Să-ți fie rușine, contraamirale Daniel Căpățînă!

0
1269

Se pare că nu a fost destul că, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unei cacealmale cu miros de aranjament infracțional premeditat, Teodosie l-a convins pe comandorul Vergil Moraru – comandantul Garnizoanei Mangalia să ordone, cu o suspectă lejeritate (după spusele celor prezenți, comandorul i-a pupat mâna lui Teodosie!), trecerea bisericii militare în proprietatea Arhiepiscopiei Tomisului (detalii aici)[1]

La fel, nu este suficient că, an de an, Marina militară este părtașă la show-ul religios-grețos (detalii aici) pe care același infractor îl organizează, cu ocazia Bobotezei și a aducerii Sf. Lumini, printre cataroaiele de la Cazinou.

În acest an, în ziua de 12 decembrie, probabil de bucurie că P.S.D. a câștigat alegerile parlamentare, dar și cu ocazia aniversării datei de naștere a antihristului Teodosie Petrescu, fanfara Militară a Forţelor Navale a tras o cântare la ușa „Peșterii de tâlhari“ din str. Arhiepiscopiei nr. 23 (detalii aici).

Nu este pentru prima dată când muzicanții militari   s-au dat în spectacol în fața înaltei mecle bisericești, pentru că, în anul 2013, cu același prilej, ei s-au manifestat în același mod și pe aceleași garaje ale Arhiepiscopiei, construite abuziv pe un sit arheologic (detalii aici)!

Evident că formația vocală și instrumentală de cântece și mișcări sincronizate nu a venit de capul său la ușa inculpatului Teodosie, ci a avut ordin de la o înaltă față militară, nimeni alta decât cea a contraamiralului de flotilă Daniel Căpățînă, comandantul Flotei (detalii aici).

12 decembrie 2016. Fanfara Marinei militare, cățărată pe garajele construite pe un sit arheologic distrus de Arhiepiscopie, îi cântă lui Teodosie spre "cinstea și onoarea" sa de infractor! Halal să vă fie!
12 decembrie 2016. Fanfara Marinei militare, cățărată pe garajele construite pe un sit arheologic distrus de Arhiepiscopie, îi cântă lui Teodosie spre „cinstea și onoarea” sa de infractor! Halal să vă fie!

La fel de evident este faptul că Daniel Căpățînă (Dany, pentru dudui și doamne) habar nu are că și-a trimis muzicanții și alămurile să cânte tradiționalul „La mulți ani“ (cu executare!) unui infractor aflat sub control judiciar (detalii aici), pentru că el, comandantul Flotei, este foarte ocupat cu gestionarea celor câteva fregate, corvete și alte bărcuțe sovietice de prin anii ’80 – ‘90, dar și pentru depistarea și obținerea resurselor financiare (20 milioane euro!) necesare cumpărării acumulatorilor pentru submarinul „Delfinul“, care ruginește la mal de 21 de ani (detalii aici)!

Vedeți (aici) o mostră a dotării și capacității de foc a utilajelor agricole din subordinea Preanefericitului Daniel al Marinei militare!

12 decembrie 2013. Fanfara Marinei militare îi cântă de mama focului lui Teodosie, cățărată pe aceleași garaje construite pe un sit arheologic distrus prin influența, puterea și ticăloșia actualului inculpat.
12 decembrie 2013. Fanfara Marinei militare îi cântă de mama focului lui Teodosie, cățărată pe aceleași garaje construite pe un sit arheologic distrus prin influența, puterea și ticăloșia actualului inculpat.

În context, pentru ca doctorul în Muzică Teodosie să nu cumva să sughițe din cauze de incompatibilitate cu rangul, funcția și titlurile sale, fanfara militară a fost dirijată tot de un doctor, și anume locotenent colonelul doctor Cornel Ignat, căci, dacă doctori n-avem, nimic n-avem!…

„A fost modul muzicii militare de a-şi aduce felicitările Înaltpreasfinţituluă, datorită colaborării îndelungate pe care o avem pe tărâm cultural“ – a declarat, vizibil jenat, purtătorul de cuvânt al stabilimentului arhiepiscopal, la scurt timp după ce gorilele lui Teodosie își arătaseră mușchii la jurnaliștii aflați în timpul misiunii specifice (detalii aici).

Un exemplu al „colaborării îndelungate pe tărâm cultural dintre Marina militară și Arhiepiscopia Tomisului!
Un exemplu al „colaborării îndelungate pe tărâm cultural dintre Marina militară și Arhiepiscopia Tomisului!

Să ordoni fanfarei militare să-i cânte lui Teodosie, când acesta se află în cercetare și sub control judiciar pentru fapte infracționale, constituie nu numai o nerușinare și sfidarea opiniei publice, ci și o cârdășie ticăloasă dintre cele două instituții, Biserica și Armata.

Comandante, ai comis un gest sfidător, imoral și lipsit de onoare militară!

Să-ți fie rușine, contraamirale Daniel Căpățînă!

P.S. – Dacă tot ești dispus să ordoni fanfarei militare să cânte pe la ușile infractorilor, trimite-o în turneu prin penitenciarele patriei!


[1] La data de 09 noiembrie 2016, Dosarul nr. 291/ 01 noiembrie 2016 a fost redirecționat de D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanța către Parchetul Militar – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauzele privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie, infractorule, vedea-te-aș brad la Poarta Albă!
Articolul următorPatriarhul Daniel – slujitorul Lui DUMNEZEU sau sclavul Satanei?
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.