Muftiul Murat Iusuf și-a astupat groapa din cimitir

0
1852
Nici nu a apucat tasta ENTER să-și revină în poziția inițială, după postarea articolului Șoc și groază! Crimă, macabru și tragedie în Cimitirul musulman din Constanțaˮ (vezi aici articolul), că netrebnicul Murat Iusuf a și înșfăcat două tăvi cu baclavale și s-a repezit la redacția unei fițuici de sorginte comunistă, pentru a se plânge și a se ploconi.
Adică, vezi Allah, ce virgin este el și ce curvă îl fac alții, ce cinstit este el și ce nemernic îl fac alții, ce corect este el și ce ticălos îl fac alții, uitând cu bună știință că „alțiiˮ îl arată exact așa cum este el: un netrebnic și nevrednic.
La scurt timp, probabil după ce și-au umplut burdihanele cu baclavale, de li s-a mărit glicemia până să dea în comă diabetică, postacii au aprobat apariția în spațiul public a unui articol, emanat mai ceva decât F.S.N. din P.C.R. si P.S.D. din F.S.N.
972165_1933871373517037_7569457941399095131_nÎn borâtura cu pricina, neprihănitul Murat dorea, de fapt, să se arate și să reiasă cât de oropsit este el de lipsa de implicare și colaborare a propriilor etnici, prin neplata taxelor de cimitir, de faptul că el vrea, dar alții se opun și că ei nu vor, dar el poate.
Pe la jumătatea emanației puturoase, același Murat recunoaște ca un prostovan că „osoarulˮ (termen inexistent în limba română), de fapt osuarul „există de mai bine de 20 de ani şi că este o practică a enoriaşilor, nicidecum a administratorului cimitiruluiˮ.
Altfel spus, în cimitirul musulman face fiecare ce vrea, paznicii și administratorul sunt plătiți degeaba, la fel cum nevrednicul ocupă fraudulos funcția de muftiu al Cultului Musulman din România.
Oase provenite de la scheletele umane deshumate (fapt interzis de Islam), gunoaie, mizerie, mirosuri pestilențiale...
Oase provenite de la scheletele umane deshumate (fapt interzis de Islam), gunoaie, mizerie, mirosuri pestilențiale…
La fel, el recunoaște, tot ca un prostovan, că, de mai bine de 20 de ani, în acest cimitir există acest „osoarˮ, de fapt o groapă infectă, plină de gunoaie și cu mirosuri pestilențiale, în care oasele străbunilor sunt aruncate laolaltă cu toate mizeriile posibile.

Ciudat este faptul nimeni, absolut nimeni, nu a reclamat despre existența acestui focar de infecție, nicio autoritate nu a intervenit pentru îndreptarea acestei stări de fapt.

ATENȚIE! Cimitirul musulman din Constanța nu este singurul aflat în această stare dezastruoasă, pe raza județului fiind numeroase alte locuri de batjocorire a memoriei celor dispăruți.

Conform dexonline.ro, osuarul este 1. Loc sau construcție în care sunt depuse osemintele rezultate din deshumări. 2. Monument funerar comemorativ, într-un cimitir sau într-un loc istoric ori încăpere într-o biserică, mănăstire sau altă clădire, în care se păstrează osemintele ostașilor căzuți într-o bătălie (vezi aici).
După cum bine se înțelege, osemintele rezultate din deshumări sunt depuse și se păstrează, nu sunt aruncate și batjocorite, amestecate cu gunoaie și nici nu sunt astupate și betonate, așa cum s-a procedat în cimitirul musulman al comunității lui Murat Iusuf.
Groapa lui Murat a fost betonată
Această foaie de tablă acoperă locul unde se afla gura de acces în groapa de oseminte umane amestecate cu gunoaie.
Această foaie de tablă acoperă locul unde se afla gura de acces în groapa de oseminte umane amestecate cu gunoaie.
La scurt timp după apariția articolului din ziarul nostru (17.07.2017), nu știm cine, nu știm cum, nu știm când, nu știm de ce, dar în mod ticălos și condamnabil, groapa cu oseminte și gunoaie din cimitirul musulman a fost astupată/ betonată (vezi aici filmare), evident cu știrea neisprăvitului Murat Iusuf.
Altfel spus, cei vinovați de profanarea mormintelor musulmane și a trupurilor celor dragi au avut grijă să șteargă urmele faptelor lor odioase.
Locul în care se afla gura de acces în groapă.
Locul în care se afla gura de acces în groapă.
Nu avem cunoștință dacă această operațiune a fost precedată de o slujbă de pomenire, în semn de respect pentru osemintele aruncate laolaltă cu gunoaiele și în amintirea aparținătorilor, dar, la cât de nemernici îi știm, este foarte posibil ca ticăloșii să fi omis acest aspect.
Reprezentanți onești ai comunității musulmane din Constanța ne-au asigurat că vor face tot posibiliul ca, împreună cu autoritățile locale, osemintele să fie recuperate și înhumate cu ritualul specific, în semn de omagiere a celor dispăruți.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentAmbasadorul Turciei în România și mafia tătarilor turco-musulmani din Constanța
Articolul următorAcești nemernici care ne conduc. Adăpostul antiaerian de sub Sala Sporturilor este grav inundat. Nimeni nu știe al cui este!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.