Imagini de la incidentele din fața Catedralei arhiepiscopale din Constanța

0
1157

Azi, 23 octombrie a.c., la Catedrala „Sf. Petru și Pavel” din Constanța au avut loc incidente regretabile, incompatibile cu respectul față de libertatea dreptului la liberă exprimare, dar și față de instituția Bisericii, cauzate de habotnicia unor credincioși incitați de slugile lui Teodosie, care s-au dedat la agresarea reprezentanților presei (Cătălina Smereca, reporter de la TV Antena 3, și un reporter de la Kanal D), proferarea de injurii și amenințări la adresa acestora.

Faptul nu ne surprinde absolut deloc, întrucât un astfel de ierarh ticălos nu poate fi susținut decât de niște ticăloși asemeni lui.

Reprezentanții firmei de pază angajată de Arhiepiscopie nu au intervenit pentru aplanarea conflictului.

De precizat că, atât timp cât a fost prezent în incinta Catedralei și în zona din imediata apropiere a acesteia, reprezentantul ziarului nostru a fost permanent monitorizat de indivizi în reverendă, aflați în solda lui Teodosie. În fotografii pot fi identificați elevi de la Seminarul Teologic din zona Arhiepiscopiei, ceea ce dovedește că acești tineri au fost chemați și incitați de slugile ierarhului penal.

A fost solicitat sprijinul Poliției, care a  deschis dosar de cercetare penală.

Jurnaliștii de la TV Antena 3 și Kanal D ne-au declarat că vor depune plângere penală.

Imaginile ne-au fost puse la dispoziție de TV Antena 3, căreia îi mulțumim.

23 octombrie 2016 -Monitorizarea reporterului REZISTENTA.ro la Catedrala din Constanta (Foto: Constantin Cumpănă).
23 octombrie 2016 – monitorizarea reporterului REZISTENTA.ro la Catedrala din Constanța (Foto: Constantin Cumpănă).
Foto: Constantin Cumpănă (REZISTENȚA.ro).
Foto: Constantin Cumpănă (REZISTENȚA.ro).
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.
Imagine: TV Antena 3.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie, ticălosule, jos labele de pe Arhiepiscopia Tomisului!
Articolul următorZiarul REZISTENȚA și Teodosie Petrescu, față în față!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.