciobotea, viitorul Preafericit Daniel, în 1988, aflat în misiune în Elveţia (foto – ganduridinierusalim.com via „Cotidianul”).
Daniel Ciobotea, foto din perioada în care individul primea misiuni de la Securitate și preda la Bossey în Elveţia (sursa - ganduridinierusalim.com).
Daniel Ciobotea, foto din perioada în care individul primea misiuni de la Securitate și preda la Bossey în Elveţia (sursa – ganduridinierusalim.com).
Daniel Ciobotea, vândut satanei comuniste
De asemenea, este de notorietate și relația lui Daniel Ciobotea cu Securitatea comunistă (vezi aici).
Daniel fusese patru ani student la Facultatea de Teologie Protestantă din Strasbourg (Franța) și Facultatea de Teologie Catolică din Freiburg im Breisgau (Germania) și, apoi, timp de opt ani, lector la Institutul Ecumenic de la Bossey-Elveția (în perioada 1986-1988, inclusiv și director adjunct), fiind și profesor asociat la Geneva și Fribourg – Elveția (vezi aici).
Așadar, un total de 12 ani de ședere în străinătate, atenție!, pe timpul dictaturii lui Ceaușescu (!!!), îl situează pe acest individ nerușinat în poziția de „maestru” în gașca celor patru apocaliptici.
Generalul Daniel Ilie Ciobotea.
Generalul Daniel Ilie Ciobotea.
Tartorul Daniel, capul diavolilor din Sf. Sinod al B.O.R.
Ereticul Daniel, tartorul antihriștilor sinodali ai B.O.R.
Daniel Ilie Ciobotea a călătorit în străinătate în anii în care, pentru un român, aprobarea unei vize de călătorie pe meleaguri capitaliste trecea prin birourile Securității lui Nicolae Ceaușescu. Să fi fost Ceaușescu și Securitatea mari iubitori de Dumnezeu? Ne îndoim foarte serios și justificat de asemenea credințe „obscure” la comuniștii atei!
Conform biografiei sale, numitul Daniel Ciobotea a participat (între anii 1977 – 1983) la numeroase conferințe ecumeniste  în țări ca Franța, S.U.A., Finlanda, Germania, Italia și Canada.
Homosexualul Casian a studiat patru ani la Facultatea de Teologie Protestantă din Strasbourg (Franța).
Homosexualul Ciprian a studiat cinci ani în Grecia și (între anii 1998 – 1999) la Institutul Ecumenic „Sf. Nicolae” din Bari – Italia.
Homosexualul Corneliu a studiat cinci ani în Germania (pe lângă Biserica Evanghelică) și la Facultatea de Teologie Protestantă din Marburg.
Hulitul Ciprian Câmpineanu al Buzăului și Vrancei.
Ciprian Câmpineanu al Buzăului și Vrancei.
Casian Crăciun al Galațiului.
Casian Crăciun al Galațiului și Dunării de Jos.
Deci, toți cei patru „apocaliptici ortodocși” și-au aprofundat studiile în ecumenism, teologie protestantă și teologie catolică și, culmea nerușinării, obrăzniciei și fariseismului, în prezent, acești jalnici ticăloși răcnesc din toți rărunchii, tolăniți în jilțurile episcopale, că este atacată Biserica Ortodoxă Români și ortodoxia românească pe care ei, și numai ei!, o apără (de cine?)!
Neisprăviți, netrebnici și nevrednici mai sunt!
Să vedem și anii în care au ajuns cei patru nevrednici în gașca sinodală a B.O.R.!
Daniel a fost ales episcop vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei la 12 februarie 1990.
Casian a fost ales episcop vicar al Episcopiei Galațiului la 12 februarie 1990.
Ce coincidență stranie faptul că, exact în aceeași zi de 12 februarie 1990, au fost aleși episcopi vicari și Daniel, și Casian, foști colegi la Institutul Teologic și consilieri la Patriarhie în anul 1988!
Ciprian, colegul de studenție și preaiubitul prieten al lui Corneliu, a fost ales episcop vicar patriarhal la 2 iulie 2002.
Corneliu a fost ales episcop vicar al Episcopiei Hușilor la 27 octombrie 1999.
gay_parade_22-720x480Daniel Ciobotea l-a instalat personal (la Huși) pe protejatul său Corneliu.
Iată ce spune wikipedia despre acest moment: „La numai doi ani de la intrarea în monahism, pe 21 noiembrie 1999, în ziua praznicului Intrării Maicii Domnului în biserică, la Catedrala Episcopală din Huși, arhimandritul Corneliu avea să primească, prin Taina Hirotoniei, administrată de către părintele Mitropolit Daniel, pe atunci arhiepiscop al Iașilor și mitropolit al Moldovei și Bucovinei, darul celei mai înalte trepte a preoției: arhieria sau episcopatul.”
Câtă batjocură din partea acestor indivizi! Episcopul homosexual intră în lăcașul Domnului odată cu Intrarea în biserică a Maicii Domnului! Blasfemie!!!
Oare prin ce taină, „maestrul” Daniel i-o fi „administrat” episcopia homosexualului Corneliu? Pe care cap i-o fi pus mâinile?
Cum i-o fi mulțumit discipolul Corneliu Onilă, pentru ajutorul acordat, „maestrului” Daniel Ciobotea?
Pentru credincioșii ortodocși habotnici avem o întrebare: „Cum de Duhul Sfânt nu i-a șoptit lui Daniel Ciobotea, în timp ce-i punea mâinile pe cap, că Onilă Corneliu este homosexual?”, pentru că, nu-i așa?,  în anul 1999, Daniel Ciobotea era ditamai mitropolitul Moldovei și Bucovinei instalat (vezi, Doamne!) cu harul PreaSfântului Duh și cu succesiunea apostolică deplină!
images3Patriarhul Daniela Ciobotea – fundamentalistul ortodox
Reamintim cititorilor faptul că, în 1990, Daniel Ciobotea a înființat o juntă bisericească denumită pompos Grupul de Reflecție pentru Înnoirea Bisericii.
Această grupare teroristă bisericească a fost unică în istoria Ortodoxiei. „Practic, în perioada 18 ianuarie – 4 aprilie 1990, B.O.R. a fost condusă de către locotenenţa lui Daniel Ciobotea, iar avantajele personale obţinute de protosinghel în acest interval au fost importante. Pe 12 februarie 1990 a fost ales, la propunerea Mitropolitului Nicolae Corneanu, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, cu titlul de «Lugojanul», iar în 4 martie 1990 a fost hirotonit arhiereu (cea mai înaltă treaptă în ierarhia bisericească).“ (vezi aici).
Completăm că, la începutul anului 1990, Daniel Ciobotea a condus B.O.R., impunând, prin presiune, alegerea lui și a colegului său, Casian Crăciun, în posturile de episcopi vicari ai Sfântului Sinod, în aceeași zi de 12 februarie 1990!
Știm deja că tot prin presiune l-a impus mai târziu și pe Corneliu Onilă.
Bănuim că Ciprian Spiridon, un alt anonim devenit celebru, nu putea ajunge, decât prin aceleași mijloace cunoscute, în funcția de episcop vicar în Dealul Patriarhiei!
Fără să intenționăm să jignim originea românilor născuți la sat, remarcăm din biografiile celor patru anonimi, deveniți „înalți ierarhi” ai Bisericii, că toți patru provin din sate uitate de lume.
Originea lor modestă contrastează flagrant de revoltător cu canoanele, luxul și opulența afișate ulterior de aceștia, în noile posturi de episcopi B.O.R., fiind sfidătoare și jignitoare la adresa sărăciei majorității copleșitoare a credincioșilor pe care ei pretind că îi păstoresc!
Steluța Vișan Ciobotea este, cel puțin din punct de vedere legal, nepoata Patriarhului Daniel, însă, după ce înaltul prelat al Bisericii Române i-a lăsat tinerei 80% din averea personală, zvonul cum că nepoata ar fi de fapt fiica acestuia, a umplut presa locală. Că prelații bisericii nu sunt sfinți, știm cu toții, dar scandalul care îl paște pe Patriarhul Daniel pune în pericol nu doar prestigiul acestuia, dar și întreaga Biserică Română.
Steluța Vișan Ciobotea este, cel puțin din punct de vedere legal, nepoata Patriarhului Daniel, însă, după ce înaltul prelat al Bisericii Române i-a lăsat tinerei 80% din averea personală, zvonul cum că nepoata ar fi de fapt fiica acestuia, a umplut presa locală. Că prelații bisericii nu sunt sfinți, știm cu toții, dar scandalul care îl paște pe Patriarhul Daniel pune în pericol nu doar prestigiul acestuia, dar și întreaga Biserică Română.
“Nu exclud ca unchiul meu sa fie in realitate tatal meu! Ce motiv ar fi avut Patriarhul sa aiba atata grija de mine? De cand eram mica ma vizita, il vizitam, imi cumpara tot felul de lucruri”, a spus tanara. De altfel, ea a anuntat in urma cu cateva luni ca “Dupa ce voi termina procesul cu parintii, vreau sa-i cer Patriarhului sa faca testul ADN. Sunt constienta ca in acest fel ii voi face mult rau, dar asta este singura solutie care poate sa confirme ca sunt fiica lui”.
“Nu exclud ca unchiul meu să fie în realitate tatăl meu! Ce motiv ar fi avut Patriarhul să aibă atâta grijă de mine? De când eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpăra tot felul de lucruri”, a spus Steluța Vișan Ciobotea. De altfel, ea a anunțat în urmă cu ceva timp că “După ce voi termina procesul cu părinții, vreau să-i cer Patriarhului să facă testul ADN. Sunt conștientă că, în acest fel, îi voi face mult rău, dar asta este singura soluție care poate să confirme că sunt fiica lui”. De atunci nu s-a mai auzit nimic despre acest caz.

 

Anticanonici, deci nevrednici și ticăloși
Surprize imense avem și în privința anilor de călugărie petrecuți efectiv în mănăstirile ortodoxe românești de cei patru „frați” ortodocși.
Se știe că numai călugării pot accede la funcția de episcopi în Sinodul B.O.R.
Ereticul Daniel nu a stat nicio lună în vreo mănăstire, ci doar vreo două săptămâni la mănăstirea Sihăstria până la călugăria lui din 6 august 1987, după care, imediat, a plecat înapoi în Bossey, unde își avea jobul de lector și director de institut ecumenic!
Homosexualul Casian nu a stat niciun an în vreo mănăstire. Biografia lui menționează doar data hirotonirii la Mănăstirea Ciolanu ca fiind 20 decembrie 1980.
Homosexualul Corneliu a fost tuns în monahism în catedrala epsicopală din Huși, într-o seară când a venit din Germania, la 21 noiembrie 1997.
Homosexualul Ciprian a intrat în monahism în timpul vacanței vară, în perioada dintre finalizarea studiilor universitare la București și începerea studiilor doctorale din Grecia (la 13 septembrie 1992), în mănăstirea Crasna, județul Prahova.
Să le reamintim ce scriu, în acest sens, canoanele Bisericii Ortodxe, prevederi pe care cele patru scule „ortodoxe” le-au batjocorit cu bună știință, deci cu intenție, și în mod ticălos.
Canoanele BORConform Canonului 41 al Sinodului Trulan (an 692) sau Sinodul V-VI Ecumenic de la Constantinopol (691-692)[6], stagiul canonic de primire în călugărie este de minim 4 (patru) ani de noviciat, adică de pregătire.
Canonul stabilește primii 3 (trei) ani de ispitire sau de noviciat și ședere exclusiv într-o mănăstire, apoi un an de încercare în afara mănăstirii, ca astfel să poată fi verificate hotărârea și statornicia celor care vor să devină monahi (vezi aici).
Regulamentul pentru organizarea vieții monahale și funcționarea administrativă și disciplinară a mănăstirilor, mult mai blând decât canoanele, prevede stagiul minim obligatoriu pentru un candidat la călugărie de 1 an și 3 luni de viețuire efectivă în mănăstire și cuprinde trei trepte: frate, rasofor și monah (vezi aici).
Doi homosexuali, Teodosie Petrescu și Cristian Pohomaci, sau o imagine care (îți) provoacă scârbă.
Doi homosexuali, inculpatul Teodosie Petrescu și caterisitul Cristian Pohomaci, sau o imagine care (îți) provoacă silă.
Cazuri de preoți-călugări homosexuali protejați de Patriarhie
Vă voi prezenta mai jos alte două cazuri tipice de homosexuali din cadrul B.O.R., nemaivăzute și nemaiauzite… până acum.
Dacă în cazul preotului-homosexual Pomohaci, ierarhia ticăloasă a B.O.R. a fost categorică, individul fiind caterisit în regim de urgență, având ca „probă” doar după o înregistrare audio (!!!),  , veți vedea că, în cazul unor preoți-călugări, aceeași ierarhie a fost foarte îngăduitoare și smerită.
Reamintim că episcopul-homosexual Corneliu Onilă și-a dat demisia din funcția de la Huși, dar individul nu a fost sancționat cu caterisirea din treapta de episcop, așa cum cer Sfintele Canoane ale Ortodoxiei, deci homosexualul Corneliu nu a primit nicio sancțiune din partea găștii de antihriști din  „Sfântul” (???) Sinod al B.O.R.
Se observă că zecile de mii de preoți de mir (căsătoriți) sunt ținuți sub control strict și umilitor de o castă de călugări care nu au nimic în comun cu învățăturile Mântuitorului și ale Sfinților Părinți, mulți dintre aceștia fiind homosexuali, foști colaboratori ai Securității, hoți, bețivi, simoniaci, curvari (vezi aici), care își bat joc de Biserica strămoșească și de credința românilor, inclusiv de canoanele și regulamentele B.O.R.
Preotul-călugăr Dimitrie Bica.
Preotul-călugăr Dimitrie Bica.
„Sunt foarte mulți mitropoliți homosexuali”. Prin anul 2002, un stareț de mănăstire, aparținând B.O.R., a ieșit public și s-a declarat ca practicant homosexual.
Este cazul fostului stareț al mănăstirii Poiana Mărului, județul Caraș Severin, preotul-călugăr Dimitrie Bica, care a afirmat pentru mass media:
„M-am săturat să văd mitropoliți nenorociți, care au fost și sunt colonei de Securitate, care au dat cu subsemnatul la Securitate și au băgat în pușcărie mii de oameni. Și sunt foarte mulți mitropoliți homosexuali, care au fost promovați chiar pe motivul ăsta, pentru că erau ușor de compromis. Nu vreau sa tac. De ce să tac?”
În prezent, Dimitrie Bica este un respectat episcop ortodox în Italia, față de care, deși a făcut declarații explicite despre homosexualitatea sa, B.O.R. nu a reacționat niciodată și nici nu a comunicat public caterisirea sa! (vezi aici și aici sau aici).
Este evident că Bica avea dovezi despre mitropoliții homosexuali și, la rândul său, îi putea șantaja.
Preotul-călugăr Teoctist Nichitean (foto: SpyNews).
Preotul-călugăr Teoctist Nichitean (foto: SpyNews).
Sex și extaz orgasmic în timpul Sfintei Liturghii. Un alt caz este cel al lui Teoctist Nichitean, protagonistul unui scandal homosexual, desfășurat chiar în apartamentele din Dealul Patriarhiei, plecat o perioadă printr-o „cerere  de retragere din monahism”, în anul 2009. Nu vi se pare ciudat faptul că drasticul Daniel Ciobotea nu l-a caterisit, așa cum impun canoanele ortodoxe! Oare de ce?
În apartamentele din Dealul Patriarhiei se află amenajate și două paraclise patriarhale, în care, frecvent, slujește chiar patriarhul Daniel.
Să ne imaginăm cum ereticul Daniel ținea slujba de Sfântă Liturghie și își punea mâinile pentru a unge vreun nou preot, timp în care, în camera vecină, preotul Teoctist Nichitean se găsea în clipele de extaz, provocate de satisfacerea poftelor sexuale cu trupul unuia dintre partenerii săi!
Teodosie și Daniel sau simbolistica sărutului lui Iuda, devenit simbolul trădării, făţărniciei, al celei mai mari josnicii şi nemernicii omeneşti, o pildă a celei mai cumplite, mai pierzătoare făţărnicii, a făţărniciei de treaptă diavolească.
Inculpatul Teodosie Petrescu, în poziția „hidrant” sau „ghiocel”, în fața lui Daniel, protectorul său. Pupatul de mâini sau linsul în cur sunt plăcerile orgasmice ale lui MACHE, fostul colaborator al Securității. Sărutul lui Iuda a devenit simbolul trădării, făţărniciei, al celei mai mari josnicii şi nemernicii omeneşti, o pildă a celei mai cumplite, mai pierzătoare făţărnicii, a făţărniciei de treaptă diavolească.
Ciobotea și Porcu sau "iepurașul" și "ursulețul".
Ciobotea și Porcu sau „iepurașul” și „ursulețul”.
Cu toate acestea, patriarhul Daniel Ciobotea l-a menajat pe practicantul de penetrări orale și anale, așa cum l-a protejat și pe „fratele” său în ale „ortodoxiei”, Corneliu Onilă – episcopul homosexual, necaterisit de gașca sinodală condusă Daniel Ciobotea, așa cum îl protejează și pe inculpatul Teodosie Petrescu și pe mulți alți homosexuali! Oare de ce?
Nucleara se declanșează când (aflăm din presă) preotul Teoctist Nichitean s-a întors la Patriarhie, fiind fotografiat (în octombrie 2016) la un eveniment religios, alături de patriarhul Daniel și de mitropolitul Teofan! Q.E.D.! Cine se aseamănă se adună și se potrivesc, pentru că se iubesc! (vezi aici).
Se pare că, după o perioadă de relaxare prin Italia, „armăsarul” în călduri al Patriarhiei s-a întors (la începutul anului 2015) într-o mănăstire din Alexandria (Teleorman), după care a revenit „discret” la cuibușorul de nebunii sexuale de la Patriarhie (vezi aici).
Toate aceste date conduc spre aceeași concluzie inevitabilă și irefutabilă: la Patriarhia Română există un cuib de homosexuali susținuți și protejați de însuși ereticul patriarh al B.O.R., dar și de unii dintre homosexualii cu care acesta acceptă să fie complice.
hqdefaultMasonul Daniel, vulnerabil și la discreția serviciilor secrete
Știm din surse demne de încredere că unele servicii secrete străine cunosc foarte bine și documentat apucăturile patriarhului Daniel Ciobotea, încă din vremea când individul activa, la ordinele și în favoarea statului comunist, pe teritoriul unor state occidentale.
În acest context, ne permitem să întrebăm retoric: De ce le convine serviciilor secrete românești să mențină, în poziția de Patriarh al B.O.R. (nu al României!), un personaj atât de ticălos și vulnerabil? Doar pentru ca, la nevoie, să poată fi șantajată conducerea Bisericii Ortodoxe Române?
Atunci de ce să ne mai mirăm că suntem de râsul Europei și al ortodoxiei mondiale chiar și în privința… „relației” cu Dumnezeu! Emanuel POPA
Pe aceeași temă mai puteți citi:
Patriarhia Română își acoperă gunoaiele și este complice cu Teodosie!https://rezistenta.ro/patriarhia-romana-isi-acopera-gunoaiele-si-este-complice-cu-teodosie/
– Ridică-te, PREOT ROMÂN!https://rezistenta.ro/5571-2/
Biserica Ortodoxă Românăelement de siguranţă naţională – https://rezistenta.ro/biserica-ortodoxa-romana-element-de-siguranta-nationala/
B.O.R. – cel mai mare evazionist din istoria țării, deține cea mai mare rețea de mall-uri din Româniahttps://rezistenta.ro/b-o-r-cel-mai-mare-evazionist-din-istoria-tarii-detine-cea-mai-mare-retea-de-mall-uri-din-romania/
„I-o dai la cioc lui Teodosie și el îți dă parohie!ˮ. Mărturii despre homosexualul și pedofilul Teodosiehttps://rezistenta.ro/i-o-dai-la-cioc-lui-teodosie-si-el-iti-da-parohie%CB%AE-marturii-despre-homosexualul-si-pedofilul-teodosie/
Cum și-o „sugˮ înalții ierarhi între ei – https://rezistenta.ro/cum-si-o-sug%CB%AE-inaltii-ierarhi-intre-ei/
– Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R. – https://rezistenta.ro/lista-cu-homosexualii-din-sf-sinod-al-b-o-r/
– Casian al Galațiului: „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ – https://rezistenta.ro/casian-al-galatiului-atat-cumpana-cat-si-pitirim-sunt-ghidonati-de-servicii-si-forte-straine-pentru-a-rupe-b-o-r-%CB%AE/
– Sinodul tâlhăresc al B.O.R. și-a bătut joc de poporul român – https://rezistenta.ro/sinodul-talharesc-al-b-o-r-si-a-batut-joc-de-poporul-roman/
– Vești dintre homosexualii din Sinodul B.O.R. – https://rezistenta.ro/vesti-dintre-homosexualii-din-sinodul-b-o-r/
– Jos masCA, CAsio al Galațiului, nevrednicule! – https://rezistenta.ro/jos-masca-casio-al-galatiului-nevrednicule/
– În semn de revoltă și protest, un jurnalist constănțean s-a autosuspendat din B.O.R. – https://rezistenta.ro/8226-2/
– Patriarhul Daniel Ciobotea este homosexual? – https://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-ciobotea-este-homosexual/
– Patriarhul Daniel este ofițer acoperit? – https://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-este-ofiter-acoperit/
– Jos masca de patriarh, DANIEL CIOBOTEA! – https://rezistenta.ro/jos-masca-de-patriarh-ortodox-daniel-ciobotea/
– Patriarhul eretic Daniel refuză să-și recunoască fiica – https://rezistenta.ro/patriarhul-eretic-daniel-refuza-sa-si-recunoasca-fiica/
– Patriarhul Daniel – slujitorul Lui DUMNEZEU sau sclavul Satanei? – https://rezistenta.ro/patriarhul-daniel-slujitorul-lui-dumnezeu-sau-sclavul-satanei/
– Complicitate perversă între ereticul Daniel și inculpatul Teodosie – https://rezistenta.ro/complicitate-perversa-intre-ereticul-daniel-si-inculpatul-teodosie/
– Mitropolitul Iosif Pop, ales necanonic, bolnav de bani și putere. Afacerile patriarhului Daniel în străinătate – https://rezistenta.ro/mitropolitul-iosif-pop-ales-necanonic-bolnav-de-bani-si-putere-afacerile-patriarhului-daniel-in-strainatate/
– Revoltă în Sinod. Homosexualii vor capul Patriarhului Daniel! – https://rezistenta.ro/revolta-in-sinod-homosexualii-vor-capul-patriarhului-daniel/

[1] https://ro.wikipedia.org/wiki/Patriarhul_Daniel

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/Casian_Cr%C4%83ciun

[3] https://ro.wikipedia.org/wiki/Corneliu_Onil%C4%83

[4] https://ro.wikipedia.org/wiki/Ciprian_Spiridon

[5] https://www.curentul.info/actualitate/episcopul-casian-craciun-are-in-spate-10-ani-de-colaborare-cu-securitatea/

[6] Arhid. Prof. Dr. Ioan N. Floca, Canoanele Bisericii Ortodoxe, note și comentarii, 2001, Sibiu, pag. 144.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentSă-ți fie rușine, Sorin Mihalache!
Articolul următorCargoul „Filaret“ a fost sechestrat timp de 3 ani și 4 luni!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.