Poliția Județeană Constanța – complice cu infractorul Teodosie

0
1621

Ziua de 20 octombrie a.c. a demonstrat ceea ce se știa de multă vreme, și anume că unele instituții ale Statului sunt complice cu unii dintre inculpații, infractorii și interlopii neamului.

În această zi, inculpatul Teodosie Petrescu trebuia să se prezinte la sediul I.P.J. (Inspectoratul Județean de Poliție) Constanța, conform obligațiilor ce i-au fost stabilite de D.N.A. Constanța, numitul fiind sub control judiciar.

Încă de la ora 08:00 a dimineții, reprezentanții mass-media s-au postat pe aleea principală de intrarea în instituție, pentru a nu rata momentul sosirii infractorului și, eventual, declarațiile pe care acesta ar putea să le ofere opiniei publice (ulterior, pe surse, s-a aflat că cel inculpat, Preasfințitul și Preamultașteptatul și-a amânat prezența la semnarea „condicii“ pentru ora 15:00 a zilei – https://rezistenta.ro/teodosie-a-recunoscut-in-biserica-satana-a-intrat-in-mine/).

Între timp, în repetate rânduri, purtătoarea de cuvânt a instituției a asigurat pe reprezentanții presei scrise și audio-vizuale că numitul Teodosie nu va penetra în sediul Poliției decât numai și numai prin intrarea principală și, deci, în niciun caz, pe cea dosnică, motiv pentru care toată gruparea de jurnaliști, disciplinată și de bună credință, a așteptat în locul precizat.

politia-300x248Noi, cei de la REZISTENȚA, neîncrezători și știind că curve nu sunt numai pe Centură, am poziționat un reporter și la intrarea „pidosnică“ a instituției constănțene ce are ca slogan mincinos „Siguranță și încredere“.

Pe dracu’ SIGURANȚĂ! În cine să ai ÎNCREDERE?

În jurul orei 15:00, netrebnicul Teodosie a venit de la mănăstirea Strunga (Băneasa), dar nu a intrat în sediul Poliției pe „ușa din față“, așa cum era normal și cum am fost asigurați de însuși reprezentantul neserioasei instituții, ci prin dosul acesteia, așa cum îi place „Teodosnicului“ inculpat.

Faptul în sine a provocat indignare în rândurile jurnaliștilor nu numai pentru că unii așteptau de peste șapte ore, dar, pentru că au fost mințiți grosolan, au ratat filmarea și posibilitatea de a pune întrebările pregătite pentru numitul penal.

Numai noi, cei de la REZISTENȚA, am reușit să filmăm venirea și intrarea lui Teodosie în incinta instituției (ulterior am oferit aceste imagini și colegilor de breaslă).

Explicațiile aceleeași persoane care ne-a indus în eroare au fost puerile și la fel de neserioase și revoltătoare ca și minciuna inițială: „Nu știm cum de s-a întâmplat, dar s-a ordonat o anchetă internă, pentru a se afla de ce subofițerul a permis intrarea lui Teodosie pe la intrarea din spate a instituției!“ Măi, să fie! Iar învelește marmota ciocolată în staniol, vine Hrușcă de Crăciun și Fuego împodobește bradul!

Să lămurim situația. Orice paznic/ portar/ agent de pază, sau cum mama dracului se numește, este subordonat unui șef.

Intrarea în orice instituție a unei persoane se face numai în baza unui act de identitate, înscrierea datelor de identificare ale persoanei într-un registru, menționarea scopului intrării în sediu și numele persoanei cu care se solicită contactul (în situația unei instituții militarizate, cum este Poliția, aceste condiții sunt respectate cu multă strictețe).

În cazul intrării lui Teodosie în instituție NU s-a respectat niciuna dintre aceste reguli: inculpatul nu a fost legitimat, datele nu au fost înscrise în registru, autoturismul cu care acesta a venit nu a fost înregistrat, ci, mai grav, a fost permisă intrarea unei mașini civile într-o instituție militară!

Infractorul Teodosie fuge de întâlnirea cu presa și este protejat de Poliția Județeană Constanța.
Infractorul Teodosie fuge de întâlnirea cu presa și este protejat de Poliția Județeană Constanța.

Credem că subofițerul/ agentul de la poarta de intrare în sediul Poliției nu numai că a fost timorat de rangul, funcția și reverenda inculpatului, dar a fost înspăimântat și de apariția intempestivă, puțin peste miezul zilei, a unei ciudate arătări cu fața plină de păr, cu halat negru până-n pământ, cu barba sură și până-n brâu, ochi răi, vicleni și întunecați, părul zburlit și mers nesigur, dar grăbit.

Ei, și când arătarea a început să și vorbească cu o voce enervant de tremolată, agentul-paznic a simțit nevoia să-și sune degrabă superiorul ca să-l anunțe că nu e sigur, dar se pare că însuși Satana a ajuns în curtea Poliției. Superiorul subofițerului, conștient că siguranța și încrederea în Poliție pot fi luate din nou de Dracu, a aprobat imediat ca Teodosie să penetreze până unde trebuie și cât poate.

Concluzia. Pe toată linia ierarhică, începând de la semnul INTERZIS de la poarta din spate a Poliției și până la comisarul-șef Adrian Rapotan, toți sunt vinovați, fără nicio scuză, că numitul Teodosie Petrescu, având calitatea de INCULPAT, a fost dosit de ochii presei, deci ai opiniei publice, ceea ce dovedește complicitatea și ticăloșia instituției cu infractorul respectiv.

Întrebare de final. Sunteți sigur că arătarea era Teodosie?

Final. Și-am încălecat pe-o șa și Poliția județeană Constanța să se spele pe cap cu „Siguranța“ și „Încrederea“ ce le oferă cetățenilor!

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie a recunoscut în biserică: „Satana a intrat în mine!“
Articolul următorFrate în Hristos, Ioan Istrati!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here