Preotul Eugen Tănăsescu, pupincuristul lui Teodosie, face mișto de preotul Arsenie Boca

0
1414

Viața jurnalistică de la malul mării este poluată grav, printre alții, de un personaj pestilențial, un caracter infect, care, trăind cea mai mare parte a timpului în preajma altui infect, era imposibil să nu se molipsească de la minciunile, obrăzniciile și apucăturile golănești ale acestuia.

Eugen Tănăsescu este preot. El slujește la biserica cu hramul „Sf. Îngeri“ – Capela militară, bd. Tomis nr.  170 (Constanța).

Eugen Tănăsescu este căsătorit, dar nu are copii, pentru că individul nu iubește copiii și nici nu vrea să audă de ei. În acte, Tănăsescu este partenerul doamnei M.T. – cadru didactic la o școală gimnazială din Medgidia. Gurile rele din ambele municipii susțin că, de fapt, relația celor doi ar fi o așa-numită „căsătorie albă“, motiv pentru care preotul de la Capela Militară fie își „răpește“ nevasta, aproape săptămânal, din municipiul Medgidia ca să o aducă la slujba de la „Sf. Îngeri“ din municipiul Constanța, fie pleacă el la ea, căci e bine să fie văzuți împreună și să astupe gura lumii rele și clevetitoare.

Explicația este simplă: în caz de divorț, netrebnicul ar intra în malaxorul consistoriului, un fel de stabor preoțesc, în care cei considerați vinovați – sau numai bănuiți de vreo faptă neagreată de inculpatul Teodosie -, intră cu părerea lor și ies cu o condamnarea la suspendare sau caterisire, dictată cu binecuvântarea mușchilor înaltului ierarh, și el trimis în judecată pentru fraudarea de fonduri europene, căci Dumnezeu nu dă cu parul, dă cu DNA-ul și cu anii de închisoare cu executare.

Doi netrebnici, ascunși în spatele crucii și odăjdiilor preoțești.
Doi netrebnici, ascunși în spatele crucii și odăjdiilor preoțești.

Eugen Tănăsescu este foarte îndrăgostit de sine. Îi place să se vadă (la Tv), să se audă (la radio), să scrie (pe blog/ facebook) și să fie băgat în seamă (de ziariști).

Eugen Tănăsescu este informatorul și pupincuristul inculpatului Teodosie. În recentele stenograme, care au făcut înconjurul facebook-ului și al țării, provenite din rechizitoriul D.N.A. Constanța, Eugen Tănăsescu este ușor de identificat în personajul care îl apelează pe Teodosie ca să-l informeze că „au scăpat listele de susținere a candidatului independent la Cumpănă“ și că „nebunul de Cumpănă deja a scris și a pozat lista“, ceea ce dovedește nu numai exactitatea informațiilor publicate de REZISTENȚA.ro, ci și interesul și frica cu care publicația este monitorizată de bețivii, curvarii, infractorii, hoții, traficanții din preajma netrebnicului Teodosie Petrescu – Primul Ierarh Inculpat și cel Întâi Chemat la D.N.A.victor_ponta_munchausen

in-padure-scufita-rosie-se-intalneste-cu-pinochio_7bfd10e47aae8dEugen Tănăsescu este un mare mincinos, mai mincinos decât Pinochio, Münchhausen, Ponta și Dragnea la un loc. Jurnaliștii nu i-ar da nicio atenție, pentru că ei știu că individul minte cu nerușinare și nesimțire, dar sunt obligați de principiul „Audiatur et altera pars“ să-l contacteze în orice problemă legată de Arhiepsicopie și tâmpeniile pe care le comite Teodosie, pentru a-i asculta aberațiile.

Întrebați-l, din curiozitate sau ca să mă verificați, dacă există vreo dovadă a trecerii și staționării pe pământul dobrogean a Sf. Apostol Andrei cel Întâi Chemat.

Tănăsescu se va jura: „Să mi se usuce mâna cu care mă crucesc și rinichiul pe care nu l-am donat pentru Catedrala Neamului că l-am văzut cu ochii mei. Doar ce-a trecut pe la peștera ce-i poartă numele!“

Eugen Tănăsescu se crede foarte deștept. Deși are idei puține și fixe, el spune și scrie extrem de mult(e) și prost, pentru că atât poate și nimic mai mult decât atât.

Fiind convins că așa este, unic, inegalabil, irepetabil și irefutabil, el se recomandă a fi jurnalist, inginer, persoană publică, realizator de emisiuni radio-tv, purtător de cuvânt, DJ la Radio „Dobrogea“,  ginecolog, ornitolog, inorog, venerolog, aerolog, arheolog, meteorolog, africanolog și, în general, cam tot ce îi trece lui prin minte (atâta câtă are).

În loc să scrie pe garduri, ziduri sau uși și pereți de latrine publice, Eugen Tănăsescu face bășcălie de Arsenie Boca pe facebbok.
În loc să scrie pe garduri, ziduri sau uși și pereți de latrine publice, Eugen Tănăsescu face bășcălie de Arsenie Boca pe facebook.

Eugen Tănăsescu se crede spiritual și cu simțul umorului. Inepțiile pe care le debitează pe la Tv și Radio, dar și cele scrise și declarate în fața jurnaliștilor fac din el un personaj agasant, insignifiant și demn de milă. Vorba unei babe dansatoare, recent revenită de la protestele de la Cotroceni: „Este un nimeni inutil, maică!“

Glumițele pe care le găsești postate de el sunt incredibil de debile, mult mai prostești decât cele ce apar mâzgălite pe garduri, ziduri, ușile și pereții de latrine publice.

De exemplu, în noaptea de duminică spre luni, 06 martie a.c., ora 00:34, oră la care unii, cei mai mulți, dorm, iar alții se uită la Capatos, întorc clătite, își bat copiii, soacra sau cuie în cap, fac sex și alte ghidușii, Eugen Tănăsescu își supune creierul la o masturbație „spiritual-religioasă“ și, de comun acord cu neuronii și sinapsele aferente, ajunge la delirul următorului „orgasm umoristic“:

„Mai am un singur dor: sa vina Pr Arsenie Boca antrenor.“

Este imposibil de depistat cauza stării în care se afla bășcăliosul, „multiculturalul“ și „Universalul 650“ Eugen Tănăsescu, atunci când, din puțul gândirii proprii, a tras „filosofia“ pe care tocmai ați citit-o și o vedeți în foto din dreapta.

Poate fi alcoolul?… Poate fi limonada din care s-a îmbătat criță preotul Roman Valeriu?… Pot fi drogurile?… Pot fi coada și copitele Dracului băgate prea adânc în casa popii?… Poate fi paranoia?… Poate fi lipsa de femei(e)?… Pot fi alinturile și atingerile lui Teodosie?… Nu, nu mă hazardez în a da vreun răspuns.

Comentariile vă aparțin și vi le asumați, nu înainte să vă reamintesc că acest netrebnic este purtătorul de vorbe al „Peșterii de tâlhari“ și „Casei de negustori(e)“ din str. Arhiepiscopiei nr. 23, dar și al inculpatului Teodosie Petrescu – antihristul și rușinea ortodoxiei.

Eugen Tănăsescu pretinde că este jurnalist, realizator de emisiuni radio-tv, deci formator de opinie, și prieten cu Feri Predescu – o altă enormă și irepetabilă jurnalistă, doi dintre cei pe care Constanța și România nu îi merită.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentREZISTENȚA dezvăluie identitatea persoanelor din stenogramele D.N.A.
Articolul următorMănăstirile din Petru Vodă mint cu nerușinare. Aflați cine sunt „ucenicii“ Părintelui Justin Pârvu!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.