Patriarhul Daniel – slujitorul Lui DUMNEZEU sau sclavul Satanei?

0
1931

Faptul că Prefericirea Sa Daniel Ciobotea ar fi mason (detalii aici) nu ar trebui să preocupe pe nimeni. În alte țări occidentale, precum și în S.U.A., apartenența unor lideri religioși la masonerie este asumată publică, chiar onorantă în societate. Problema Bisericii Ortodoxe din România apare acolo unde clerul ortodox propovăduiește puternic antimasoneria.

Problema lui Daniel Ciobotea este că un Sinod B.O.R. din anul 1937 a condamnat masoneria de orice tip  (detalii aici).

De asemenea, problema lui Daniel Ciobotea și a B.O.R. rezidă din faptul că Daniel, ca mitropolit al Moldovei și apoi ca patriarh – arhiepiscop la București, a hirotonit mii de preoți ortodocși.

Întrebările noastre legitime sunt: Ce sunt acei «preoți» hirotoniți de Daniel Ciobotea, masoni sau clerici creștini? Dacă Daniel a fost impus de masoni în funcțiile bisericești, cine conduce cu adevărat B.O.R.: Sinodul sau Masoneria?

Mândria călugărului Daniel, ajuns mitropolit la Iași, mergea până la pretenția ca să fie apelat cu denumirile de „I.P.S.“  Cu „I“ de la „Illuminati“ sau de „Prea Înalte Stăpâne“? Aceasta denotă doza de malefic pe care o inhalează acest om cu pretenții de dumnezeu al românilor.

Același călugăr obraznic, cu pretenții de mason intangibil, l-a primit pe actualul președinte al României cu o costumație încărcată de însemne masonice (detalii aici).

Un călugăraș obscur din Petru Vodă, care îi susține pe ereticul Patriarh Daniel de la București și pe mitropolitul Teofan de la Iași, afirma recent că sinodalii români au fost obligați de forțe oculte să semneze documentele de la Creta (detalii aici). Acesta invoca faptul că sinodalii din alte Biserici Ortodoxe au fost șantajați cu dosare privind păcatele lor omenești, relații ilegitime cu femei sau bărbați (min. 6:40 din înregistrarea audio).

Biserica Ortodoxă Română, încotro?
Biserica Ortodoxă Română, încotro?

Dar cine altcineva decât diavolul i-a pus pe acei ierarhi să comită păcate pentru a fi șantajabili?

Întrebări legitime: Cine i-a șantajat pe membrii Sfântului Sinod al B.O.R. și cu ce dosare au fost ei șantajați? Dacă sunt șantajabili, atunci ce mai caută să fie reprezentanții lui Iisus Hristos pe pământ românesc (așa cum singuri afirmă)?

În articolul precedent (detalii aici) am deschis subiectul apartenenței Patriarhului Daniel Ciobotea la o masonerie. Am găsit argumente că Preafericitul Daniel a fost șantajat (cu dezvăluirea unor secrete ascunse ale tinereții sale) de către Minodora Ilie, care conduce o pseudomasonerie națională mascată în spatele Fundației Internaționale Omenia.

Am aflat cum Minodora Ilie se lăuda că fundația ei pseudomasonică l-a sprijinit pe Daniel să fie ales Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Vom continua seria dezvăluirilor privind relația lui Daniel Ciobotea cu masoneria.

„În martie ’90, Daniel s-a întâlnit cu Gabriel Nachmann si Frank Dimant, de la organizația Bn’ai Brith Canada („The action arm of the Jewish community”). S-a revăzut cu reprezentanții Bn’ai Brith la 2-3 noiembrie 1993, prilej cu care i-a condus și la Patriarhul Teoctist.“ (detalii aici).

Această informație presupune că Daniel nu era un simplu anonim când a început asedierea Patriarhiei B.O.R. Deci românașul Daniel a apelat la serviciile „frățiorilor“ evrei, mai vechi în relația cu Dumnezeu. Uite așa se potrivește Vechiul Testament cu Noul Testament!

Daniel, proaspătul Mitropolit al Moldovei, pe 1 Decembrie 1990 la Alba Iulia, la sărbătorirea primei Zile Naţionale, alături de geneneralul Victor Athansie Stănculescu şi Dan Marţian, politrucul comunist.
Daniel Ciobotea, proaspătul Mitropolit al Moldovei, pe 1 Decembrie 1990 la Alba Iulia, la sărbătorirea primei Zile Naţionale, alături de generalul Victor Athanasie Stănculescu şi Dan Marţian, politrucul comunist.

Lovitura de palat patriarhal dată de „anonimul“ Daniel Ciobotea în ianuarie 1990, prin crearea Grupului (eretic) de Reflecție pentru Înnoirea Bisericii, a fost susținută de doi oameni importanți ai zilelor postdecembriste: generalul Victor Athanasie Stănculescu și Gelu Voican Voiculescu. Cei doi „ortodocși veritabili“, preocupați de viitorul Bisericii Ortodoxe din România, au dezvăluit mai târziu că sunt masoni sau au preocupări în zona ezoterismului de tip Masonic (detalii aici).

Proaspătul Mitropolit al Moldovei Daniel, pe 1 decembrie 1990 la Alba Iulia, la sărbătorirea primei zile naţionale, alături de două personaje extrem de importante în revoluţia din 1989: generalul Victor Stănculescu şi Dan Marţian, politrucul comunist care ajunsese şeful Camerei Deputaţilor (detalii aici).

Este interesantă comparația făcută de Gelu Voican Voiculescu inițierii masonice cu inițierea clerului creștin ortodox, prezentată în cel de-al doilea film la minutul 30.

Ce interese aveau masonii să pregătească pentru conducerea B.O.R. un ne-mason? Logica ne conduce la ideea că Daniel Ciobotea era inițiat în cel puțin una din masoneriile ce activau pe teritoriul României.

Trebuie să remarcăm că apartenența la masonerie nu l-a exonerat pe generalul Stănculescu de condamnarea și executarea pedepsei cu închisoarea. Să ne așteptăm ca, într-o zi, și cetățeanul Daniel Ciobotea să fie supus legilor penale ale României pentru faptele sale!

Sorin Frunzăverde a declarat (martie 2013) că este mason, însă organizaţia din care face parte este “specifică lumii libere”, care s-a ridicat împotriva regimurilor absolutiste, iar în această calitate nu primeşte ordine de la nimeni.
Sorin Frunzăverde a declarat (martie 2013) că este mason, însă organizaţia din care face parte este “specifică lumii libere”, care s-a ridicat împotriva regimurilor absolutiste, iar în această calitate nu primeşte ordine de la nimeni.

Tot un mason l-a sprijinit fățiș pe mitropolitul Daniel Ciobotea să fie ales Patriarhul B.O.R. Este vorba despre Sorin Frunzăverde, care a recunoscut în anul 2013 că este mason (detalii aici).

„Alegerea sa în Scaunul Patriarhal prin aportul considerabil și mobilizat al masoneriei, în special din zona sa de baștină Banatul. În ciuda avertizărilor lansate de Cozmin Gușă, liderul Partidului Inițiativa Națională (sprijinit de foști securiști, care regretau epoca lui Ceaușescu și pierderea subordonării Bisericii Ortodoxe), ca masoneria să nu se implice în alegerea Patriarhului României, mai ales după moartea în condiții foarte suspecte a lui Teoctist Arăpașu și neelucidată complet nici până în ziua de astăzi (din cauza lipsei probelor și declanșării unui proces), Daniel Ciobotea este propulsat de influentul mason Sorin Frunzăverde (fost președinte a Consiliului Județean Caraș-Severin și membru al Adunării Naționale Bisericești a B.O.R.), care «profețește» alegerea lui ca Patriarh, asta înainte de alegeri. De remarcat că, Colegiul Electoral Bisericesc avea 180 de membri, dintre care 70 de laici, chiar și oameni politici! Peste 13 membri erau chiar masoni, în frunte cu dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, care, după alegeri, ies la rampă pentru a se lăuda cu victoria și cu influența lor…” (detalii aici).

Tot Cozmin Gușă afirma că generalul Ioan Talpeș a făcut demersuri pentru propulsarea lui Daniel la Patriarhie. Interesant este că același Ioan Talpeș este prezentat ca Prim Vicepreședinte al Fundației Internaționale Omenia. Astfel se leagă dintr-o altă sursă afirmațiile Minodorei Ilie privind susținerea lui Daniel Ciobotea.

„Potrivit președintelui P.I.N., fostul șef al S.I.E., Ioan Talpeș, ar avea și el o influență considerabilă asupra unora dintre membrii A.N.B. … Gușă ne-a declarat că, pe lângă masonii aflați sub coordonarea lui Frunzăverde, «mai sunt câțiva, influențați de o persoană ocultă care nu este membru în A.N.B., dar care face în această perioadă jocuri de influență la nivelul masoneriei și al S.I.E. în favoarea lui Traian Băsescu: Ioan Talpeș».“

Vă rugăm să rețineți intervențiile președintelui Traian Băsescu, prin Ioan Talpeș, pentru propulsarea lui Daniel Ciobotea la Patriarhie (detalii aici).

Prințul Dimitrie Sturdza - românul cu un cont de peste 800 milioane dolari la HSBC Elveția.
Prințul Dimitrie Sturdza – românul cu un cont de peste 800 milioane dolari la HSBC Elveția.

Legătura misterioasă dintre Daniel Ciobotea și prințul Dimitrie Sturdza

Recent s-a aflat că misteriosul prinț Dimitrie Sturdza este beneficiarul unui cont de 800 milioane de euro din celebra bancă HSBC din Elveția.

„Numele lui Dimitrie Sturdza a fost vehiculat, la mijlocul anilor 2000, ca făcând parte din «Echipa» de oameni de încredere ai lui Adrian Năstase. «Echipa» Bartolomeu Finiş, Dorin Cocoş, Adrian Petrache şi Alexandru Bittner a dictat cea mai mare parte a deciziilor Guvernului Năstase, mai ales în zona imobiliară, echipa fiind preluată apoi in corpore şi de următoarele guverne, ajungând astăzi probabil cea mai influentă «reţea de interese oculte» din România. De asemenea, este de notorietate că mare parte din sumele vehiculate în Dosarele Microsoft şi EADS se află în conturi din Elveţia.“ (detalii aici).

Este de remarcat și faptul că Mitropolitul Daniel a oficiat la Iași cununia prințișorului Sturdza, fiul lui Dimitrie Sturdza (detalii aici)!

În perioada anilor 2000, când familia Sturdza încerca în justiție retrocedarea de proprietăți forestiere, care aparținuseră familiei princiare, s-a intensificat legătura dintre Mitropolitul de Iași Daniel Ciobotea, dornic de putere patriarhală, și prințul Dimitrie, doritor de moșteniri.

Interesant este că prințul a lăsat fără proprietăți bieți țărani, care aveau acte de donație din averea princiară, dar l-a împroprietărit pe Daniel Ciobotea cu renumitul Castel de la Miclăușeni.

„În ultima perioadă, se observă tot mai clar de ce familia Sturdza a făcut presiuni uriașe pentru a pune mâna pe pădurea României. Lemnul din pădurea familiei Sturdza este prelucrat de firma austriacă Holzindustrie Schweighofer. Cazul care face cele mai multe valuri în ultima perioadă este cel al familiei Sturdza, moștenitori ai familiei domnitoare din Moldova, care au obținut suprafețe uriașe de păduri, terenuri și imobile de o valoare uriașă. Conform cercetărilor întreprinse de procurorii DNA, în aceste retrocedări ar fi implicate și personaje cu greutate din politica românească, cel mai cunoscut fiind baronul P.S.D. Viorel Hrebenciuc, aflat în acest moment în arest preventiv. Dintre proprietațile cele mai consistente pe care cei din familia Sturdza le-au primit de la statul român se află cele din județul Iași și așa-zisul domeniu forestier Hangu, domeniu de peste 27.000 de hectare ce se întinde pe teritoriul județelor Neamț si Harghita.“  (detalii aici).

De remarcat faptul că «săracul» prinț s-a bucurat de clemența justiției, în privința retrocedărilor, în perioada mandatului de prim ministru al liberalului Călin Popescu Tăriceanu. Oare întâmplător tocmai una din nevestele lui Tăriceanu a perfectat documentele notariale? Cât să fi fost onorariile primite?

Iată un comentariu relevant la articolul indicat mai sus din site-ul comisarul.ro:

„D-na Maria, Dimitrie Sturdza are o foarte mare legatura cu retrogedarile ca și Paltin Sturdza. Cel din urmă este cel care plătește acum pentru eroarea sa alături de avocatul Adam din Brașov, chiar dacă nu a apucat să vândă un ha din cele 43.000 ha de pădure, pe când Dimitire Sturza a apucat să vândă peste 13.000 ha în zona Bicaz și Iași. Cumpărătorul a fost o societate germană de investiții, numită «Prokon», acum în insolvență pentru măgăriile făcute în România. Această vânzare a fost autentificată de către o notăriță celebră, fosta soție a lui Tăriceanu. Întâmplător, cei de la «Prokon» sunt cei care urmau să cumpere și cele 43.000 ha ale lui Paltin Sturdza, dacă acesta aducea suprafața la CF. În ambele variante sunt păduri retrogedate illegal, pentru că și Dimitrie, și Paltin, veri dealtfel, nu au dreptul legal pentru aceste suprafețe, exact cum a spus d-nul Tofan. La cele 43.000 ha, din câte știu, o mare parte din suprafață aparține familiei Ghica, pentru care «distinsul» avocat Adam încerca să-l înrudească pe Paltin Sturdza, pentru a pune mâna pe aceste păduri. Acest «elvetian», Dimitrie Sturdza, este îmbogățit de politicienii noștri români contra unor comisioane grase, furând această țară cu un tupeu de neimaginat.“

Gheorghe Sturdza, un mincinos de doi cenți.
Gheorghe Sturdza, un mincinos de doi cenți.

Iată ce promitea fratele lui Dimitrie Sturdza, Gheorghe Sturdza, tot prinț desigur, înainte de a primi înapoi pădurile: Vizăm investiţii de 10 – 12 milioane de euro, şi mă refer la utilaje foarte performante în domeniul exploatării pădurilor, plus fabrici de prelucrare a lemnului. Împrejurul acestora vom construi unităţi de brichetare a deşeurilor lemnoase. Cu aceste brichete voi ajuta populaţia fără venituri materiale, bătrânii şi bătrânele care nu mai pot să muncească…. şi intenţionăm să construim câteva hoteluri în zonă. Ne-am gîndit la o serie de măsuri care vizează curăţarea regiunii de plasticuri (n.a. – PET-uri) aruncate în păduri, dar şi în lacul de acumulare.“ (detalii aici).

Vorbe goale. Niciun prinț Sturdza nu a investit vreun leu în România. Doi dintre frații princiari, Dimitrie și Eric, au vândut partea lor de păduri. Gheorghe, printr-o firmă, exploatează și vinde tot lemnul și primește banii direct în conturile lui din străinătate. Abia acum am înțeles de ce au fost izgoniți, prin comuniști, din istoria României acești prințișori de două parale!

Mergând pe urmele lui Călin Popescu Tăriceanu, ajutător de prinți sărăciți de români lacomi, descoperim că acesta a fost crescut de un alt mason celebru: Dan Amedeo Lăzărescu (detalii aici).

Dan Amedeo Lăzărescu (30 noiembrie 1918 - 6 decembrie 2002.
Dan Amedeo Lăzărescu (30 noiembrie 1918 – 6 decembrie 2002).

„Președintele liberal, premierul Călin Popescu Tăriceanu, este fiul vitreg al celebrului Dan Amedeo Lăzărescu, despre care s-a aflat că a «livrat» Securității zeci de fruntași liberali, contra cost. Justificarea – cu banii luați pe informările date la Securitate, Dan Amedeo Lăzărescu i-a ajutat pe cei pe care i-a băgat în pușcărie.“ (detalii aici).

După ce a vânat banii slugilor din România, prințul Dimitrie Sturdza ne mai vizitează doar ca să vâneze mistreții lui Ion Țiriac de la Balc (detalii aici). Desigur că vine fără să fie deranjat de vreun procuror din România. Doamne, ferește! Doar este ditamai prințul, iar procurorii români cred că el are sânge albastru de om ales!

Numai Revoluția franceză a stabilit definitiv și irevocabil că stăpânii au același sânge roșu ca și slugile lor, dar Daniel și câțiva exaltați mai insistă în prieteniile speciale cu astfel de persoane „alese“… cu sânge albastru!

Étienne Francois Jacques Davignon și Daniel Ilie Ciobotea.
Étienne Francois Jacques Davignon și Daniel Ilie Ciobotea.

Iată ce relata Stelian Tănase pe 17 aprilie 2013: Șeful grupului Bilderberg, unul dintre cele mai influente cluburi politice ale lumii, se află astăzi la București. Vicontele Etienne Davignon, în cursul dimineții, s-a întâlnit cu președintele Băsescu, are discuții cu guvernatorul Băncii Naționale, și, lucru mai puțin obișnuit, se va întâlni și cu Patriarhul Daniel.“ (detalii aici).

Cum poate explica călugărul ortodox Daniel Ciobotea întâlnirea cu șeful unei masonerii? Desigur, nu va răspunde niciodată muritorilor de rând. Acesta rămâne un mister al nemuritorilor masoni!

Victor Athanasie Stănculescu, Gelu Voican Voiculescu,  Minodora Ilie, Sorin Frunzăverde, Ioan Talpeș, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Dan Amedeo Lăzărescu, Dimitrie Sturdza, Étienne Davignon. Iată o listă sumară de persoane oculte care au avut legături cu „Prea Albul“ Daniel Ciobotea.

Patriarhul Daniel Ciobotea, vândut Satanei.
Patriarhul Daniel Ciobotea, vândut Satanei.

Dacă Daniel Ciobotea este mason nici nu mai contează. Contează că un Preafericit ortodox a avut contacte nefericite cu prea mulți masoni și persoane oculte în/ din România anilor noștri.

Putem continua demersul nostru, dar este suficient pentru cine vrea să priceapă.

Potrivit Evangheliei după Matei, Iisus Hristos afirma: „Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona.“ (Matei 6, 24)

Deduceți dumneavoastră, cei care ați citit aceste rânduri. Cui slujește Patriarhul Daniel Ciobotea și cui închină el Biserica Ortodoxă Română: Lui Dumnezeu sau Satanei?

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Emanuel POPA

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentSă-ți fie rușine, contraamirale Daniel Căpățînă!
Articolul următorAnamaria Ciobotaru – acuzată că a fraudat concursul pentru ocuparea funcției de director al Colegiului Pedagogic Constanța
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.