ÎPS Teodosie și Satana – relații strânse de prietenie și colaborare

0
300

Cred că v-ați convins că relațiile dintre ÎPS Teodosie și Satana sunt de rang înalt, așa cum și individul este considerat „înalt ierarh“ al B.O.R., iar Diavolul este considerat „înalt întunecat“ al iadului.

Una dintre dovezi este ANGAJAMENTUL cu Diavolul, pe care ticăloșia sa l-a semnat cu Securitatea (Raportul strict secret nr. 001600 din 28.09.1987, întocmit de maiorul Vasile Căciulă, aprobat de colonelul Gorun și lt. col. Ionel Grigorescu, Teodosie primind calitatea de informator cu numele conspirativ „Mache“, Dosar nr. 22227 din 30.09.1987, aflat în evidențele și arhiva C.N.S.A.S.).

Nu mai insist asupra acestui adevăr, pentru că ar fi o pierdere de timp („8 x 1 Tănăsescu“ – purtătorul de minciuni al îndrăcitului arhiereu nu a pus la dispoziția opiniei publice – nici în ziua de azi – cele două „adrese de necolaborare cu Securitatea“, pe care pretinde că le are individul cu trafalet, trenă și alte odăjdii de care își bate joc.

O altă dovadă în susținerea afirmațiilor mele constă în afirmațiile mincinoase pe care însuși tomitanul le comite în public.

dbece106f3c5cce2f49889a7d0a81eb6Ei bine, cum talpa Iadului se face că, de câte ori vreun popă de-al lui (că al credincioșilor nu poate fi) comite vreun păcat, apare Teodosie – sclavul Satanei și dezminte cu nesimțire, nerușinare și ticăloșie cum că vina nu a aparținut nicidecum păcătosului, ci însuși Dracul și-a băgat coada, copitele și coarnele?

În sensul celor de mai sus, exemplific cu cazul preotului Florin Ciutoiu, care, filmat fiind pe când făcea sex cu o doamnă, cei din „Peștera de tâlhari“ l-au apărat și l-au justificat că a fost drogat, nicidecum că ar fi fost vorba de desfrâu și preacurvie.

La fel și în cazul preotului Valeriu Roman, omul lui Teodosie înfiltrat în mijlocul corului „Armonia“ și în problemele culturale ale „Casei de negustorie“ de pe strada Arhiepiscopiei nr. 23. Nu, nici vorbă că ar fi fost vorba de starea de comă alcoolica a cântăciosului, după accidentul auto pe care acesta, în ianuarie 2013, l-a comis prin pierderea controlului asupra direcției, lovirea unor oameni și a altor mașini, rostogolirea propriului Audi, soldată cu trimiterea în judecată pe 9 august a.c.

new-imageÎn cazul acestuia, însuși Antihristul iese la rampă și, cu nerușinare și nesimțire diavolești, afirmă că gimnastul s-a rostogolit pe covorul asfaltic din cauză că a băut… o limonadă, în care, din nou, a câta oară?, Satana și-ar fi băgat copitele: „(…) a fost un episod care nu i-a aparținut, i s-a umbrit mintea de la un pahar de limonadă, și avem martori pentru aceasta, dar limonada aceea cuprindea, avea ceva necurat. (…)“.

Finalul speech-ului lui Teodosie este, într-adevăr, diavolesc: “(…) De aceea vă întreb pe dumneavoastră și cred că sunteți de acord că oricine trebuie așezat unde îi este locul. (…)” –  (https://drive.google.com/open?id=0B1VA4Dvu87tIeEZ2dkxLaUY3ams) -, fapt pentru care Valeriu Roman a fost trimis în judecată pe 09 august a.c. sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 336 Noul Cod penal, alin. 1, cu aplicarea art. 5 Cod penal (conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe). QED.

Oameni buni, lepădați-vă de Teodosie! Nu uitați învățăturile Sfântului Părinte Ioan Gură de Aur:  „Dacă episcopul sau clericul este viclean în chestiunile credinţei, atunci fugi şi leapădă-te de el“.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie, răspunde-mi la sesizările trimise către Patriarhia Română!
Articolul următorIncompetența unui comandant de navă
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here