Preotul Nadoleanu dă salam la tot cartierul

0
1312
Scriam în articolul intitulat Ticăloșia unui preot-inculpat, complice cu Teodosie la furtul de fonduri europene“ (vezi aici) despre preotul paroh Gheorghe Nadoleanu de la biserica cu hramul „Sf. Gheorghe“ – Palazu Mare I (str. Năvodului nr. 1 A).
Derbedeul este consilier „Programe Dezvoltare“ în gașca inculpatului Teodosie Petrescu, membru al Permanenței Consiliului Eparhial din „Peștera de tâlhari“ și „Casa de negustori(e)“ din str. Arhiepiscopiei nr. 23, responsabil pe la porțile cimitirelor.
Căzând în ispita dracului, Gh. Nadoleanu mai are și calitatea de inculpat, fiind trimis în judecată (dosar nr. 230/ P/ 2016) pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații inexacte sau incomplete, având ca scop obținerea pe nedrept de fonduri europene, în acest sens fiind complice cu netrebnicul Teodosie Petrescu și alți patru inculpați (în același dosar).
Gheorghe Nadoleanu, preotul prins cu o muiere în portbagajul mașinii.
Gheorghe Nadoleanu, preotul prins cu o muiere în portbagajul mașinii.
Curvarul este divorțat și este subiect de amintiri și miștouri ale colegilor, din vremea când, fiind slujbaș în Isaccea, a fost depistat de Poliția de Frontieră cu o muiere în portbagajul mașinii personale.
Păcătos, fariseu și pervers, în momentul când polițiștii au descoperit minunea, preotul ar fi exclamat: „Piei, satană, cine te-a băgat la mine în portbagaj?“, deși, doar cu câteva minute în urmă, o „spovedea“ pe păcătoasa M.O. prin boscheții din zonă.
Reacțiile cititorilor au fost prompte și la subiect:
Mihaela Ivanov (Tulcea): – „Da, este o poveste reală. Eu sunt din Isaccea și cunosc povestea perfect. Îl cunosc de când eram mică. Este adevărat ce se spune despre el.“
Theo Constantin (Albacete): – „Scârbosul ăsta mi-a fost profesor de istorie. Pe lângă mine mai sunt mulți care știm cât de mult îi place să pună mâna. Un preot ar trebui să dea exemplu oamenilor, dar nemernicul ăsta este «dracu’ în persoană», un hoț, un curvar și multe altele. Nu știu cum încă poate să fie lăsat să intre într-o biserică! La pușcărie cu el și, bineînțeles, cu restul preoților ca el! Rușine, scârbe ordinare!“
John Black (Constanța): – „Nenorocitul ăsta e stabilit de mai bine de un an în Palazu Mare și abia acum au ieșit faptele la iveală. Mai bine mai târziu, decât niciodată.“
Angelica Machedon (lucrează la TAXI): – Trebuie făcută curățenie atàt în Guvernul Romàniei, cât și în biserici… Să-i dea afară pe toți preoții care fac fapte ce duc la defăimarea religiei, excluși din preoție!  Cine să ne mai dea un exemplu bun în țara asta cu asemenea conducători și preoți? Rușine, rușine!“
Gh. Ladoleanu.
Gh. LADOleanu.
Necunoscut (a solicitat redacția protejarea identității): – „E de ajuns să mergeți în Isaccea să întrebați. Acolo a profitat de o mulțime de oameni. La începutul fiecărei slujbe, amenința bătrânii că, dacă nu îi fac casă, el pleacă de acolo…, că, dacă nu îi cumpără mașina, el pleacă, și multe altele. Eram copil, aveam 15 – 16 ani pe vremea aceea. Nu aveți idee ce bătăi dădea copiilor la școală, iar fata cu care a fost prins în portbagaj era angajata lui. Pe vremea aceea avea deschisă o farmacie. Era o domnișoară foarte frumoasă. Mulți întorceau capul după ea. Nu avea o situație familială prea bună și bănuiesc că, din acest motiv, umbla cu acest individ. Treaba cu portbagajul este foarte adevărată, pentru că unul dintre grănicerii care l-au prins mi-a povestit tot episodul. Săracul de el cam tot timpul se plângea că nu are bani. Pe domnișoara o «ardea» pe unde apuca, în mașină, la farmacie, acasă la el, având în vedere că era și bona copiilor. Doar văzând fața lui Nadoleanu m-au apucat nervii. Nu voi uita niciodată rânjetul de «drac» al acestui nemernic.“
***
Lada cu pâine a lui LADOleanu.
Lada cu pâine a lui LADOleanu.
Ca să iasă din zodia Porcului, inculpatul Gh. Nadoleanu s-a dedat la o altă ticăloșie, o făcătură ordinară specifică unui ipocrit și fariseu, pe care a numit-o „LADA cu PÂINE“.
Făcătura este ca o noptieră, confecționată din scânduri rupte dintr-un gard și zace agățată de grilajul bisericii „Sf. Gheorghe“ din cartierul constănțean Palazu Mare.
Pe laturile lăzii este scris cu litere de-o șchioapă LADA cu PÂINE, altfel lumea nu ar fi înțeles rostul noptierei în peisajul zonei, iar pe cele ale capacului îndemnul nadolean, pervers, lacrimogen și manipulator „Cei care AU, să ajute pe cei care NU AU!“.
Lădița pare a face parte din programul de guvernare, populist, mincinos și ticălos, al P.S.D., pentru că preoții propagandiști ai partidului susțin că scopul este de a sări în ajutorul celor care NU AU, adică al asistaților social din zonă, perversitatea gestului preoțesc fiind subtilă, dar mărturisită chiar de curvarul Nadoleanu: „(…) de când cu zăpezile care au blocat oamenii în case, credincioşii n-au mai putut să iasă să îşi cumpere de mâncare şi n-au putut veni atunci nici la slujbă (…)“. (vezi aici).
LADOLEANU dă salam la tot cartierul.
LADOLEANU dă salam la tot cartierul.
Știind că manipularea merge la cei mulți și proști, Nadoleanu insistă și supralicitează: – „Pe lângă pâinea pe care o pun în cutia de lemn, mulţi enoriaşi lasă adesea, în biserică, şi bani pentru cei săraci“ (vezi aici). Așteptăm la redacție un enoriaș, măcar unul, care a donat bani și a primit chitanță de la Nadoleanu, dar și un sărac care a primit bani de la același mincinos ordinar.
Prin urmare, nevoia prezenței oamenilor la biserică, pentru cumpărarea de lumânări, plata acatistelor, depunerile la cutia milei și netezirea și spălarea creierelor este scopul real al perverșilor preoți, și nicidecum într-ajutorarea fraților sărăciți de politicieni, partidul de la putere și prostiți chiar de Biserică.
Preotul Stanca Ciprian, nepotul inculpatului Teodosie, paroh la biserica cu stâlpul prin acoperiș din Tomis Nord, aflat sub acoperire pe pagina "Susținem I.P.S. Teodosie", îl susține pe fratele-inculpat Nadoleanu și i-a distribuit postarea.
Preotul Stanca Ciprian, nepotul inculpatului Teodosie, paroh la biserica cu stâlpul prin acoperiș din Tomis Nord, aflat sub acoperire pe pagina „Susținem I.P.S. Teodosie”, îl susține pe fratele-inculpat Nadoleanu și i-a distribuit postarea.
În timp ce înalți ierarhi din spatele crucilor și odăjdiilor aurite își plimbă cururile numai în limuzine luxoase, dispun și manevrează milioane de euro și se lăfăie în bogății faraonice, celor mulți, săraci și prostiți li se dă, din milă fariseică, pâinea cea de toate zilele, băgată și păstrată în lădițe de lemn agățate de gardurile bisericilor!
Rugându-se să fie totul precum în cer așa și pe Pământ, fiind în așteptarea izbăvirii de la Justiție și știind că, totuși, pe lângă pâinea cea de toate zilele, ar mai merge ceva, cei care AU, cu binecuvântarea lui Nadoleanu, au mai adăugat în ladă și câteva batoane de salam, conserve și alte chestii comestibile.

Lăsându-l pe fariseu în plata Domnului, solicităm Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, dar și Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, care nu a intervenit niciodată în cazul agheasmei infecte din rezervoarele autospecialelor de POMPIERI și, anul acesta, RAJA, să se implice urgent măcar în acest caz, căci modul în care este depozitat salamul și celelalte alimente perisabile ale lui Nadoleanu reprezintă, din punct de vedere microbiologic, un grav pericol pentru sănătatea cetățenilor.

La închiderea ediției – Un cititor insistă: „Vă rog să-l întrebați pe preotul Nadoleanu unde sunt icoanele originale din catapeteasma bisericii de la Isaccea!“

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentAnamaria Ciobotaru sau dezastrul de la Colegiul Pedagogic (II)
Articolul următorJean-Paul Tucan – derbedeul politicianist cu care s-a înhăitat Tăriceanu și ALDE
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.