Preot din Galați: „Dacă îl prind pe Cumpănă, îi rup capul și îl târăsc prin toată Constanța!”

0
2127

Ascuns prin cotloanele Arhiepiscopiei și îngrijorat că îi scad încasările, Dosian-Crin-Casio-Crăciun al Galațiului și-a dezlegat javrele și le-a alungat pe facebook, unde fac și ele ce pot și cum se pricep, adică latră din spatele unor conturi false la Gruparea Cumpănă – Pitirim.
Cu gândul la recompensele în zăhărel și oscioare aruncate de la ospețele Stăpânului lor absolut, jegoșii sunt în delir și susțin aberații de genul:
„Lume lume!!! Tocmai ce l-am ginit pe Pitirim… pândarul anonim și laș care se dă mare smardoi. Face parte din clerul superior, dar nu e preot. Și nu slujește la catedrală… Și nevastă-sa e și chioambă… Ghici ghicitoarea mea… Până aici ți-a mers șmechere, cu injuriile și minciunile debitate…. Gluma e glumă, dar tocmai ce te-am acționat în judecată… și o să am grijă ca despăgubirile să fie substanțiale. Tic tac tic tac…

Post scriptum: Știm că mamaia Eleonora de mai jos este un profil fals.”

Bă, spurcaților și antihriștilor, Gruparea Pitirim are mii de Pitirimi, ticăloșilor, și sunt(em) peste tot, inclusiv în preajma voastră, rochii negre și pliate!

În spatele contului lui Ioan Fănuș se află preotul Vali - Laurențiu Giurgea sau Lau (cum îl alintă coana preoteasă), preot la biserica "Sfânta Cruce" din Galați, secretar de protoierie.
În spatele contului lui Ioan Fănuș se află preotul Vali – Laurențiu Giurgea sau Lau (cum îl alintă coana preoteasă), preot la biserica „Sfânta Cruce” din Galați, secretar de protoierie.

Ziceți că l-ați acționat în judecată pe Pitirim, lichelelor! Să-i scrieți adresa de domiciliu în plângere (ca să fie citat!) și puneți-vă pe așteptat și dat acatiste până vine la instanță, prostălăilor!
Habar nu aveți cine suntem, cine ne se susține, ce surse și planuri avem, ticăloși nevrednici!


●●●

Preotul Ion Jalbă, pregătindu-se de împărtășanie.
Preotul Ion Jalbă, pregătindu-se de împărtășanie.
Preotul Nicolae Ionașcu, binecuvântând trandafirii PSD-ului.
Preotul Nicolae Ionașcu, binecuvântând trandafirii PSD-ului.

În urmă cu trei zile, o adunătură de preoței din anturajul lui Casio Crin Casian – blestemul Galațiului, constituiți într-o haită de lătrăi, puși pe bârfe și aranjamente de escrocherii, mă huleau prin curtea episcopiei.
Din gașcă făceau parte Ionașcu Nicolae, Jalbă Ion, Buruiană Eugen și Bulgaru Costel, dar cel care hămăia spre turla bisericii era preotul MIHAI GHERGHE, care se dădea feroce la adresa mea: „Dacă îl prind pe Cumpănă, îi rup capul și îl târăsc prin toată Constanța!” 
MIHAI GHERGHE, 63 de ani, căsătorit, doi copii, preot paroh la biserica Mavramol din Galați (din 1989), un stabiliment ultracentral, una dintre cele mai bune parohii din oraș, boșorogul fiind singurul preot la ditamai biserica. Este fost consilier al lui Casio-sexcuristul, când plimba șpăgile de la bisericile în construcție.

Preoții Giurgea Laurențiu (stânga) și cumătrul acestuia, Eugen Buruiană, ambii proprietari de vile luxoase.
Preoții Vali – Laurențiu Giurgea (stânga) și cumătrul acestuia, Eugen Buruiană, ambii proprietari de vile luxoase.
Preotul Costel Bulgaru.
Preotul Costel Bulgaru.

Se spune că ar fi un mare afemeiat, preferând și agățând muierile cu probleme sentimentale ce i se bagă la spovedanie sub poale sau vin la diferite slujbe.
E împătimit după mașini (Ford și Seat) și e mereu la zi cu moda gadget-urilor (cum apare ultimul model de iPhone, imediat și-l procură… din banii proștilor și din cutiile milei).
Mihăiță, lătrăule, după ce citești aceste rânduri, să-i explici cucoanei preotese cine este muierea pe care o plimbi cu mașina și se ascunde în spatele geamurilor fumurii! Marș, potaie!

P.S. – îi atenționăm pe acești „ginitori” că vom penetra și mai adânc în existența lor, unde știm ce vom găsi, dar îi asigurăm că va afla și opinia publică.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie vrea să-i oblige pe preoți să se spovedească numai lui, încălcând grosolan și batjocoritor Taina Sfântă a spovedaniei
Articolul următor28 octombrie – Ziua Marelui NU, a doua Zi națională a Greciei
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.