TEODOSIE, un trădător al B.O.R și al ortodoxiei

0
741

Așa după cum v-am informat, Ziarul Rezistenţa a pus la dispoziția TV ANTENA 3 înregistrarea (https://www.youtube.com/watch?v=npqqunP83Sw) intervenției inculpatului Petrescu TEODOSIE la Conferința preoțească de la mănăstirea Strunga (Băneasa) din ziua de 20 octombrie a.c.

Din cuvintele rostite se înțelege clar că numitul inculpat este puternic implicat (nu este prima dată!) în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c., TEODOSIE trasând sarcini electorale preoților prezenți, pentru strângerea de semnături în favoarea independentului Costin DĂMĂȘARU din Mangalia, candidat pentru Camera Deputaților.

Preoții de la mănăstirea Strunga, după plecarea inculpatului Teodosie Petrescu.
Preoții de la mănăstirea Strunga, după plecarea inculpatului Teodosie Petrescu.

Vă redăm mai jos transcrierea unei mici părți din înregistrare, începând de la minutul 09:14.

Teodosie:„(…) Deci, haideți să vă spun despre ce este vorba, ce aveți de făcut. Se fac programele astea G.A.L.[1], care sunt pe diferite regiuni, în care pot intra și parohiile.

Eu aștept un specialist aici, care este un credincios, e cadru universitar la București, care e din Constanța (…), domnul DĂMĂȘARU, și eu v-aș ruga să faceți mai multe G.A.L.-uri în care să intre și parohiile noastre, pentru că (…).

Acest om nu aparține niciunui partid. De asemenea, aș dori, ca să ne poată reprezenta, să candideze la Camera Deputaților și noi să adunăm semnături, iar el, în tot parcursul anilor, ne va ajuta. Deci nu e politică, înainte de a avea reprezentant (…).

Noi trebuie să găsim oameni credincioși. Acest om a stat la o mănăstire, când s-a îmbolnăvit de o boală foarte grea și duhovnicul de la mănăstire l-a ajutat foarte mult și vrea și el să restituie Bisericii un beneficiu (…). Deci, v-am zis, vă rog, mai ales la țară (…), aici, parohiile majoritare sunt de țară (…) sau Medgidia, unde primarul (voce: e la ALDE!), mai ales la țară (…).

Pentru că (…). Poți vota mai mulți parlamentari? Poți vota. (voce de preot: – Nu. Numai unul.). Numai unul? (voce de preot: Dacă pui ștampila pe mai mulți, îți anulează votul.). (…). De aceea, acest om va veni și ne va explica (…) foarte inteligent, cu legături frumoase cu intelectuali, are curaj și nu are nicio problemă care să-l împiedice (…). De aceea, iată, va trebui (voce: Să-l cunoaștem și noi!) să fim solidari (…) ca să fim ajutați! (Teodosie îl prezintă:) – Costin Dămășaru! (voce: Să nu doarmă în Parlament!). (…)“.

Dacă tot susține că implicarea în campania electorală este legală, REZISTENȚA propune Arhiepiscopiei instalarea de corturi de campanie, pentru strângerea de semnături în favoarea mireanului independent Costinel a lu’ Dămășaru. Votați Costinel a lu'Teodosie!
Dacă tot susține că implicarea în campania electorală este legală, REZISTENȚA propune Arhiepiscopiei Tomisului instalarea de corturi de campanie, pentru strângerea de semnături în favoarea mireanului independent Costinel a lu’ Dămășaru. „Votați Costinel a lu’ Teodosie!”

Ziarul REZISTENȚA a dovedit (https://rezistenta.ro/netrebnicul-teodosie-agent-electoral-incalca-grav-hotararile-sfantului-sinod-al-b-o-r/) că implicarea ticăloasă a infractorului Teodosie Petrescu în politică apare consemnată încă din vremea când la guvernare se afla infractorul Adrian Năstase-sinucigașul-ratat-și-prea-devreme-eliberat, când iubitul său Teodosie era reprezentantul în teritoriu al P.S.D. și al Guvernului (de aceea, pentru meritele sale deosebite în politica pesedistă de la malul mării, Adrian Năstase Fular Burberry i-a tras cadou, printre altele, cele 350 de hectare ale fermei Nazarcea).

La data de 22 octombrie 2016, ora 21:00, în timpul emisiunii de la ANTENA 3, purtătorul de vorbe al „Peșterii de tâlhari“ din Arhiepiscopia Tomisului, Eugen Tănăsescu zis și „UNIVERSAL – 50 de magazine în unul singur“ – sluga infractorului Teodosie Petrescu – a avut o intervenție obraznică și prostească, susținând în mod mincinos că nimic nu este ilegal în faptele lui TEODOSIE, dimpotrivă!

Dacă lucrurile și faptele sunt întocmai cu cât poate să gândească mintea lui „Universal 50“, le propunem ticăloșilorr care încă îl mai slugăresc cu convingere pe infractorul din fruntea găștii din „Peștera de tâlhari“ să treacă deîndată la instalarea de corturi de campanie prin toate parohiile din raza administrativă a Arhiepiscopiei, pentru strângerea de semnături în favoarea mireanului independent Costinel a lu’ Dămășaru – om credincios și degrabă trecător de la cele lumești la cele sfinte, membru al partidului G.A.L., ulterior P.S.D.

Corturile trebuie să fie dotate cu cărticele de rugăciuni, mir, tămâie, cruciulițe, metaniere și alte obiecte de cult, dar musai cu Codul Penal, Canoanele și Regulamentul B.O.R.

***

Surse extrem de credibile din imediata apropiere a odăjdiilor și engolpionului[2] infractorului Teodosie ne informează că acest „un bărbat“ – cum l-a numit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, după incidentul în care comisarul-șef Adrian Rapotan și-a dovedit (nici nu mai era nevoie, căci noi știm ce știm) complicitatea cu infractorul aflat în stare de control judiciar[3] -, intenționează să prelungească cel puțin șapte – opt ani dosarul în care, deocamdată, are calitatea de inculpat și urmează să fie trimis spre judecare.

Este foarte interesant de analizat această atitudine a inculpatului Teodosie, pentru că dovedește, extrem de convingător, următoarele:

 • Teodosie știe că este vinovat de toate acuzațiile ce îi sunt aduse de D.N.A. Constanța (de aceea vrea să amâne decizia Justiției).
 • Teodosie știe că probele de la dosar sunt foarte concludente, contestația în anulare îi va fi respinsă și va fi trimis în judecată.
 • Teodosie își va angaja cei mai buni avocați din Constanța și de pe întregul teritoriu al României și al Uniunii Europene, pentru a tergiversa condamnarea sa.
 • Teodosie vrea să demonstreze Patriarhiei Române că iminenta înlocuire a sa din funcție ar fi/ este/ a fost nedreaptă și nemeritată, sperând că, după aceea, va fi repus în drepturile arhiepiscopale.
 • Teodosie își pregătește dezvăluirile/ atacurile împotriva PF Daniel și a celorlalți înalți ierarhi din Sinodul Mitropolitan al Munteniei și Dobrogei și Sf. Sinod al B.O.R., despre care știe fapte multe și extrem de compromițătoare.
7..., 6..., 5..., 4...
7…, 6…, 5…, 4…

Ce nu știe/ nu crede Teodosie

 • Teodosie nu crede nici acum că este un ticălos, trădător al B.O.R. și al ortodoxiei românești și mondiale.
 • Teodosie nu știe/ nu crede că va fi retras cât de curând din funcția de arhiepiscop al Tomisului, locul său fiind luat de Timotei Prahoveanul – actualul episcop-vicar al Bucureștiului.
 • Teodosie nu știe/ nu crede că va fi nevoit să se retragă la Dorna Arini.
 • Teodosie nu crede că nu va mai fi niciodată „înalt ierarh“ al B.O.R.

Ce știm noi

 • Totul despre Teodosie, inclusiv ceea ce nici măcar nu își imaginează că noi știm.
 • Joi, 27 octombrie 2016, se va întruni Camera preliminară a Sf. Sinod al Mitropoliei Munteniei și Dobrogei[4], care are în componență 10 ierarhi, adunare la care infractorul Teodosie NU este invitat, ceea ce ne determină să concluzionăm că se va lua în discuție soarta acestuia.
 • Vineri, 28 octombrie 2016 a.c., se va întruni Sf. Sinod al Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, la care vor participa toți cei 10 înalți ierarhi, inclusiv Teodosie al Tomisului, unde acestuia i se va comunica DECIZIA din Camera preliminară.

 REZISTENȚA reîncepe numărătoarea inversă: 7…, 6…, 5…, 4…


[1] G.A.L. – Grup de Acțiune Locală, program care îi poate sprijini pe fermieri să acceseze fonduri europene de până la 200.000 de euro

(http://agrointel.ro/36927/ce-este-un-gal-si-cum-functioneaza-el-pentru-a-i-ajuta-pe-fermieri-sa-acceseze-fonduri-europene-de-pana-la-200-000-de-euro/).

[2] ENGOLPIÓN – Iconiță rotundă sau ovală lucrată dintr-un metal prețios, cu chipul Mântuitorului sau al Sfintei Fecioare, pe care o poartă arhiereii la gât.

[3] Inculpatul Teodosie Petrescu a atacat cu contestație în anulare decizia DNA Constanța, ședința de judecată fiind program,ată pentru data de  luni, 24 octombrie 2016, ora 10:00, la Curtea de Apel Constanța.

[4] Mitroplitul Munteniei și Dobrogei este PF Daniel Ciobotea – Patriarhul B.O.R.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentDENUNȚ PUBLIC – în atenția S.R.I., D.N.A., Parchete, I.P.J. Constanța
Articolul următorTeodosie amenință politicienii: „Voi spune preoților cu cine să voteze enoriașii!“
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.