Vești dintre homosexualii din Sinodul B.O.R.

0
3593

Potrivit „notelor informative“ primite de la „purtătorii de vorbe din cadrul serviciilor și forțelor oculte“ care ne ghidonează, pe mine și gruparea Pitirim, ieri, 05 septembrie a.c., la așezământul monahal de călugări din Sâmbăta de Sus, jud. Brașov, cunoscut și sub denumirea Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, a avut loc întrunirea membrilor Comisiei teologice, liturgice și didactice din cadrul așa-zisului Sfânt Sinod al B.O.R.

Președinte al acestei comisii este ticălosul și controversatul Laurențiu Strezaarhiepiscop ortodox de Sibiu și mitropolit al Ardealului (vezi aici și aici), considerat „omul masoneriei“, fiind sprijinit puternic de Sorin Frunzăverde via Traian Băsescu, în vremea P.D.L. El este individul despre care se spune că ar fi rupt mitropolia Clujului pe vremea lui Bartolomeu Anania (decedat), și la hirotonia căruia, în Catedrala episcopală „Învierea Domnului“ din Caransebeș, când era episcop, i s-a strigat „Nevrednic este!“.
Obștea Comisiei teologice, liturgice și didactice din cadrul așa-zisului Sfânt Sinod al B.O.R.
Obștea Comisiei teologice, liturgice și didactice din cadrul așa-zisului Sfânt Sinod al B.O.R., în timpul întrunirii din 05 septembrie a.c. de la mănăstirea Sâmbăta de Sus. (Foto: Ștefan Mărculeț/ ziarul LUMINA).
Din comisie fac parte și au participat:
Andrei Andreicuț – Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, fost informator al Securității (vezi aici).
Irineu Pop, Arhiepiscopul Alba Iuliei, cel aflat într-o relație secretă de iubire cu Ciprian Spiridon Câmpineanu al Buzăului și Vrancei (vezi aici).
Ioachim Giosanu – Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, bănuit de homosexualitate, batjocorește preoții și canoanele B.O.R., la beție se laudă că are un castel în Franța, unde a și fost cleric și superior al unei mănăstiri ortodoxe (vezi aici).
Ciprian Spiridon Câmpineanu – Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, vlăstar al mănăstirii de homosexuali de la Crasna (homosexual, implicat în numeroase scandaluri). Individul este acuzat că a întreținut relații sexuale și cu Sebastian Pașcanu  – Episcopul Slatinei și Romanaților (vezi aici).
Casian Crăciun – Arhiepiscopul Dunării de Jos, poreclit „Casio“, homosexual, fost informator al Securității (vezi aici).
Petroniu Florea Sălăjeanul – Episcop al Sălajului, bănuit de homosexualitate, implicat în numeroase scandaluri cu preoții din subordine, utilizarea de fonduri financiare colectate de la credincioși în alte scopuri decât cele inițial angajate în fața acestora. De menționat că, de teama interceptărilor, deci se știe cu musca pe mitră și cu dracul în casă, Petroniu Florea Sălăjeanul nu folosește deloc comunicarea prin telefonul mobil! (vezi aici).
Teodosie Petrescu – Arhiepiscopul Tomisului, poreclit „Șpagoveanu“, „Porcu“, „Ursulețul“, „Demolatorul de Nazarcea“, „Acadeaua lui Bombonel“, fost informator al Securității, homosexual, simoniac, aflat sub control judiciar din octombrie 2016 (vezi aici).
Timotei Prahoveanul – Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, poreclit O mare Doamnă în viață, mâna dreaptă a ereticului Daniel (vezi aici).
Varsanufie Gogescu Arhiepiscopul Râmnicului, acuzat de practici oculte (vezi aici).
Ciocofleandura Casio al Galațiului: „Dacă îl prind pe ăla care îi furnizează informații lui Cumpănă, îl dau cu capul de toți pereții, să-i sară sângele peste tot!“.
Ciocofleandura Casio al Galațiului (în stânga imaginii). Foto: Ștefan Mărculeț/ ziarul LUMINA.

Scopul oficial al întâlnirii din 05 septembrie a.c. a fost îmbunătățirea actualei ediții a Liturghierului, dar discuțiile au evoluat mai mult în jurul propunerilor homălăului Casian al Galațiului, Casio pentru intimi, și ale castelanului Ioachim Giosanu (care continuă să-și scape labele păroase pe sub reverendele măicuțelor din unele mănăstiri!) ca preoții să nu mai aibă cont de facebook decât cu binecuvântarea ierarhilor! În caz contrar, preotul respectiv va fi aspru pedepsit!

Vă reamintim că, în urmă cu circa doi ani, a fost pusă în aplicare decizia luată de Sfântul Sinod al B.O.R., în urma căreia întreaga suflare duhovnicească trebuia să semneze un Jurământ sau Act de onestitate și fidelitate față de Biserică, semnatarii jurând în numele Sfintei Treimi că își vor îndeplini sarcinile cu onestitate, fidelitate și corectitudine față de Biserică, că nu își vor însuși venituri sau avantaje necuvenite și că vor păstra cu sfințenie confidențialitatea sarcinilor de serviciu, altfel spus să nu divulge informații sau alte drăcii legate de faptele comise de înalții ierarhi și activitățile neortodoxe din cadrul episcopiilor respective (vezi aici).
Exemplele vehiculate de gurile spurcate au fost conturile lui Constantin Cumpănă, Călugărul Pitirim, B.O.R. fără corupți, Opriți abuzurile lui ÎPS Casian al Dunării de Jos, etc.
Deformare profesională sau obișnuință căpătată?
Deformare profesională sau obișnuință căpătată?
Homălăilor și infractorilor le este teamă ca nu cumva, prin apariția unor conturi (mai mult sau mai puțin fictive) pe rețelele de socializare, să le fie devoalate ticăloșiile comise și mafia din CURțile lor, deci problema lor prioritară nu este să înceteze cu încălcarea canoanelor prin păcatele lor grave, ci cum să închidă gurile celor care nu le mai suportă nemerniciile și le aduc la cunoștința opiniei publice.
Hotărârile Comisiei urmează să fie aduse spre dezbatere și aprobare la Sinodul B.O.R. din luna octombrie 2017.
Pe parcursul întrunirii, la o bârfă mică și la o cafea amară, gașca a mai pălăvrăgit și despre faptul că homălăul Corneliul Onilă este lăsat de perversul Teofan Savu Sinaitul al Moldovei și Bucovinei, alt homălău și fost informator al Securității, staționeze în continuare în palatul de la Husi până la instalarea unui alt episcop.
De menționat că homălăul Casian continuă să-i înjure pe unii preoți și consilieri din subordine, pe care îi numește „purtători de vorbe“, bănuindu-i că mi-ar oferi informații din ograda și așternuturile sale.
Casio de Galați: „Dacă îl prind pe ăla care îi furnizează informații lui Cumpănă, îl dau cu capul de toți pereții, să-i sară sângele peste tot!“.
Casio de Galați: „Dacă îl prind pe ăla care îi furnizează informații lui Cumpănă, îl dau cu capul de toți pereții, să-i sară sângele peste tot!“
De asemenea, colericul și homălăul îi amenință că „dacă îl prind pe ăla care îi furnizează informații lui Cumpănă, îl dau cu capul de toți pereții, să-i sară sângele peste tot“, uitând că el însuși a afirmat public că atât Constantin Cumpănă, cât și Pitirim, „sunt sprijiniți de servicii și forțe oculte“.
Potrivit notelor informative primite de la sursele menționate, știute și făcute publice de Casio Casian, al Galațiului „jegul ăsta are cunoștințe și multă influență nu numai în zona politică și financiară, ci și în cadrul lumii interlope, fiind capabil să-și dea «binecuvântarea» pentru pedepsirea unor eventuali informatori“, ceea ce pe noi ne-ar uimi și nu credem, pentru că, deși toată lumea politică, financiară și interlopă îl știe cât este de ticălos, refuză să creadă că este și prost.
Dar mai știi ce zace sub mitra și patrafirul unei asemenea ciocoflendure?

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTicăloșiile muftiului Iusuf Murat – în atenția procurorilor și a Administrației Prezidențiale
Articolul următorScandal de pomină în familia muftiului Iusuf Murat
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.