Jos masCA, CAsio al Galațiului, nevrednicule!

0
3039
Pe data de 30 septembrie a.c., mi-am ispășit condamnarea cu executare de 7 (șapte) zile de blocare pe unul dintre conturile de pe facebook. Precizez ca mai am o condamnare, tot de 7 (șapte) zile cu executare, și pe celălalt cont de pe aceeași rețea de socializare.
Vinovat de raportarea postărilor mele este un individ născut prin Buzău, pripășit prin Galați, posesor al C.I. cu numele CASIAN COSTICĂ CRĂCIUN, născut la 18 martie 1955 (vezi aici).

Se pare că prelungirea frustrărilor, urii și răzbunării acestei creaturi bipede, în cazul blocării conturilor subsemnatului și nu numai, este numitul Nicolae Ninel Țugui, preot și paroh al bisericii „Sf. Vasile cel Mare” din Galați (cea mai mare și mai bănoasă din oraș!), fost director al Seminarului „Sf. Apostol Andrei” din Galați (str. Mihai Bravu nr. 48), numit și „seminarul desfrâului”, personaj cu mari și grave frustrări, mai ales prea iubitor de sine, despre care unii profesori, preoți și alți cunoscuți ai săi afirmă că „are înclinații sexuale dubioase” (noi nu credem și combatem cu indignare și categoric gurile spurcate).

Aceleași guri bârfitoare susțin că preotul N.N. Țugui ar locui în ditamai casa parohială cu două etaje, deși ar deține terenuri, case și apartamente prin Galați și București, bunuri ce i-ar fi fost lăsate de babe enoriașe scrântite sau decedate (nici bârfele acestea nu le credem).

Casian Crăciun Gălățeanul, arhiepiscop al Dunării de Jos, homosexual, fost informator al Securității. Se impune caterisirea de urgență a acestui antihrist.
Casian Crăciun Gălățeanul, arhiepiscop al Dunării de Jos, homosexual, fost informator al Securității. Se impune caterisirea de urgență a acestui antihrist.
Privit din față, ipochimenul Casian Costică Crăciun Gălățeanulsecuristul și homosexualul este Arhiepiscop al Dunării de Jos, funcție asimilată celei de Secretar de Stat, cu venituri lunare care depășesc ușor 20.000 lei, la care se pot adăuga, cu aceeași ușurință, alte venituri provenite din surse necunoscute, dubioase și necontabilizate, lumânările, calendarele și alte obiecte de colportaj din biserici și pangare nefiind străine de CÂT, CÂND și CUM se transformă în bani, foarte mulți bani, și intră în posesia ierarhului nerușinat și lacom.
Privită din spate, aceeași creatură poartă cu ușurință pe umeri, sub reverenda preoțească, 10 ani de colaborare cu Securitate, fiind „recrutat ca informator, ca urmare a propunerii Departamentului Cultelor ca acesta să fie trimis la studii în străinătate, fiind folosit pentru încadrarea informativă a diverselor medii din cadrul emigrației românești.” (vezi aici), el făcându-se util Partidului Comunist Român ca mulți alți ticăloși de așa-ziși înalți ierarhi, dintre care, cu voia dumneavoastră, primul pe listă este patriarhul eretic Daniel.
„Cumpănă este prea pătimaș, se vede asta, și instruit de anumite persoane care îmi vor răul!ˮ
„Cumpănă este prea pătimaș, se vede asta, și instruit de anumite persoane care îmi vor răul!ˮ
În nota de constatare emisă de Direcția Investigații a C.N.S.A.S. se menționează că numitul Casian Crăciun ar fi fost instruit de către ofițerii de Securitate pentru a obține informații despre „Asociația foștilor deținuți politici”, despre poziţia şi cercurile emigraţiei referitoare la REX (Regele Mihai I), despre „aşa-zisa Uniune a românilor liberi”, despre colaboratorii externi ai postului de radio „Europa Liberă” și lectorii români aflați în Franța, care au refuzat să se întoarcă în țară.
În acţiunea depusă la Tribunalul Bucureşti, C.N.S.A.S. arată, citând din dosare ale Serviciului de Informaţii Externe (S.I.E.), că numitul Casian Crăciun a preluat următoarele nume conspirative de colaborare: „Crin” (1981-1985), „Casius” (1985-1991), „Casio” (1988), cu precizarea că „domnul Crăciun a dorit păstrarea conspirativităţii asupra legăturii sale cu organele noastre.” (referire la S.I.E. – Serviciul de Informații Externe – nota redacției rezistența.ro).
Rămâne o necunoscută câte dintre ovinele din turma păstorită de acest escroc și impostor, ce se crede și este crezut (numai de habotnicii și spălații pe creiere) că ar fi „trimis/ ales al Domnului”, îl vor încadra printre creaturile ticăloase, nemernice, jigodii, lichele și/ sau lepădături.
Gura lui, ciuboțica cucului.
Gura lui, ciuboțica cucului.
Ciuboțica cucului.
Ciuboțica cucului.

În ceea ce privește starea sa de homosexualitate (vezi aici), aflată în totală, jignitoare și revoltătoare contradicție cu învățămintele Mântuitorului, ale Sf. Părinți și canoanele B.O.R., precizăm că în dosarul instrumentat de D.N.A. despre episcopul Corneliu Bârlădeanu sunt zeci de capturi video, fapt ce a produs excitații anale și orgasme la rece multor așa-ziși înalți prelați din gașca sinodală a B.O.R. Și asta pentru că, pe înregistrări, Corneliu-homosexualul destituit ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor ticăloși prelați cu funcții importante, membri ai așa-zisului Sf. Sinod.

Într-una dintre filmări, făcută undeva între anii 2005-2007, episcopul homosexual[1] Corneliu Bârlădeanu i se adresează unuia dintre partenerii de plăceri anale și orale: „Măi, Ursac (referire la preotul Ursac[2] de la Deleni-Vaslui), eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian (arhiepiscopul Galațiului), care s-a dus și a cumpărat cameră de spionaj și a filmat.” (vezi aici).
Pedeapsa cu executare a celor șapte zile de blocare a dreptului la liberă exprimare a fost ispășită, homosexualul și informatorul Casian Crăciun și slugile sale bucurându-se vremelnic, pentru că iată-mă-s prezent din nou pe baricade, mai proaspăt, mai înverșunat și mai informat împotriva antihriștilor, a celor ticăloși care compromit Biserica și adevărata credință ortodoxă (vezi aici).
O privire blândă de păstor de turmă.
O privire blândă de păstor de turmă.
Să rețină securistul „Crin”, „Casius” sau „Casio” al Galațiului că nu sunt singur, ca mine sunt foarte, foarte mulți patrioți și adevărați români cu binecuvântată credință, care s-au săturat să îndure pe trădătorii de Țară și Neam, pe hoții care au distrus țara și batjocoresc pe români.
Să știe lepădătura „Casio al Securității” că blocarea conturilor mele pentru șapte zile, 30 de zile sau pentru totdeauna NU îi vor putea șerge trecutul său mizerabil și pestilențial, locul meu putând fi luat oricând de alții și alții ca mine, la nesfârșit, până când toți nemernicii asemenea lui vor dispărea din ierarhia B.O.R.
Să rețină netrebnicul Casian Crăciun că NU Constantin Cumpănă l-a făcut homosexual, informator al Securității, hoț, simoniac și antihrist, ci faptele sale mârșave, anticanonice, evidențiate în documente, publicații și alte mărturii oficiale.
Gura spurcată a netrebnicului știe ceva, dar trebuie să și dovedească: „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ
Gura spurcată a netrebnicului știe ceva, dar trebuie să și dovedească: „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ
Casian Crăciun, acest individ nevrednic și blestemat de mulți dintre enoriașii săi, s-a cocoțat și zace ca un nesimțit pe un soclu, crezându-se dumnezeu, instigă oamenii la ură împotriva mea, a Grupării „Pitirim Călugărul” și a celorlalți susținători, susținând public că „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ (vezi aici), deși chiar el se află printre primii care batjocoresc revoltător ortodoxia românească și compromit grav Biserica strămoșească, de fapt o consideră privata lor personală, crezându-se de neînlocuit și aleși pe viață!
Casian Crăciun se consideră Prea Înalt, Prea Sfințit, dar este prea tolerat și nici nu știe cât de mic începe să fie.
Nu este vina lui, pentru că el nu va putea fi niciodată mai mult decât este, vinovați sunt cei din gașca complice de farisei nerușinați, ticăloși, homosexuali, simoniaci, hoți și antihriști din așa-zisul Sf. Sinod al B.O.R., toți cei care, la fel ca el, se cred niște dumnezei, atotputernici, nemuritori și aleși pe viață, îl susțin spre eroarea, oroarea și decăderea Bisericii Preamedievale române.
Și Casian al Galațiului, și Teodosie al Tomisului, și Ciprian al Buzăului, și toți ceilalți ticăloși să se înspăimânte la gândul că va veni vremea când acest popor PreaCredincios și PreaTolerant va dori să-și ia înapoi credința trădată și pământul furat, căci, vorba poetului: Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/ Să vrem noi sânge, nu pământ!/ Când nu vom mai putea răbda,/ Când foamea ne va răscula/, Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt!”
Cel puțin jumătate dintre înalții ierarhi din cadrul Sf. Sinod sunt homosexuali, pedofili, simoniaci, foști informatori ai Securității, vinovați de alte fapte imorale și/ sau penale, incompatibile cu canoanele și regulamentele B.O.R., nevrednici de a primi sau de a exercita arhieria. Ca o ironie a sorții, dar și cu Voia Domnului, aceștia se vor întruni în zilele de 17 și 18 august 2017, pentru a judeca faptele grave de homosexualitate ale unor dintre ei!
Cel puțin jumătate dintre înalții ierarhi din cadrul Sf. Sinod sunt homosexuali, pedofili, simoniaci, foști informatori ai Securității, vinovați de alte fapte imorale și/ sau penale, incompatibile cu canoanele și regulamentele B.O.R., nevrednici de a primi sau de a exercita arhieria. Ei sunt complici cu politicienii la compromiterea Bisericii Preamedievale Române, la prostirea și jefuirea poporului român, la distrugerea României.
Cei mai mulți dintre acești infecți ar trebui să fie șterși din evidențele ierarhilor din Biserica medievală română, perntru că, oricum, în memoria colectivă a acestui Neam, ei vor rămâne ceea ce sunt și nimic mai mult decât atât, niște homosexuali, pedofili, hoți, simoniaci, farisei, iude și, într-un cuvânt, antihriști (vezi aici).

Iudelor! Nevrednicilor!

P.S. – Casio al Securității, iudă! Îți vom afla programul slujbelor, în care, ascuns după cruce, textile transpirate, engolpion murdărit și credință trădată, te dai ceea ce nu ești, nu ai fost și nu vei fi niciodată.
Noi suntem deschiși dialogului și nu practicăm violența, „arma” noastră cea mai redutabilă fiind CUVÂNTUL. Vom veni ca să te privim în ochii aceia tulburi de creatură vinovată și încolțită.
Vremea ta și a celorlalți ca tine a trecut, asta nu puteți sau nu vreți să înțelegeți voi, gunoaielor!

[1] http://www.vremeanoua.ro/capii-bisericii-scarbiti-recunosc-autenticitatea-filmarii

[2] http://www.vremeanoua.ro/preotul-jucaus-ursac-chemat-la-dna-alaturi-de-mitropolit-ca-martor

 

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentAnamaria Ciobotaru – primele zile de școală, primele fărădelegi
Articolul următorÎn semn de revoltă și protest, un jurnalist constănțean s-a autosuspendat din B.O.R
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.