Incident ciudat la lansarea ziarului REZISTENȚA

0
884

La data de 03 octombrie a.c., în timpul lansării ziarului REZISTENȚA s-a întâmplat un incident misterios, rămas și astăzi fără explicații.

Două personaje ciudate, purtând măști negre pe figuri și pălării (același model!), au pătruns în salonul rezervat, chiar în timpul speech-ului de prezentare a evenimentului.

După ce au străbătut salonul, indivizii s-au așezat în spatele meselor aranjate și au supravegheat, tăcuți și nemișcați, evenimentul în desfășurare, pe toți invitații.

_MG_1698Le-am urmărit cu atenție semnalmentele și gesturile, dar nu am reușit să identific pe cineva cunoscut.

Cei doi bărbați erau bine „construiți“, peste 1,80 m și cu toți mușchii la ei. Au fost pașnici și, cât timp au sțaționat, nu au avut o atitudine agresivă.

Toți cei prezenți au rămas nedumeriți, unii speriați, alții îngrijorați și mulți au crezut că este o glumă, pusă „în scenă“ de organizatori cu scop de promovare a ziarului.

Posibil ca unii să se fi gândit chiar și la doi teroriști

"Cine sunteți și ce doriți? Beți o cafea?"
„Cine sunteți și ce doriți? Beți o cafea?”

M-am oprit la masa lor și i-am întrebat dacă au fost invitați, cine sunt, ce doresc, dacă vor ceva anume, poate o cafea și un pahar cu șampanie.

Au răspuns cu un semn discret din care am înțeles că aud și văd, dar nu vorbesc și nici nu doresc ceva anume. La insistențele noastre ne-au spus, totuși, că sunt „susținători, în toate planurile, ai ziarului REZISTENȚA”, doresc să rămână necunoscuți și prezența lor acolo este justificată „doar din dorința de a arăta că existăm“.

Nu au staționat mai mult de 10 minute, după care au plecat la fel de discret cum au venit, lăsându-ne pe toți mirați și fără răspunsuri. Cine erau? Ce au vrut? De ce?

Notă: nu am făcut public, până azi, acest incident, crezând că, între timp, vom afla cine erau cei doi necunoscuți. _MG_1700

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentZiarul REZISTENȚA îl acuză public pe Teodosie și îi cere imperativ și ultimativ: PLEACĂ!
Articolul următorConstănțeni, pregătiți-vă pentru o iarnă rece, dar NU „cea mai rece din ultimii 100 de ani“!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here