Un minor abuzat sexual de Teodosie: – „Ar fi vrut să-l ling în fund, dar nu am acceptat așa ceva!ˮ

0
14356
Teodosie Petrescu și Ciprian Stănescu.
Puțini își mai amintesc de imensul scandal (homo)sexual în care a fost implicat inculpatul Teodosie Petrescu, înalt ierarh al B.O.R., în toamna anului 2011, în urma faptelor devoalate de numitul Ciprian Stănescu, minor (16 ani) la data săvârșirii acestora (anul 1997).
Probabil că reclamantul nu a fost atât de inspirat în privința alegerii momentului când trebuia să dezvăluie ororile sexuale la care a fost supus, neștiind că, la acea dată, „dementul amărât, pripășit la Constanța“ (vezi aici) se afla „pe creasta valuluiˮ, fiind susținut puternic atât din punct de vedere politic (P.S.D.), cât și financiar, tentaculele relațiilor sale de tot felul ajungând în cele mai diverse și înalte sfere ale Puterii locale și naționale.
Dacă la toate acestea mai adăugăm și modul pervers și ticălos în care acesta a speculat (speculează și în prezent) faptul că este un „înalt ierarhˮ din așa-zisul Sf. Sinod al B.O.R., purtător de cruce, engolpion, baston, mitră și straie arhiepiscopale, plus vocea puternic tremolată ca să fie percepută sinceră și mieroasă, este lesne de înțeles că acuzațiile nu au avut nicio șansă să fie luate în considerare.
De aceea, finalitatea anchetei a fost ștampilată cu celebra sintagmă „N.U.P.ˮ (neînceperea urmăririi penale), adică un fâs mioritic de proporții, care l-a ajutat pe pârât să-și revină din starea de șoc și să continue să practice ceea ce știa cel mai bine.
REZISTENȚA.ro publică, în premieră, plângerea penală din data de 23 noiembrie 2011 a numitului Ciprian Stănescu, adresată către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care are ca obiect relațiile sexuale nefirești la care reclamantul a fost supus de pârâtul Teodosie Petrescu.
Lăsăm concluziile la discreția inteligenței fiecărui cititor, nu înainte de a reaminti două dintre lucrările preotului prof. Ion Buga[1] și Ciprian Mega[2] (mai puțin cunoscute publicului larg), în care autorii pur și simplu îl dezintegrează pe individul Teodosie Petrescu, arătând opiniei publice adevărata față a acestuia: homosexual, pedofil, hoț, falsificator, avar, laș, răzbunător, grobian etc., toate acestea fiind prezentate și în articolul  „I-o dai la cioc lui Teodosie și el îți dă parohie!ˮ. Mărturii despre homosexualul și pedofilul Teodosie (vezi aici).
Precizăm că Teodosie nu a contrazis niciodată gravitatea afirmațiilor despre el din aceste lucrări (vezi aici).
Un fapt este cert: tăvălugul a luat-o la vale, buboiul s-a spart și bărboșii din așa-zisul Sinod, în frunte cu Cearșaful Alb, trebuie să (re)acționeze urgent și ferm, dacă vor să redreseze situația, să salveze ce mai este de salvat și să spele imaginea mizerabilă a B.O.R.
Curățenia morală, mai ales homosexuală, trebuie începută din vârful piramidei, chiar din Dealul Patriarhiei, căci ascunderea sub patrafir a gunoaielor și a păcatelor multe și grave nu va face decât ca NIMIC să nu se rezolve, totul să se prăbușească (REZISTENȚA.ro a „inventariatˮ cel puțin 20 de homosexuali (nu mai amintim de celelalte fapte anticanonice, împotriva regulamentelor B.O.R. și chiar penale) în rândurile „înalților ierarhiˮ din Sinod).
La finalul acestui material sunt menționate trimiteri la link-uri cu același subiect, dar și dreptul la replică al pârâtului Teodosie și al instituției arhiepiscopale, referitor la acuzațiile respective.
Subtitlurile aparțin redacției REZISTENȚA.ro
♦ ♦ ♦
Teodosie homosexualul.Domnule Procuror General,
Subsemnatul, STĂNESCU CIPRIAN, fiul lui (…) și (…), cu domiciliul în Municipiul Tulcea, legitimat cu C.I. (…) nr. (…), CNP (…), împotriva numitului PETRESCU TEODOSIE, arhiepiscopul Arhiepiscopiei Tomisului, cu sediul în Constanța, str. Arhiepiscopiei nr. 23, formulez

P L Â N G E R E   P E N A L Ă

În fapt, la vârsta de 16 ani, rămas orfan de părinți, am fost recomandat de preotul Gavrilă Dumitru din Tulcea spre a fi primit ca frate la Mănăstirea Dervent din județul Constanța.
„Mi-a poruncit să mă dezbrac și să intru cu el în cadăˮ
„Un an mai târziu, în 1997, la Mănăstirea în care mă aflam a venit episcopul, pe atunci Teodosie Snagoveanul, din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, pentru a oficia hirotonia unui tânăr, candidat la preoție, întrucât arhiepiscopul locului, Lucian Tomitanul, era bolnav.
După slujbă, numitrul Petrescu Teodosie a avut grijă să trimită starețul spre Constanța și, prin doi preoți, frații Onea, să mă cheme în Stareție, eu ocupându-mă cu treburile gospodărești la Mănăstire.
Am primit ordin de la cei doi preoți ca orice îmi va cere episcopul Teodosie să mă supun.
Astfel că numitul Petrescu Teodosie m-a chemat la el în baie, mi-a poruncit să mă dezbrac și să intru cu el în cadă.ˮ
„O oră m-a supus la diverse perversiuni sexuale și mi-am pierdut virginitatea în fundul luiˮ
„A început apoi să-mi promită că mă va călugări și mă va preoti dacă întrețin relații sexuale cu el.
I-am spus că sunt virgin și că nu pot să fac așa ceva, iar el mi-a spus că mă gonește din Mănăstire, dacă nu mă supun.
Forțat de împrejurarea că nu aveam unde să mă duc și dus în eroare cu promisiunile numitului Petrescu Teodosie, acesta m-a obligat să întrețin relații sexuale cu el, deși eram pe atunci minor și aveam să realizez gravitatea faptei mult mai târziu.
Aproximativ o oră m-a supus la diverse perversiuni sexuale și mi-am pierdut virginitatea în fundul numitului Petrescu Teodosie, pentru că îi plăcea să fie astfel penetrat, apoi a plecat către București, urmând ca, în 2001, să vină pe funcția de Arhiepiscop la Constanța.ˮ
„Mă aprecia că o am mareˮ
„În calitate de arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului mi-a poruncit să stau permanent în Palatul Eparhial, unde frecvent mă obliga să întrețin relații sexuale și diverse perversiuni cu acesta.
După moartea arhiepiscopului Lucian Tomitanul m-a obligat să mă mut cu el în reședința arhierească, unde, de asemeni, am întreținut relații sexuale mai mulți ani de zile.
Între timp am constatat că foarte mulți minori, elevi seminariști, erau ademeniți să întrețină relații sexuale cu Petrescu Teodosie, până când în patul acestuia a venit Bogdan Chiriluță, cu care  m-a schimbat și care manifesta tot timpul gelozie față de mine, pentru că arhiepiscopul mă aprecia sub aspectul mărimii organului genital al virilității.ˮ
„Era «parte activă» cu seminariștii minori și «parte pasivă» cu ceilalțiˮ
„Numitul a întreținut și întreține în continuare relații sexuale atât cu seminariști minori, ca parte activă, și cu studenți teologi, preoți și călugări, ca parte pasivă, plăcându-i să fie penetrat.
De foarte multe ori i-am atras atenția că nu este corect cum procedează, mai ales cu minorii, dar m-a repezit mereu, spunând că este plin de relații și nu are ce să-i facă nimeni.ˮ
„Am fost sechestrat, legat bătut și amenințat cu moarteaˮ
„Am vrut să fug din Arhiepiscopie și, de frică că voi divulga ce mi s-a întâmplat, mă urmărea peste tot și mă aducea înapoi, până când, în data de 27.07.2010, am fost sechestrat la comanda numitului Petrescu Teodosie, cu mașina de către doi interlopi necunoscuți, dus în pădurea de la marginea Constanței, în direcția spre Hârșova, unde am fost legat, bătut și amenințat cu moartea, dacă dau în vileag relațiile sexuale întreținute cu Teodosie și perversiunile sexuale la care m-a supus.
Am fost adus apoi la Arhiepiscopie și amenințat cu moartea de Petrescu T., dacă îi dau în vileag faptele.ˮ
20182936_1933477616889746_1859604786_n„Ar fi vrut să-l ling în fund, dar nu am acceptat așa cevaˮ
„Pe parcursul anilor 2010 – 2011, numitul Petrescu Teodosie a început să mă ademenească din nou cu promisiunea că mă va băga la facultate fără examen și că mă va face preot, dacă îi satisfac fantezia sexuală pe care și-o dorea recent, aceea de a fi lins în fund.
Nu am putut accepta așa ceva, drept pentru care m-a alungat din Arhiepiscopia Tomisului, lăsându-mă efectiv pe drumuri, fără nici o sursă de subzistență.ˮ
„Am fost alungat și lăsat pe drumuriˮ
„Am trăit din mila lumii și m-am înscris la Colegiul de medicină generală din Constanța, unde activez ca student în prezent, cu dorința de a mă face util societății într-o manieră onestă și fără compromisuri.
În consecință, consider că am folosit și supus la perversiuni sexuale, încă de la vârsta când eram minor, de către numitul Petrescu Teodosie, că am fost lăsat pe drumuri fără nici un venit, în timp ce la ceilalți parteneri de orgii sexuale le-a luat case și mașini, i-a făcut preoți în parohii bogate și i-a umplut de favoruri.ˮ
20187842_1933477610223080_355241017_n„Un astfel de homosexual nu are ce căuta în B.O.R.ˮ
„Consider, de asemeni, că un astfel de homosexual nu are ce căuta în Biserica Ortodoxă Română și că împotriva lui se impun a fi luate măsurile legale corespunzătoare.
Înțeleg să-mi susțin plângerea penală cu martori, înscrisuri publice oficiale, confruntarea făptuitorului, precum și cu alte probe în dovedirea temeinică a acțiunilor infracționale de care se face vinovat Petrescu Teodosie.
„Mă constitui parte civilă și solicit daune moraleˮ
„În drept, solicit tragerea numitului Petrescu Teodosie la răspundere penală, în temeiul dispozițiilor prevăzute de art. 198 C.P. cu privirea la întreținerea de relații sexuale cu minori și art. 201 cu referire la perversiunea sexuală.
Mă constitui, de asemeni, parte civilă în proces penal, solicitând atragerea Arhiepiscopiei Tomisului în proces, ca instituție juridică responsabilă civilamente, pentru achitarea în solidar cu învinuitul a sumei de 300.000 lei cu titlu de daune morale pricinuite în urma infracțiunilor comise de numitul Pterescu Teodosie, arhiepiscopul Arhiepiscopiei Tomisului.
23.11. 2011, Stănescu Ciprian, Telefon: (…).
Domnului Procuror General din Înalta Curte de Casație și Justiție
 Alte știri cu același subiect:
Arhiepsicopul Teodosie acuzat de pedofilie – „… Mi-am stricat fecioria în fundul Înalt Preasfințitului Teodosie…” (PROIECT ROMÂNIA, blog, 26 noiembrie 2011) – HTTPS://PROIECTROMANIA.WORDPRESS.COM/2011/11/26/ARHIEPISCOPUL-TEODOSIE-ACUZAT-DE-PEDOFILIE-MI-AM-PIERDUT-FECIORIA-IN-FUNDUL-ARHIEPISCOPULUI-TEODOSIE/
♦Arhiepiscopul Tomisului în relații sexuale cu minori! (PRO TV) –
 https://www.youtube.com/watch?v=qwA0WCOFet0
♦Arhiepiscopul Tomisului este acuzat de agresiune sexuală (Antena 1, 28 noiembrie 2011)https://www.youtube.com/watch?v=zs8eTQSvqBQ
♦Scandal sexual în Biserică: IPS Teodosie, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori (RTV) https://www.youtube.com/watch?v=ibQyohh-mVs
Teodosie, acuzat de pedofilie (Prima TV, februarie 2017) – https://www.youtube.com/watch?v=FVLbBi2W71U
Scandal în Biserică. ÎPS Teodosie, acuzat de AGRESIUNE SEXUALĂ. Cine este orfanul Ciprian care a depus „din răzbunareˮ plângere la Parchet (cotidianul GÂNDUL, 28 noiembrie 2011) – http://www.gandul.info/stiri/scandal-in-biserica-ips-teodosie-acuzat-de-agresiune-sexuala-cine-este-orfanul-ciprian-care-a-depus-din-razbunare-plangere-la-parchet-9012784
Un țigan îl acuză pe IPS Teodosie că l-ar fi obligat să întrețină relații sexuale pe când era minor, acum 15 ani. Așa se răsplătește facerea de bine… (Saccsiv – Weblog, 28 noiembrie 2011)https://saccsiv.wordpress.com/2011/11/28/un-tigan-il-acuza-pe-ips-teodosie-ca-l-ar-fi-obligat-sa-intretina-relatii-sexuale-pe-cand-era-minor-acum-15-ani-asa-se-rasplateste-facerea-de-bine/
♦ IPS Teodosie, târât într-un scandal sexual din răzbunare (Cuvântul ortodox, 29 noiembrie 2011) – http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/ips-teodosie-tarat-intr-un-scandal-sexual-din-razbunare/
♦Adio, flori de ziua de naștere! IPS, la proces (Ziua de Constanța, cotidian, 23 martie 2012) – http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/adio-flori-de-ziua-de-nastereips-teodosie-la-proces-10863-362147.html
 Dreptul la replică al acuzatului Teodosie
♦Răspunsul lui Teodosie la acuzaţiile de abuz sexual (TV Neptun TV, 29 dec. 2011)https://www.youtube.com/watch?v=4UqESjUUFbI
♦Comunicat de presă al Arhiepiscopiei Tomisului în legătură cu acuzațiile împotriva IPS Teodosie (Saccsiv – Weblog, 01 decembrie 2011)https://saccsiv.wordpress.com/2011/12/01/comunicat-de-presa-al-arhiepisopiei-tomisului-in-legatura-cu-acuzatiile-impotriva-ips-teofan/
♦Biserica răspunde acuzațiilor de abuz sexual aduse de către un tânăr Arhiepiscopului Teodosie (PRO TV, 06 decembrie 2011) – http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/biserica-raspunde-acuzatiilor-de-abuz-sexual-aduse-de-catre-un-tanar-arhiepiscopului-teodosie.html
♦Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului consideră că scandalul sexual „inventatˮ lui Teodosie ar putea avea legături politice! (Replica, cotidian, 27 noiembrie 2011) – https://www.replicaonline.ro/reprezentantii-arhiepiscopiei-tomisului-considera-ca-scandalul-sexual-inventat-lui-teodosie-ar-putea-avea-legaturi-politice-42326/

[1]  „Rugați-vă pentru fratele Teoctistˮ, Pr. prof. Ion Buga, 2005, București, editura „CORESIˮ S.A.
[2] „Fascinația haosuluiˮ, pr. Ion Buga, Ciprian Mega, 2009, editura „Sf. Gheorghe-Vechiˮ.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentȘoc și groază! Crimă, macabru și tragedie în Cimitirul musulman din Constanța
Articolul următorTeodosie „să dovedească instanței că nu este penetrat anal!ˮ
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.