TEODOSIE, mi-e milă de tine, dar numai în limita stocului disponibil

0
172

Faptul că ți-ai pus camarila de ticăloși să „cotrobăiască“ prin „cotloanele“ internet-ului ca să găsească dovezi care ar putea să mă compromită, să mă denigreze, să mă intimideze și să mă descurajeze, DOVEDEȘTE nu numai ce caracter infect ai si cât de mic, laș și netrebnic ești, ci și că ești o ființă frustrată, complexată, însingurată, lipsită de IUBIRE de la oameni și incapabilă de iubire pentru semenii tăi.

Articol dintr-un cotidian local, prin care ÎPS Teodosie proferează jigniri și denigrări
Articol dintr-un cotidian local, prin care ÎPS Teodosie proferează jigniri și denigrări

Nu-i da afară pe Eugen Tănăsescu, purtătorul tau de cuvânt, slugă credincioasă, incompetent și pupincurist notoriu, și nici pe ceilalți lingăi care te „susțin” și te consiliază cu prostia și interesele lor meschine, o gașcă de incompetenți și iresponsabili. Nu ei te-au compromis, ci TU prin faptele tale rușinoase, mizerabile, penale și anticanonice, toate îndreptate împotriva oamenilor, credinței, iubirii și adevărului, deci împotriva lui Dumnezeu.

Ei nu fac decât să te arate așa cum ești: mincinos, calomniator, rău, răzbunător, urât de oameni, pentru că și tu îți urăști aproapele cu toata ființa ta.

Teodosie!

Tu NU EȘTI IUBIT pentru că NU IUBEȘTI! Cine să te iubească și de ce?

Tu semeni numai Răutate, Ură, Răzbunare, Desfrânare, Minciună, Falsitate, Ticăloșie, Hoție…

Nu ai prieteni, decât ca tine, te teapa ta!

Teodosie, copil
Teodosie, copil

Ai fost al 17-lea copil din familia ta, dar iubirea alor tăi nu a mai ajuns până la tine, de creșterea și educația ta s-au ocupat doar gâștele și celelalte necuvântătoare din ograda copilăriei tale nefericite.

De aceea ești needucat și grobian.

De aceea iubești doar BANII si LUXUL, pentru că ai fost foarte sărac și oropsit.

De aceea urăști oamenii, pentru că nici tu NU AI FOST IUBIT!

Teodosie, adolescent
Teodosie, adolescent

Tu nu iubești nici copiii! (Odată, când ai timp, să-ți dai „binecuvântarea“ pentru un comunicat, prin care să explici opiniei publice, deci oamenilor pe care atât de mult îi urăști și îi batjocorești, DE CE BOTEZI numai băieți?)…

Teodosie!

Știi că ești vinovat, deci ai conștiință, te zbați să scapi de mustrările păcatelor grele pe care le-ai comis, care te macină ca o boală incurabilă și îți împuținează clipele pe care le mai ai de trăit, dar te minți singur, pentru că în toata viața ta de până acum ai trăit numai în minciună și fără de iubire.

Teodosie, tânăr
Teodosie, tânăr

Iubirea nu are echivalent în banii pe care atât de mult ți-i dorești și îi aduni prin mijloace murdare, nu se cumpără și nu se vinde! Iubirea vine de la Dumnezeu și se află în sufletul nemuritor, dar tu ți-ai vândut sufletul Răului si Întunericului!

Mai ai timp să înveti să iubești și să primești iubire, nu mai înainte să-ți fie iertate pacatele grele pe care le-ai comis, dar CONTRACTUL prin care ți-ai vândut sufletul Satanei nu are clauză de reziliere, deci vei rămâne veșnic sluga Răului si Întunericului.

Teodosie!

Retrage-te ca să ai timp de căință și penitență!

Un ierarh pe care pământul apostolic al Dobrogei și credincioșii nu îl mai suportă.
Un ierarh pe care pământul apostolic al Dobrogei și credincioșii nu îl mai suportă.

Retrage-te departe de oameni, pentru că le-ai făcut și le faci numai RĂU. Oamenii nu te mai vor!

Retrage-te ca să te salvezi pe tine si să ne salvezi de tine!

Numai Dumnezeu te mai poate IERTA, oamenii doar te vor UITA!

Teodosie, mi-e milă de tine, foarte milă, dar numa în limita stocului disponibil!…

P.S. – Deși mi se cuvin, pentru jignirile și denigrările mârșave la care m-ai supus, NU am nevoie de scuzele tale, Teodosie!… Ești prea mic și neînsemnat, dar și prea netrebnic, ca să cred că ești în stare de așa ceva. Pentru tine ar fi prea mult, pentru mine nu exiști.

Lupta continuă…

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentRomanul #iubire – o poveste de viață, ce poate fi a oricăruia dintre noi
Articolul următorÎPS Teodosie al Tomisului – un înalt ierarh vândut Satanei
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here