Pomelnic de vii cu popii din brigada artistică a Arhiepiscopiei Tomisului

0
2439

După ce, la data de 10 octombrie a.c., ziarul REZISTENȚA a publicat LISTA cu gașca de preoți susținători, pupincuriști, compromiși și care l-au trădat pe Teodosie Antihristul (https://rezistenta.ro/lista-cu-gasca-de-preoti-sutinatori-pupincuristi-compromisi-si-care-l-au-tradat-pe-teodosie/), iată-ne astăzi în postura de a reveni la acea listă și de a o completa cu alte nume și prenume ale unor personaje ce fac orice și oriunde, nu contează când, ca să facă de râs nu numai noțiunea de PREOT și adevărata misiune a acestuia, ci însăși imaginea ortodoxiei.

preoti.jpg-350x250Toți aceștia sunt slugile lui Teodosie, cei mai mulți dintre ei fiind niște venetici pe meleagurile constănțene, fiind aduși de Teodosie de peste tot, mai ales din Moldova, în dauna preoților locali (doar câțiva dintre cei rămași sunt constănțeni!), epurați prin alungare și caterisire de inculpatul antihrist.

Au devenit virale pe internet (https://www.facebook.com/ziarul.rezistenta/videos/vb.100013514387262/182952742165204/?type=2&theater&notif_t=like&notif_id=1479127513354768) imaginile în care vreo 30 de așa-numiți „slujitori ai Domnului“ au venit cu tot cu bărbi și reverende pe trotuarul din fața Poliției județene Constanța ca „Să ne susținem ierarhul!“ și „Să apărăm Biserica Ortodoxă Română!“, după cum glăsuiau unii dintre ei, pe fondul sonor al unui hohot de râs la nivel național, mondial și universal, însuși Dumnezeu tăvălindu-se de râs pe un roi de galaxii, când a văzut câtă prostie emană de pe a treia planetă din sistemul nostru solar.

Nu am reușit să-i identificăm pe toți, pentru că unii își fereau meclele, ceilalți se ascundeau cu totul după animalul din turmă, alții sunt niște anonimi, știuți doar de enoriașii din parohia în care slujesc.

Am identificat doar pe următorii (în ordine alfabetică):

Băsău Alexăndrel-Ștefan – preot la biserica „Sf. Ap. Petru şi Pavel“, din Lumina.

Dima George – preot la biserica „Sf. Nicolae“ din cartierul Coiciu, Constanța.

Frățică Constantin – din Năvodari, coleg de parohie cu preotul Salomia Andrei.

Preot Viorel Georgescu
Preot Viorel Georgescu

Georgescu Viorel – paroh biserica „Duminica Tuturor Sfinților“, Constanța (str. I.C. Brătianu), fost preot la biserica din Ovidiu.

Venit la Constanța de prin zona Vrancei, Georgescu a fost implicat în scandaluri politice (campanie electorală), când era la Ovidiu (http://www.replicaonline.ro/a-inceput-campania-electorala-un-preot-venetic-face-recomandari-politice-la-ovidiu-54973/).

În plus, ca profesor de religie a fost acuzat[1] de părinții elevilor că folosea un limbaj injurios (http://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-revoltator-cum-isi-jigneste-elevii-la-ora-de-religie-un-preot-din-constanta-163187) – (http://www.tvlitoral.ro/un-nou-scandal-in-invatamantul-constantean/).

Ghițoi Constantin-Aurelian – preot la biserica „Sf. Ioachim și Ana“ din Constanța.

Preot Ioan Istrati
Preot Ioan Istrati

Istrati Valentin Ioan – paroh la biserica „Sf. Nicolae“, cartier Coiciu.

A fost adus din Iași, după ce a fost implicat într-un mare scandal sexual, fiind acuzat de către soție că și-a abuzat copiii (http://www.7est.ro/exclusiv-7est/anchete/item/4199-preot-acuzat-ca-si-a-agresat-sexual-copiii-preoteasa-i-a-mangaiat-si-le-a-aratat-organul-video.html).

În urma acestui scandal soția sa a divorțat. De asemenea, el apare și pe lista lui Aleksandr Dughin (https://ro.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Dughin), ideologul lui Vladimir Putin, ca fiind o persoană de care rușii s-ar putea folosi pentru a transmite mesajele lor în România (http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/un-profesor-i-un-preot-din-ia-i-pe-a-listaa-ideologului-lui-vladimir-putin-ce-spun-cei-doi–81927.html).

Același Istrati V. Ioan este aparținătorul unui blog, unde postează tot felul de ciudățenii (http://www.ioanistrati.ro/2016/09/20/planeta-handicap): „(…) Această idee mi-a venit acum o oră când sfărâmam de zor nişte cartilagiu de ied la cuptor, din ăla de la caprele mele pe care le-au crescut nişte vecini foarte drăguţi. Senzaţia de sălbăticie, de festin vânătoresc, în care carnea se zdrobeşte cu dinţii abia făcută la proţap, cu zeama scurgându-se pe barbă, erau doar câteva coordonate ale acestei realităţi (…)“.

Poate se va găsi vreun specialist care să analizeze în cheie psihiatrică postarea lui Istrati şi să decodifice mai ales cum stă treaba cu „iezii“, cea cu carnea preparată „în sânge“, cu voluptatea „zdrobirii între dinţi“, cu aceste proiecţii „canibalice“…

Nu ştiu dacă și ce expertiză psihiatrică/ psihologică s-a făcut în problema abuzului copiilor săi, el fiind reclamat chiar de soția sa și mama copiilor, dar cineva de specialitate merită să pornească o investigaţie, poate cu consecinţa redeschiderii cazului ce pare a fi fost muşamalizat, în timp ce Istrati este „acoperit“ și curățat la Constanța ca la „Nufărul“ de unul de teapa lui Teodosie.

De asemenea, nu pot sa trec cu vederea faptul că, la data de 19 octombrie a.c., acest individ a postat în spațiul virtual un laudatio scabros, adresat profund lui Teodosie (http://www.ioanistrati.ro/2016/10/19/adevarul-despre-ips-teodosie), la care ziarul REZISTENȚA i-a dat o replică pe măsură (https://rezistenta.ro/frate-in-hristos-ioan-istrati-2/).

Malcea Daniel – angajat al Arhiepiscopiei Tomisului, preot la biserica „Schimbarea la Față“.

Preot Mihai Jan
Preot Mihai Jan

Mihai Janprotopop, preot la biserica  „Adormirea Maicii Domnului“, str. Ion Lahovari, nr. 18, Constanța inițiator și organizator din umbră al acțiunii prostești, nu a fost prezent pe trotuar și pe aleea Poliției, ci s-a fofilat ca un tâlhar în noapte, trimițându-i în linia întâi pe prostălăii care au pus botul, convinși că „Lasă, bă, că dă bine în fața șefului și a credincioșilor! O să vadă și ăia de la Patriarhie că suntem uniți! Teo trebuie să pară nevinovat la proști!“.

Munteanu Nicolae – preot paroh la biserica „Sf. Dumitru“ din localitatea Mihai Viteazu.

Frații Marius și Olivian Murariu.
Frații Marius și Olivian Murariu.

Murariu Marius – În anul 2006 a absolvit Seminarul Teologic „Dionisie Exiguul“ de la Constanța, după care, în 2010, Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța, fiind apoi hirotonit diacon.

Este profesor la Seminarul Teologic „Cuviosul Dionisie Exiguul“ din Constanța şi face parte din suita de arhidiaconi a lui Teodosie, adică unul dintre oamenii apropiați inculpatului, dar și al lui Bogdănel Chiriluță.

Olivian și Marius sunt frați, ambii fiind reclamanți într-un dosar de pretenții împotriva Seminarului Teologic „Dionisie Exiguul“ din Constanța (https://termene.ro/detalii_dosar/15424963).

Au ajuns stăpâni peste biserica „Sf. Patru Martiri“ – zona Faleză Nord, după înlăturarea adevăraților ctitori ai acestei biserici, preoții Păun.

Murariu Olivian – secretar la Seminarul Teologic „Dionisie Exiguul“ din Constanța. A absolvit Școala de cântăreți la Suceava. În anul 2004 a terminat Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius“ din Constanța, după care a fost uns preot.

Pădure Marinel – preot la biserica „Sf. Nectarie“ din Constanța.

Pătrașcu Nicu-Adrian.Pătrașcu Nicu-Adrian – preot paroh la biserica „Sf. Nicolae“ din Năvodari. Are emisiune la Litoral TV din Năvodari (http://www.gazetadenavodari.ro/la-multi-ani-parinte-paroh-adrian-nicu-patrascu/), deci apare o altă explicație pentru cenzurarea știrii despre cei 30 de preoți veniți în turmă „să-și susțină ierarhul“ și să „apere Biserica Ortodoxă Română“!  (https://rezistenta.ro/caz-grav-de-cenzurare-a-presei/).

Preot Ilie PETRE.
Preot Ilie PETRE.

Petre Ilie paroh la biserica „Sf. Dumitru“ din Constanța. Adus de Teodosie de la București, este unul dintre apropiații acestuia, director al Seminarului Teologic „Dionisie Exiguul“. În timpul său, seminarul s-a degradat vizibil, ajungându-se la o promovabilitate extrem de scăzută la examenul de bacalaureat.

Soția acestuia, Irina Petre, este implicată în celebrul scandal de la gradinița „Micul Regat“, fiind una dintre educatoarele care lovește copiii. (http://adevarul.ro/locale/constanta/video-scandalul-copiilor-batuti-gradinita-continua-constanta-educatoarele-violente-preoteasa-1_538f35000d133766a84b07d0/index.html).

Petrea Leonard Florinel – preot paroh la biserica „Sf. Antonie cel Mare“ din Năvodari.

Preot Pițigoi Mocanu-George.
Preot Pițigoi Mocanu-George.

Pițigoi Mocanu George – paroh la biserica „Înălțarea Domnului“ din Lazu, fost preot în satul Viile, omul de casă al lui Teodosie. A executat lucrări de reparații la lăcașul-monument istoric, fără respectarea legilor privind patrimoniul. Tatăl său a fost milițian.

Salomia Andrei – paroh, slujitor la biserica „Buna Vestire” – Năvodari II, protopop regional, propagandistul din umbră prin care mesajele pesediste ale lui Teodosie ajung la preoții din Arhiepiscopie (primind indicații prețioase pentru care candidat trebuie făcută campanie de către preoți).

Preot Andrei Salomia.
Preot Andrei Salomia.

A făcut rugăciuni publice pentru arestatul Nicolae Matei (https://www.youtube.com/watch?v=rdD369E67tg), fiind implicat în afaceri imobiliare (http://www.replicaonline.ro/preotul-salomia-din-navodari-intra-in-afacerile-cu-turism-construieste-doua-pensiuni-249026/).

Se pare că este unul dintre cei care au inițiat, au organizat și au scos obligatoriu preoții pentru a-l susține pe Teodosie, în ziua de 10 noiembrie a.c.

Preot Săftescu Iulian Lucian zis "Păpușelul".
Preot Săftescu Iulian Lucian zis „Păpușelul”.

El este glasul furios care a susținut în fața presei că preoții au venit la Poliție „ca să apărăm Biserica Ortodoxă Română“! De cine? Numai mintea lui imobiliară știe.

Săftescu Iulian Lucian – paroh al bisericii „Sf. Gheorghe“ din Constanța. Un apropiat al lui Teodosie, pe care inculpatul îl alintă „Păpuşelul“! Mama lui lucrează la A.P.I.A. Constanța.

Tănăsescu Eugen – un nimeni.

Q.E.D.


[1] http://www.replicaonline.ro/preotul-care-preda-religia-la-scoala-nicolae-tonitza-s-a-facut-baiat-cuminte-101795/

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentCum fac unii preoți averi
Articolul următorÎn cazul Teodosie, ziarul REZISTENȚA a sesizat Departamentul pentru lupta antifraudă
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.