În cazul inculpatului Teodosie, ziarul REZISTENȚA a sesizat Oficiul European de Luptă Antifraudă al Comisiei Europene

0
397

La data de 01 noiembrie 2016, ziarul REZISTENȚA a sesizat Departamentul pentru Luptă Antifraudă, care ne-a comunicat următoarele:

„(…) Departamentul pentru lupta antifraudă efectuează, în prezent, verificări cu privire la modul de obținere de către Arhiepiscopia Tomisului, Așezământul Monahal Sf. Ap. Andrei și Cooperativa Agricolă Tomis Constanța a sprijinului financiar pe suprafață, în campaniile aferente anilor 2010 – 2016, prin intermediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – APIA (…)“. (vezi aici).

rezistenta.ro LogoLa data de 17 noiembrie 2016, ziarul REZISTENȚA a sesizat O.L.A.F. – Oficiul European de Luptă Antifraudă al Comisiei Europene (vezi aici), completând formularul specific (vezi aici), referindu-ne la sifonarea fondurilor europene de către inculpatul Petrescu Teodosie, aflat în prezent sub control judiciar.

OLAF.Răspunsul primit de la OLAF  la data de 22 decembrie 2016:

Dragă Domnule Cumpănă,

Prin prezenta vă aduc la cunoștință primirea mesajului dumneavoastră din data de 17/ 11/ 2016, prin care ați transmis Secretariatului General al Comisiei Europene informații în legătură cu o potențială alocare frauduloasă a fondurilor pentru agricultură ale U.E., pentru România.

Informația este în acest moment evaluată în scopul de a stabili dacă este necesară deschiderea unei investigații.

Cu sinceritate,

Lothar Kuhl

Dacă anul 2016 a fost începutul, 2017 va fi sfârșitul ticaloșiilor inculpatului Teodosie Petrescu.

 

Comentează pe Facebook