Claudiu-Iorga Palaz și mafia terenurilor

0
709
Cine se aseamana se aduna: Claudiu-Iorga Palaz si Traian Basescu

Am preluat (cu acordul proprietarului) două postări (08 aprilie 2015 și 17 aprilie 2015) de pe blog-ul domnului Metin Cerchez, fost deputat în Parlamentul României (legislatura 2000-2004), ocazie cu care a activat ca membru al Comisiei de Siguranță Națională, Apărare și Ordine Publică și șef al subcomisiei Anticorupție din Ministerul Justiției:

„De ce nu este arestat Claudiu Iorga Palaz – omul de legătură al mafiei P.D.L. – P.M.P. – Elena Udrea – Traian Băsescu la Constanța?

Să începem cu dovedirea ca mafiot al lui Palaz Iorga Claudiu, mâna dreaptă a Elenei Udrea și a lui Traian Băsescu în afacerile murdare din jud. Constanța. Acest individ, pe care l-am cunoscut foarte bine, este avid de bani și de Putere. Este înconjurat de magistrați corupți, de ofițeri orupți din serviciile secrete, gata să dea o mână de ajutor pentru o lucrare în afara legii doar pentru a crește… în grad!

În 2001 devine secretarul Prefecturii Constanța și este cel care, practic, dă «legalitate» ilegalităților din Comisia de Fond Funciar (terenuri; vezi cazurile Corbu,Valu Traian, Rasova – primarul, rudă cu șeful I.P.J. Constanța etc).

Cine este, de fapt, acest individ? A fost jurist la Primăria Constanța condusă de primarul Mihăeși din partea P.D.L. Era vărul d-nei Stuparu – șefa Secției «Fond Locativ» din cadrul Primăriei Constanța, cea care dădea case, vile, terenuri mafiei imobiliare din Constanța (Ciote, Zizi Carasimu, George Despina, Gheorghe Slabu, Dan Cornel, Cușu, oamenii de casă ai lui Palaz Iorga Claudiu, etc., etc.

Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 08 aprilie 2015).
Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 08 aprilie 2015).

Ce făcea acest «corupt»? Prin Vecerdea, creierul acțiunii de la Primăria Constanța – se identificau case și terenuri – care nu aveau proprietari. Mafia imobiliară nu depunea actele false la Primărie, pentru a lua cu japca aceste imobile, de frica autorităților – D.N.A. – P.N.A. Se depuneau zeci de cereri la Judecătoria Constanța, unde Claudiu Palaz Iorga avea o judecătoare de casă, prietenă de ilegalități? Mai ții minte când i-ai zis lui A. să dea 1.000 de euro și îi dă sentință favorabilă, pentru a obține o casă? Asa că, mafioții, la sugestia lui Stuparu și Palaz Iorga, identificau – nu pe ochi frumoși, case, vile terenuri etc – le dădeau ponturile mafiei, care inventa asa-ziși proprietari din afara țării…

La (fostul-n.red.) cinema «Progresul» s-au adus actele false (procuri) ale unei așa-zise bătrâne din Canada (unde fugise George Despina, finul senatorului Moga Nicolae – pe atunci subprefect din partea P.N.L., omul șefului Miliției Economice, Șerban Ion – patron al «Freedom Star» din care făcea parte și firma «Ring Star» condusă de Moga (…)!!!

Ce mafie, ce încrengătură!… Deci mafia lui Gheorghe Slabu – șef P.P.-D.D. (acolo este și sediul P.P.-D.D. (…) ia cinema «Progresul» (împreună-n.red) cu George Despina, Dan Cornel – informatorul valutist al generalului Bogdan (Mihai – n.red.), șef Poliție Economică, protectorul L. (Lizetei-n.red.) Haralambie, ziaristă la mine la (săptămânalul-n.red.) «Incomod», (…) omul milițienilor Bogdan și Lian (Constantin, adj. cdt Poliției – n.red.) – cel care o bagă în avocatură!

Palaz Iorga Claudiu nu se prezenta la două termene consecutive (situație în care – n.red.) Primăria pierdea acele procese, deci și imobilele. Așa a dat Palaz Iorga Claudiu, către frații Ciote, «Galeriile Metropol» de pe str. Ștefan cel Mare (lângă C.E.C.) ș.a. Acum, frații Ciote au luat teren și lângă Poșta Mare (…). Cât a fost șpaga?

Cu documente false au închiriat imobilul construit către Poșta Română, alungată din imobilul aflat la doi metri, pentru plăți 6.000 euro/ lună chirie mafiei. Poșta Română e (instituție – n.red) de Stat! Dar D.N.A. se face că nu vede asta, ca și S.R.I. Tac!

I-a mai dat un imobil frumos, alungând în stradă familii de oameni necăjiți, lângă Tribunalul Constanța (str. Traian), lui Zizi Carasimu, care a mai luat un hotel (FORUM) în Costinești si vile pe str. Mihai Eminescu, unde au mai primit vile cu acte false (…), Emil Moraru – șef D.I.A.S. și George Despina, cel amintit anterior – finul lui Nicolae Moga, actual (…) vice și chestor Senat (P.S.D.), care a fost numit de Victor  Ponta șef al P.S.D. Constanța (postarea este din 8 aprilie 2015 – n.red.)… Ce mafie P.D.L. – P.S.D. – P.M.P. etc!!!…

Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 17 aprilie 2015).
Blog-ul lui Metin Cerchez (postare din 17 aprilie 2015).

De ce nu este arestat Claudiu Palaz Iorga – omul Elenei Udrea în afacerile murdare la Constanța • 3,4 milioane euro luate pentru un teren pe Autostrada A2 și Stațiunea «Europa» – Grind Chituc – Deltă • Dosar penal 1531/ P/ 2007?

Continuăm cu prezentarea unor cazuri penale comise de (…) Elena Udrea – Claudiu Palaz Iorga – Traian Băsescu la Constanța, fără ca D.N.A. să-i rețină în aceste cazuri de mafie adevărată.

Știm cu toții cum s-au îmbogățit mafioții politici, luând terenuri pe unde urmau să treacă autostrăzile…

Palaz Iorga-Claudiu era prefect P.D.L., omul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu, cu care se întâlnea (există imagini video) la cafeneaua «Bourbon» de pe bd. Tomis (de lângă Sala Sporturilor Constanța). Acolo mai veneau și ofițeri ai S.R.I. și ai  0215 – D.G.I.P.I. (unde – n.red.) se întâlneau cu Palaz Iorga Claudiu. De ce? Pentru protecția mafioților? Șeful D.G.I.P.I. a și fost arestat!

Se spune că Palaz Iorga-Claudiu este ofițer acoperit al lui Traian Băsescu, protejatul fostului Avocat al Poporului, Iancu (referire la Gheorghe Iancu, numit Avocat al Poporului la 27 septembrie 2011 – n. red), și al unui judecător (și el ofițer acoperit), de aceea nu pățește ceva…

În 24.02.2008 firmele «Trans Pec Leasing» și «Trans Europa Manangement» au încheiat un contract (ilegal) de leasing, pentru un teren de 67.785 mp, adică vreo 7 ha!

Elena Udrea si Claudiu-Iorga Palaz.
Elena Udrea si Claudiu-Iorga Palaz.

Pe 30.07.2008, când Palaz Ioga Claudiu era prefect al Constanței, tatăl lui Palaz, Gheorghe Palaz, achiziționează terenul respectiv și terenul este ipotecat (ca și în cazul «NANA») de Ioana Băsescu), prietena lui Palaz Claudiu, și de Elena Udrea. Aceeași manevră cu terenuri, doar că aici profitul este mai mare!

În acea vreme, șeful Companiei Naționale a Administrației Porturilor Maritime Constanța era numit politic de mafia P.D.L. a Elenei Udrea, pentru că, nu-i așa?, să ajute mafia cu terenuri.

În 2008, Claudiu Palaz era subprefect, devenind imediat prefect P.D.L. El vizează licitația de la Km 0 + 540 – conectarea Autostrăzii Soarelui cu breteaua DN 39 (pentru că-n.red.). Se știa că pe acolo va veni A2 și vor obține bani mulți de la Stat, ca și în cazul Bica! Valoarea proiectului era de 30,14 milioane euro! Executanți: C.N.A.P.M.C. și S.C. «Apolodor Comimpex» S.R.L.

Contractul se încheie în 17.06.2010. Acolo trebuia făcut piciorul podului care ducea A2 către Port. Palaz Iorga cunoștea date secrete ale licitației și faptul că pe acolo va trece Autostrada Soarelui. Astfel, fără ca D.N.A. să zică ceva, Palaz Iorga Claudiu si Gheorghe Palaz – tatăl (…) prefectului, cumpără de la Ștefan D. 85% din parcela de 67.785 mp cu 150 mii euro, adică 2,6 euro/ mp, sub valoarea pieței…

Pe 21 mai 2008, Primăria Agigea eliberează certificatul de urbanism pentru «construcție pod rutier», care se construia, ca să vezi!, pe pământul familiei Palaz Claudiu, asociatul șef P.M.P. al Elenei Udrea! Alo, D.N.A., se aude?

Palaz Gheorghe, tatăl lui Palaz Iorga Claudiu, vinde 85% din pământ către «Trans Pec Leasing» Galați cu, țineți-vă bine!, 3.185.000 euro!!! În două luni, de la 150 mii euro la 3,2 milioane euro câștig! Da, dar (cine-n.red) știa că pe acolo va trece Autostrada Soarelui – A2??? Profit net de 2.557.250 (două milioane și jumătate) de euro pentru familia Palaz Claudiu – șef P.M.P.! D.N.A. tace. De ce? 

Claudiu Palaz - profesionistul... de lângă bordură.
Claudiu Palaz – profesionistul… de lângă bordură.

Spălarea de bani continuă. Terenul este vândut de firma din Galați a lui M.T. – lider P.D.L. în Parlamentul României, comandant de navă ca și Traian Băsescu (cu care a fost coleg), către STAT, (respectiv-n.red.) C.N.A.P.M.C.!!!, cu 422.543 euro, adică un profit de 147.241 euro, (căci-n.red) cine face afaceri cu Statul știe… date secrete!

M.T. și-a pus finul șef la firma din Galați. M.T. era șef P.D.L. în Camera Deputaților și coleg de navă cu Traian Băsescu!

O să vă dăm date și din dosarul penal 1531/ P/ 2007,  în care este vorba de 2.500 hectare în zona Grind Chituc – Corbu, unde mafia rusă și Elena Udrea, Palaz Iorga Claudiu și Traian Băsescu doreau să construiască stațiunea turistică EUROPA!

Să vă spun de ce dosarul penal este mușamalizat? Pentru că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, procuror este Dragomir Matei – nașul lui Palaz Iorga Claudiu!“.

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentPetiție împotriva fărădelegilor comise de ÎPS TEODOSIE al Tomisului
Articolul următorEmigranți evrei salvați prin porturile românești
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here