Teodosie și Arhiepiscopia Tomisului – în afara legii

0
863

Așadar, derbedeii din gașca inculpatului Teodosie mă numesc „nebunul de Cumpănă“ (vezi aici), fapt care nu mă surprinde absolut deloc, când știu că anturajul acestui individ este format din hoți, mincinoși, curvari, bețivi, practicanți de simonie, foști informatori ai Securității, homosexuali, pedofili, falsificatori și alți infractori și scursuri ale societății.

Dumnezeu, Acela pe care antihristul Teodosie îl batjocorește prin gândurile, vorbele și faptele sale, mi-e martor că nu mă deranjează în niciun fel opiniile și crezurile găștii condusă de incupatul Teodosie, căci ce pretenții pot avea, eu și drept-credincioșii, de la acest trădător nerușinat al ortodoxiei?

Revenind la alte fapte comise de acest individ, astăzi fac referire la prevederile Legii nr. 489/ 08.01. 2007 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor[1] (vezi aici), care, la CAPITOLUL II – Cultele,  Secţiunea 1 – Relaţiile dintre stat şi culte, stipulează:

„Art. 15 – Sigiliile şi ştampilele folosite de către un cult sau de către o unitate locală de cult trebuie să conţină şi denumirea oficială sub care cultul a fost recunoscut, sau iniţialele acestuia.”

Ștampila Arhiepiscopiei Tomisului NU conține denumirea oficială sub care cultul (BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ) a fost recunoscut, sau iniţialele acestuia (B.O.R.).
Ștampila Arhiepiscopiei Tomisului NU conține denumirea oficială sub care cultul (BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ) a fost recunoscut, sau iniţialele acestuia (B.O.R.).
Preotul Cezar Axinte, consilier juridic în cadrul Permanenței Eparhiale.
Preotul Cezar Axinte, consilier juridic în cadrul Permanenței Eparhiale.
Inculpatul Teodosie, înspăimântat de o foarte posibilă condamnare cu executare (cam la anul pe vremea asta).
Inculpatul Teodosie, înspăimântat de o foarte posibilă condamnare cu executare (cam la anul pe vremea asta).

Mai pe înțelesul inculpatului Teodosie și al lui Cezar Axinte – consilier Juridic din Permanența Consiliului Eparhial, ștampila Arhiepiscopiei Tomisului – unitate locală de cult -, se află în contradicție flagrantă cu prevederilor legale, întrucât NU conține denumirea oficială sub care cultul este recunoscut, respectiv BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ sau B.O.R.

Menționez faptul că, potrivit Anexei la Legea nr. 489/ 2007 cu lista cultelor recunoscute în România, Biserica Ortodoxă Română este doar un cult, alături de celelalte 17 recunoscute de Statul Român.

Deci, respectând întru-totul litera și spiritul legii, ar rezulta că, începând cu data de 08 ianuarie 2007, toate documentele ștampilate cu actuala parafă a instituției sunt lovite de nulitate, dar în țara în care până și Constituția este considerată ca o curvă și este violată pervers, individual și în gașcă, de politicieni, legile sunt opționale, deci inculpatul Teodosie, înhăitat cu mulți dintre aceștia, poate ștampila hârtiile după cum vor mușchii săi.

Oricum, Teodosie este în afara legii, fiind sub control judiciar prelungit și trimis în judecată conform rechizitoriului întocmit de D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanța (dosar nr. 230/ P/ 2016).

Prima înfățișare a inculpaților în fața instanței de judecată a Curții de Apel Constanța (Camera preliminară) este programată la data de 20 martie 2017.16933812_1283135378415388_2002801226_n


[1] Publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 11/ 08 ianuarie 2007.

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentȘOC ÎN B.O.R.! Părintele Justin Pârvu nu a fost niciodată hirotonit preot în cadrul B.O.R.! Există indicii că hirotonia s-a făcut în Biserica Ortodoxă pe Stil vechi!
Articolul următorREZISTENȚA dezvăluie identitatea persoanelor din stenogramele D.N.A.
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.