Teodosie a recunoscut în biserică: „Satana a intrat în mine!“

2
1223

La data de 20 octombrie a.c., inculpatul Teodosie Petrescu trebuia să se prezinte la sediul I.P.J. Constanța, fiind programat să semneze „condica“, întrucât, potrivit obligațiilor ce îi revin după punerea sa sub control judiciar de către procurorii D.N.A. Constanța (http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7767), numitul trebuie să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat“.

Manastirea Strunga.jpgÎn ziua respectivă, penalul Teodosie a fost așteptat de presă încă de la ora 08:00, dar, între timp, inculpatul a solicitat Poliției amânarea prezentării la ora 15:00, întrucât a motivat „probleme profesionale specifice“ în satul Strunga – Băneasa, jud. Constanța, unde erau planificate slujba și Conferința preoțească de toamnă la mănăstirea cu hramul Buna Vestire (http://www.arhiepiscopiatomisului.ro/index.php/administratie/manastiri/669-manastirea-strunga).

Întâlnirea preoțească s-a desfășurat într-o atmosferă puternic îndoliată, cei mai mulți dintre preoți, afișând – cu mai multă sau mai puțină sinceritate – figuri triste și afectate de greau încercare prin care trece netrebnicul lor șef spiritual și administrativ.

În asemenea decor, inculpatul Petrescu Teodosie s-a dedat la scuze și argumente penibile despre (ne)implicarea sa și a „Peșterii de tâlhari“ în cazul fermei de la Nazarcea, susținând cu nerușinare că, de fapt, „Noi nu suntem vinovați cu nimic“ și că totul „se va stabili în instanță“.

Sluga lui credincioasă a lui Teodosie antihristul, Eugen Tănăsescu – cel numit „Universalul“ sau „50 de magazine într-unul singur“ umbla pe acolo ca o hienă ce caută cadavre: disperat, tot dădea telefoane, apoi (re)venea și îi susura cuvinte dulci la urechea păroasă a lui Teodosie satanicul, care rânjea satisfăcut.

Lista sussținătorilor pentru candidatul independent Dămășaru Costin, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.
Lista susținătorilor pentru candidatul independent Dămășaru Costin, pentru alegerea Camerei Deputaților, 11 decembrie 2016.

Deși ziarul nostru a devoalat implicarea în politică a lui Teodosie (https://rezistenta.ro/netrebnicul-teodosie-agent-electoral-incalca-grav-hotararile-sfantului-sinod-al-b-o-r/), acesta continuă să facă presiuni asupra preoților, obligându-i să procedeze la strângerea semnăturilor pentru candidatul independent Dămășaru Costin din Mangalia, care, culmea, a participat la  această întrunire și s-a dat într-un show electoral cu multe și penibile promisiuni!

Faptul că Teodosie își riscă imaginea (și-așa făcută praf și pulbere!) și se implică pentru susținerea acestui individ ni se pare extrem de ciudat și lasă loc la multe bănuieli. Nu este exclus ca personajul să candideze independent doar de formă, ulterior urmând să treacă în tabăra P.S.D. De asemenea, nu poate fi omisă nici ipoteza că unul dintre servicii (care?) își promovează „omul sub acoperire“.

De asemenea, în cadrul aceleeași adunări, s-au dat indicații prețioase ca fiecare preot să trimită (din parohia proprie) câte un bătrân la Centrul de diagnostic si tratament recuperator „Sf. Elena de la Mare“ din Costinești.

Teodosie Satanicul.
Teodosie Satanicul.

În sala de mese (trapeză) Marin Cloșca – protopopul de Băneasa (Protoieria Altinum) „cotcodăcea“ tare și amenințător la câțiva preoți: „Voi l-ați trădat pe Înaltul!”. Tot el „cârâia“ că trebuie de să se achite și față de diaconii cu care a venit netrebnicul.

Vă reamintesc că protopopul Marin Cloșcă – omul în teritoriu al lui Teodosie este preotul care înjură de unul sau mai mulți sfinți chiar în incinta bisericii (http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/injuraturi-ca-la-usa-cortului-in-curtea-arhiepiscopului-221938.html).

Faptul cel mai semnificativ al acestor activități din ziua de 20 octombrie 2016 a fost marcat tot de Teodosie, care, când a ieșit din altarul bisericii ca să împărtășească preoții, a spus: „Nu vă mai salutați sau vorbiți, căci intră Satana în voi așa cum a intrat în mine!“, ceea ce confirmă că, nu întâmplător, ziarul nostru l-a numit Satanicul, Antihristul, Întunerecitul și Îndrăcitul.

Quod erat demonstrandum.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentEpiscopul-vicar Timotei Prahoveanul este noul Arhiepiscop (interimar) al Tomisului!
Articolul următorPoliția Județeană Constanța – complice cu infractorul Teodosie
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here