Mitropolitul Serafim Joantă și relația sa cu homosexualul Florin Cojocaru zis „Emanuela sugativa”

0
2692

NOTA REDACȚIEI – Conceperea acestui articol s-a datorat apariției pe pagina oficială a Comunității Ortodoxe Române din Italia a unui text, nesemnat, conceput probabil de chiar administratorul paginii respective.

Sublinierile și trimiterile la diferite link-uri aparțin redacției rezistenta.ro

♦ ♦ ♦

Amintiri din tinerețe

Zilele acestea îmi rânduiam corespondența primită de-a lungul anilor… Am dat peste un bilețel dur, scris de un așa-zis «mitroplit» B.O.R., care și azi îi dezbină pe «iobagii» din Germania și Nordul Europei.

Termenul «iobagi» îi denumește pe acei indivizi care au constituit ca oile parohii sub oblăduirea infamului Patriarhat dâmbovițean și au renegat astfel normele canonice asupra diasporei ortodoxe, dar – ceea ce este și mai dureros -, și lupta de zeci de ani împoriva autorităților comuniste și postcomuniste de la București a românilor demni și curajoși cu statut de emigranți politici în Germania și în alte țări occidentale.

«Iubite părinte, Sunt deosebit de mâhnit de revista … pe care mi-a trimis-o zilele acestea cineva de la Roma. Este un adevărat scandal și o mare blasfemie încât îmi pun iarăși problema dacă punându-te sub jurisdicția Mitropoliei noastre nu săvârșesc un...
«Iubite părinte,
Sunt deosebit de mâhnit de revista … pe care mi-a trimis-o zilele acestea cineva de la Roma. Este un adevărat scandal și o mare blasfemie încât îmi pun iarăși problema dacă punându-te sub jurisdicția Mitropoliei noastre nu săvârșesc un…

Dar să revenim la bilețelul mitropolitului, datat 1995.

«Iubite părinte,

Sunt deosebit de mâhnit de revista … pe care mi-a trimis-o zilele acestea cineva de la Roma. Este un adevărat scandal și o mare blasfemie încât îmi pun iarăși problema dacă punându-te sub jurisdicția Mitropoliei noastre nu săvârșesc un mare păcat. Persoana cu care ai acceptat să fii fotografiat, care-ți și sărută mâna cu patimă și pe care frăția ta o aperi trebuie nu numai alungată din biserică, ci și anatematizată până la îndreptare. Sunt complet derutat! Poate mă poți scoate din această derută și mâhnire printr-o pocăință sinceră! † Serafim»

...mare păcat. Persoana cu care ai acceptat să fii fotografiat, care-ți și sărută mâna cu patimă și pe care Prea Sfinția ta o aperi trebuie nu numai alungată din biserică, ci și anatematizată până la îndreptare. Sunt complet derutat! Poate mă poți scoate din această derută și mâhnire printr-o pocăință sinceră! † Serafim».
…mare păcat. Persoana cu care ai acceptat să fii fotografiat, care-ți și sărută mâna cu patimă și pe care frăția ta o aperi trebuie nu numai alungată din biserică, ci și anatematizată până la îndreptare.
Sunt complet derutat! Poate mă poți scoate din această derută și mâhnire printr-o pocăință sinceră! † Serafim».

Din text se înțelege că semnatarul acestuia are oroare față de femei, pe care le-ar alunga din Biserică și anatematiza pentru păcate comune. El vede săruturi pătimașe ale mâinii, acolo unde este doar un gest ritual la miruire; omul are serioase probleme de libido, având un comportament deviant, specific unui individ frustrat!

Și acum faptele…

Am fost hirotonit preot la 30 ianuarie 1994, pe seama parohiei din Roma, și slujeam în Biserica ambasadei Greciei. La inaugurarea parohiei, între mulți alții, au participat doamna Gabriela și soțul ei, care a murit pe la începutul anului 1995.

Au urmat slujbele de pomenire a celui trecut la cele veșnice, parastasele săvârșite la biserica și acasă. Familia respectivă, mama Gabriela și fiica ei, Georgiana ANGHELACHE, a decis să împartă mâncare săracilor români care dormeau în parcul de deasupra Colosseum-ului. Ne-am dus la fața locului, am făcut rugăciune pentru cel adormit și de sfințire a prinoaselor, care au fost împărțite la 40 de oameni flămânzi și însetați.

Georgiana Anghelache, alias «Pussycat», era pe vremea aceea o actriță de cabaret și apăruse în filme pentru adulți. La pomana respectivă a fost fotografiată de niște amici ai săi, jurnaliști, astfel că au apărut imaginile și un scurt articol despre ea în ipostaza de «misionară a săracilor români», mai ales că nu era prima dată când hrănea și îmbrăca săraci.

În viața ei privată acea femeie avea clasă și nu era deloc vulgară, comportându-se demn.

Acele foto, în care ea dădea de mâncare unor oameni sărmani, au fost, pentru unii gen «madama» Mitropolit din Germania, pricină de mare scandal și de ifose moraliste, după cum vedem din acest bilețel, pe care vă poftim să îl citiți și să îl judecați singuri în lumina scandalurilor de azi legate de moralitatea ierarhilor B.O.R, mai ales în condițiile în care vedem numele lui Serafim Joantă în lista ierarhilor cu grave probleme de moralitate, conform datelor oferite de o publicație foarte citită în România (referire la «Lista homosexualilor din Sf. Sinod al B.O.R.», apărută în publicația rezistența.ro, vezi aici).

Și uite așa, veți înțelege – una câte una – intrigile care s-au țesut în jurul meu, cel străin de sistem, pentru a fi desființat!ˮ

♦ ♦ ♦

Florin Cojocaru zis "Emanuela sugativa" și admiratorul său, Serafim Joantă zis "Madam Pană".
Florin Cojocaru zis „Emanuela sugativa” și admiratorul său, Serafim Joantă.
NOTA REDACȚIEI – Coroboarea datelor și informațiilor provenite din textul de mai sus cu cele pe care noi deja le știm și le avem arhivate a dus la redactarea celor de mai jos.

 ♣ ♣ ♣

Mitropolitul Serafim Joantă și relația sa cu homosexualul Florin Cojocaru zis „Emanuela sugativaˮ
Așadar, după cum reiese foarte clar din textul redat mai sus, Mitropolitul Serafim Joantă al Europei de Nord și Germaniei joacă un rol, poate chiar pe cel al Scufiței Roșii, virgină, neprihănită, morală, căruia un simplu sărutat de mână îi provoacă derută și mâhnire, uitându-și intenționat propriile păcate grave, inclusiv colaborarea cu Securitatea și prezența dubioasă a curului său în compania unor gay recunoscuți.
Mai mult decât atât, persoana sa a fost dintotdeauna contestată de românii emigrați în Occident, care nu l-au dorit niciodată ca păstor al turmei lor.
Dela stânga la dreapta: medicul homosexual, Florin, Serafim și preferatul șofer.
Dela stânga la dreapta: medicul homosexual, Florin, Serafim și preferatul șofer.
Din articolele apărute în publicațiile acestora reiese că, înainte de 1989, individul ar fi fost trimis la studii în afara țării cu „binecuvântarea″ Securității, căreia, ticălosul, i-a fost un zelos slujitor… în beneficiul ambelor părți!
Preotul I.D. din Buxelles a afirmat chiar că, după 1993, Serafim Joantă ar fi fost „exportat“ ca Episcop în Occident, ales și hirotonit necanonic, cu misiunea mârșavă de a dezbina emigrația românească din Germania.

De asemenea, această iudă este acuzată de trădarea[1] ortodoxiei și participarea ca adept[2] al mișcării ecumenice, despre care ÎPS Serafim al Pireului afirmă: „Sursa ecumenismului este masoneria, după cum sursa masoneriei este sionismul.”[3]

În imaginile prezentate îl descoperim pe nimeni altul decât Înaltul și Preacurvitul Serafim Joantă la o cină romantică, organizată în sufrageria unui imobil-cuibușor de nebunii erotice din orașul Frankfurt pe Main, unde conviețuiesc doi homosexuali notorii și de largă utilizare în lumea lor pederastă.
Florin Cojocaru, Serafim Joantă și șoferul său de încredere.
Florin Cojocaru, Serafim Joantă și șoferul său de încredere.
Unul dintre ei este Florin Cojocaru, cunoscut pe net cu nick-ul „Emanuela_sugativaˮ, fost seminarist la Seminarul Teologic „Mitropolit Grigorie Dascălulˮ din Căldărușani[4], comuna Moara Vlăsiei, jud. Ilfov (mănăstirea Căldărușani[5] este cunoscută pentru un scandal sexual, vezi aici și aici), de unde a fost eliminate, după ce s-a dovedit că întreținea raporturi sexuale cu profesorii și elevii.

Ulterior, Florinel cel zburdalnic a fost student la Teologie, la așa-zisa „Facultate” de Teologie de la Târgoviște, municipiul din cadrul Arhiepiscopiei păstorită de ÎPS Mitropolitul Nifon Mihăiță, altă otreapă clericală, fost informator al Securității, poreclit „Madam Pană″ (după numele unuia dintre amanții săi, preot).

În imagini mai apare și sponsorul „domnișoarei Emanuela_sugativa, un medic german, la fel de homosexual, care mai deține case și prin Timișoara, iubitul lui Florinel, căruia i-a împrumutat adesea luxoasa sa limuzină marca „Mercedes”.

Florin, Serafim și preotul-șofer.
Florin, Serafim și preotul-șofer.
Înalt Preamoralistul Serafim se află în compania șoferului său de încredere, ambii fiind relaxați, smeriți și mustind de frățească dragoste și atracție trupească, căci cum altfel te poți simți în compania nebunaticului Florinel, care este un bucătar desăvârșit și o gazdă grațioasă, atractivă, fermecătoare, dornică și ofertantă de toate cele și prin toate părțile.

Privind aceste fotografii, să avem tot timpul în minte exemplul de „înaltă moralitate” al Serafimului Joantă din postarea Comunității Ortodoxe Române din Italia, căci, așa cum reiese din text, atunci când este vorba despre femei care încalcă a șaptea poruncă din Decalog, anume „Să nu preacurvești”, Prea „sfântul” Serafim devine nu numai derutat și mohorât, dar și un lup nemilos, care propune pedepsirea drastică a Scufiței rătăcite, alungarea din „pădurea” Bisericii și anatematizarea până la îndreptarea păcătoasei.

Fotografiile vă vor convinge dacă Serafim Joantă este sau nu doar un lup moralist sau poate o satană în sutană.

Fie una, fie alta, se impune caterisirea grabnică (și) a acestui ticălos, membru al Sf. Sinod al B.O.R.


[1] http://www.apologeticum.ro/2015/01/serafim-joanta-continua-seria-neagra-a-tradarii-ortodoxiei-prin-ecumenism/

[2] http://www.apologeticum.ro/2016/07/serafim-joanta-plecat-cu-lectia-scrisa-de-la-sinodul-panortodox-participand-la-miscarea-ecumenista-impreuna-pentru-europa-si-ereziarhul-bartolomeu-de-istanbul-trimis-un-mesaj-d/

[3] http://www.apologeticum.ro/2014/09/ips-serafim-de-pireu-sursa-ecumenismului-este-masoneria-dupa-cum-sursa-masoneriei-este-sionismul/

[4] https://www.facebook.com/Seminarul-Teologic-Mitr-Grigorie-Dascalul-Caldarusani-120920894609769/

[5] http://www.arhiepiscopiabucurestilor.ro/index.php/2011-06-30-23-44-4/2013-02-24-13-53-58/2013-02-24-13-54-42/sfintele-manastiri-a/929-manastirea-caldarusani

 

Comentează pe Facebook