Ziarul REZISTENȚA se delimitează categoric de instigările la violențe

0
509

*** Brigada artistică a preoților din Arhiepiscopia Tomisului, participantă la Festivalul DNA de control judiciar s-a făcut de râs cu spectacolul intitulat „Pupincuriști am fost și suntem încă“, o reprezentație jalnică a unor făpturi la fel de jalnice, dintre care nu au lipsit hoții, homosexualii, simoniacii, lichelele, smintiții, trădătorii, preacurvarii și unii preoți.

În zilele ce ni le va mai oferi Domnul ne vom ocupa de fiecare în parte, pentru că din această poveste înainte mult mai este.

2*** În postarea de astăzi ne vom ocupa de un slugoi de-al lui Teodosie, un preot de la o biserică fără autorizație, care a înființat o pagină de facebook pentru susținerea nemerniciilor acestui antihrist.

Postările lui și ale altor creiere spălate ar putea rămîne în limite rezonabile, dacă prostălăul agramat nu ar posta următoarele:

 „Având în vedere șirul faptelor acestor sectanți posedați de cel rău, jignirile și agresiunile fizice și verbale aduse preoților care din dorința de ai fi aproape l-au însoțit astăzi la IPJ Constanța pe IPS Teodosie propun ca noi oameni de rând să îi fim alături și să mergem joia viitoiare la 8 dimineața la sediul IPJ Constanța de pe Bulevardul Mamaia pentru a evita atacul acestor «jurnaliști»! Doamne ajută!“

***  Altfel spus, acest 14 din cărțile de joc, preot slujitor al Sf. Haralambie, se joacă cu liniștea și calmul opiniei publice și instigă oamenii la formarea unei falange MACEDONești, care să se opună jurnaliștilor (noi am fotografiat postările și le vom păstra ca dovezi pentru situația în care, joia viitoare, 17 noiembrie a.c., lucrurile vor degenera în violențe și alte fapte reprobabile).

*** Măi, neghiobilor! Ce aveți voi cu jurnaliștii? Nu oamenii chemați de voi i-au agresat fizic pe jurnaliști în ziua de 20 octombrie a.c., în fața Catedralei?

1Dacă inculpatul Teodosie se simte amenințat în vinovăția și nesimțirea lui, de ce nu face chemare către forțele de ordine ale Statului?

De ce chemați voi civili contra jurnaliștilor?

Ce s-ar întâmpla dacă și jurnaliștii sau cei care sunt împotriva inculpatului vostru și-ar chema cititorii și  simpatizanții?

La aceeași postare instigatoare s-au găsit și alți neghiobi care să instige și să amenințe cu venirea la locul și ora fixate, pentru a se deda la violențe.

Ziarul REZISTENȚA se delimitează categoric de aceste provocări ticăloase, debitate de niște minți bolnave.

Ziarul REZISTENȚA solicită autorităților să ia notă de aceste instigări la violențe nu numai pentru a le evita, ci și, dacă va fi cazul, să le combată ferm!

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentLa biserica „Sf. Mina”, preotul Claudiu Banu își spionează enoriașii
Articolul următorCaz grav de CENZURARE a presei
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.