Teodosie a căzut! Ziarul REZISTENȚA a avut dreptate! D.N.A. confirmă dezvăluirile din ziarul REZISTENȚA!

1
2702
Încă din data de 06 septembrie 2016, ziarul REZISTENȚA a dezvăluit:
 
„(…) În complicitate cu niște inspectorași fără Dumnezeu de prin birourile A.P.I.A. (Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură), Arhiepiscopia Tomisului, transformată în „Peșteră de tâlhari“ și „Casă de negustorie“, a încasat sume necuvenite ca subvenții pentru pământurile pârjolite de nesimțirea, nerușinarea, obrăznicia și durerea în cur ale Antihristului… ajuns fermier la Nazarcea” (citiți aici: https://rezistenta.ro/teodosie-vine-dna-ul/).
 
Ziarul Rezistenţa a demonstrat cu documente că inculpatul Teodosie a pretins și a primit subvenții în sumă T O T A L Ă de 1.159.962,66 LEI.
Comunicatul DNA de azi, 17 octombrie 2016, confirma intocmai informațiile prezentate de ziarul REZISTENȚA (http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=7767):
„În perioada 2010 – 2016, inculpatul Petrescu Teodosie, în calitate de arhiepiscop al Arhiepiscopiei Tomisului împreună cu ceilalți inculpați au folosit și prezentat declarații false în relația cu Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (A.P.I.A.) în scopul de a primi fonduri europene”.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentSfârșitul unui ticălos – Teodosie Antihristul, rușinea B.O.R. și a ortodoxiei
Articolul următorPatriarhia Română își acoperă gunoaiele și este complice cu Teodosie!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

1 COMENTARIU

  1. Domnule cumpana, va legati doar de crestinis mul ortodox, dar celelal te biserici, care au sfasi at camasa lui HRISTOS, nu au uscaturi, de ce nu le atacatzi ?! Se vede cu ochiul liber, ca avetzi, ce avetzi cu ortodoxia, sun tetzi platit de cei intere satzi, ca sa distruga crestinismul ortodox in ROMANIA ?! Ma gan desc si-mi pun intreba rea, daca suntetzi cres tin ortodox, ori apartzi netzi altei credintze, a dica aceleia care l-a ras tignit pe HRISTOS ?!

     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here