Netrebnicul TEODOSIE, cercetat într-un nou dosar penal

0
986

Sunt ani buni de când numitul Teodosie Petrescu slujește mai mult în fața procurorilor și judecătorilor, decât în biserică, sediile D.N.A., Curtea de Apel și Înalta Curte de Casație și Justiție devenind loc de spovedanie, cântare și ascultare, dar nu și de mântuire.

La data de 17 noiembrie 2016, în rezistența.ro apărea articolul intitulat „Teodosie a prejudiciat Armata cu cel puțin 25 miliarde lei! De ce tace Armata?“ (vezi aici), în care, pe bază de documente și declarații irefutabile, dezvăluiam modul ticălos prin care numitul Teodosie Petrescu de la Arhiepiscopia Tomisului, în complicitate cu unii reprezentanți ai autorității locale și ai M.Ap.N., și-a însușit biserica militară de garnizoană „Sfânta Maria“ din orașul Mangalia.

Faptele comise de Teodosie și acoliții săi au fost aduse la cunoștința D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanța, care, având în vedere faptul că în speța respectivă erau implicați și militari, a remis Dosarul nr. 291/ 01 noiembrie 2016 către D.N.A. București – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauzele privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari.

La data de 24 aprilie 2017, ne-am adresat Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauzele privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari, care, prin adresa nr. 691/ VIII/ 2 din 25 aprilie 2017, ne-a răspuns următoarele:DNA

«Către, REZISTENȚA.ro

În atenția: Cumpănă Constantin

La solicitarea dvs. din data de 24 aprilie 2017, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

Dosarul la care faceți referire este în lucru pe rolul D.N.A. – Structura Centrală, în acest moment, alte informații referitoare la stadiul anchetei nu pot fi oferite, în conformitate cu prevederile art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/ 2001.»

Așadar, inculpatul Teodosie Petrescu este cercetat într-un nou dosar penal, faptele sale mârșave fiind deja de notorietate (vezi aici).

De asemenea, vă mai aducem la cunoștință faptul că pe numele acestui individ au mai fost formulate două plângeri civile, dintre care una este pentru daune materiale și daune morale în sumă de 500.000 lei, speță despre care vom reveni foarte curând.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentInculpatul Teodosie a transformat bisericile cultului B.O.R într-o privată personală
Articolul următorFacultatea de Teologie din Constanța – cloaca divorțaților
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.