Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home3/rezistenta/public_html/wp-config.php on line 206
Preotul prof. Ion Buga: „Teodosie – un dement amărât, pripășit la Constanța“ – Rezistenta
Site icon Rezistenta

Preotul prof. Ion Buga: „Teodosie – un dement amărât, pripășit la Constanța“

Pr. prof. Ion Buga

În urmă cu cateva seri am avut o discuție de circa 15 minute cu preotul prof. Ion Buga, autorul cărților „Rugați-vă pentru fratele Teoctist” (apărută în 2005) și „Fascinația haosului” (2009), lucrări devastatoare în ceea ce privește dezvăluirile din interiorul B.O.R., un luptător împotriva unor ticăloșii și a unor ticăloși din fruntea acestei instituții, unul dintre aceștia fiind însuși ÎPS TEODOSIE, o eroare a „alegerii” ca arhiepiscop al Tomisului, vinovați pentru aceasta fiind Adrian Năstase și Ion Iliescu, iubiții săi.

Coperta cărții „Fascinația haosului”

Redau din memorie: „(…) Teodosie, un dement amărât, care s-a pripășit acolo. De fapt, acesta nu s-a pripășit degeaba acolo! Păcatele Constanței erau foarte mari. Constanța avea păcate foarte grele, de decenii. Eu le știu prea bine. Și pentru asta a venit pedeapsa lui Dumnezeu acolo, numită Teodosnicul! El a venit acolo cu o misiune, și una urâtă! De aceea și este lăsat în pace… Luptați-vă!…

Referitor la lucrările mele: în toată Biserica s-a instaurat legea numită OMERTA. Nu s-a scos niciun cuvânt, dar tăcerea este și ea un răspuns. Ei, din două motive, nu au făcut niciodată acest lucru. Cei ce puteau să-l facă, NU l-au făcut pentru că și-au dat seama că intră în luptă cu cineva cu care nu se puteau lupta. Al doilea, tacit, au recunoscut dreptatea mea, adevărul meu. Iar cei cărora nu le-a convenit acestea, nu puteau s-o facă, fiindcă oamenii nu au niciun pic de cultură.

Cred că ați remarcat că, în cartea «Rugați-vă pentru fratele Teoctist», acolo este o «cazemată» unde nu se poate strecura nimeni, este o argumentație atât de densă și de cumplită, încât nu se poate apropia nimeni de zidurile ei. Și nici nu a îndrăznit cineva. Este o istorie paralelă a Bisericii, o istorie de 2000 de ani, paralelă cu cea oficială, care nu întotdeauna este și autentică (…)”.

Comentează pe Facebook