Gheorghe Dragomir – P.N.L., pupăciosul lui Teodosie – D.N.A.

0
526

Mulți se întreabă cine sunt cei care îl susțin pe Teodosie-înspăimântatul de a ajuns netrebnicul să își facă de cap, sfidând pe oricine și oricând, mai puțin pe procurorii de la D.N.A. Constanța.

Pe plaja de susținători ai inculpatului se găsesc, laolaltă, oameni de afaceri, politicieni, anumite structuri din unele foste și actuale servicii, magistrați, capi de instituții și, în ultimul timp, câte 20 – 30 de stewarzi, travestiți în popi, cei mai mulți veniți de frică, alții de proști, unii să-l susțină pe infractor, alții să apere Biserica Ortodoxă Română de extratereștri, efectul razelor gamma și bomba cu neutroni.

Dragomir pe vremea lui Căcărău.
Dragomir pe vremea lui Căcărău.

Personajul din imagine răspunde la numele Gheorghe Dragomir, se trage, politic vorbind, din neamul lui Căcărău și este de profesie perdant la alegerile locale și pentru președinția Consiliului Județean, dar și la viitoarele alegeri parlamentare.

Al doilea job al său este de șef de campanie electorală. De fapt, mai corect spus, nu este chiar un job, ci mai degrabă un hobby, pentru că, deși îl face extrem de prost, îl practică cu dăruire și deosebită plăcere, interesul său cel mai mare fiind, de ani și ani de zile, să iasă câștigători, totdeauna, ceilalți, de la P.S.D., niciodată ai săi de la P.N.L.!

Nu știm de ce, dar lui Gheorghe Dragomir i se mai spune și Hidrocefalul, Ceafă Lată, Cap Mare, Săracul de la Histria, Îndrăgostitul, Nașul, Cumătrul, Finul…, unele dintre porecle fiind, desigur, din răutate, dar cele mai multe sunt inspirate din realitate.

Gheorghe mustește de calități, dar cea mai cea este cea potrivit căreia orice s-ar întâmpla și oricât de vinovat ar fi într-o cauză, individul se crede și se declară, oricând și oriunde, nevinovat.

De exemplu, deși a fost nemijlocit implicat în campania pentru alegerile locale din 5 iunie a.c. și toți din partidul său s-au îngălbenit și mai rău la aflarea veștii că P.N.L. Constanța a pierdut lamentabil atât la municipal, cât și la județean, Gheorghe a zis ferm și răspicat că el nu este vinovat cu nimic pentru aceste eșecuri și, după o fuguță la Centru ca să pupe niște poale, a rămas pe același scaun județean.

„Competitorii electorali au obligaţia de a imprima pe toate materialele de propagandă electorală, în mod vizibil, următoarele date: • denumirea competitorului politic care le-a comandat; • denumirea operatorului economic care le-a realizat; • codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar; tirajul, unde este cazul“.
„Competitorii electorali au obligaţia de a imprima pe toate materialele de propagandă electorală, în mod vizibil, următoarele date: • denumirea competitorului politic care le-a comandat; • denumirea operatorului economic care le-a realizat; • codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar; tirajul, unde este cazul“.

Nu îți trebuie foarte multă carte ca să fii membru al vreunui partid, dar îți trebuie ceva școală ca să fii șef de campanie electorală.

Dragomir a fost șef de campanie. El este și acum și nu e vinovat de așa ceva, dimpotrivă.

Ceea ce vedeți în imaginea postată este un afiș electoral al P.N.L. Constanța. Inițial, ne-am gândit să blurăm moacele de pe afiș ca să nu le facem campanie gratuită, dar ne-am revenit repede, ni s-a făcut milă și l-am postat întocmai, știind că viitoarele alegeri vor avea un alt câștigător.

Asemenea mostre au plecat și au ajuns la cutiile poștale ale oamenilor muncii de la orașe și sate, însetați de curiozitatea de a ști cu cine să voteze la apropiatele alegeri parlamentare din 11 decembrie a.c.

Atenția ne-a fost atrasă de faptul că aceste afișe nu respectă prevederile art. 36 alin. (3) din Legea nr. 334/ 2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale[1],  republicată, și anume:

„Competitorii electorali au obligaţia de a imprima pe toate materialele de propagandă electorală, în mod vizibil, următoarele date: • denumirea competitorului politic care le-a comandat; • denumirea operatorului economic care le-a realizat; • codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar; tirajul, unde este cazul“.

Pe noi aceste fapte ne interesează extrem de puțin, pentru că, din anii electorali prin care tot trecem din 1990 încoace, am învățat că, la P.N.L., orice se trage din căcărău tot căcărău ajunge, fie chiar și atunci când haita de căcărăi și-a da mâna cu turma de prostălăi ca să se mascheze în USăLăi, fapt ce mă provoacă să-i întreb pe PeNeLăi unde sunt și dacă au mai auzit de ei.

De la poalele Alinei până la odojdiile lui Teodosie nu e decât un pas.
De la poalele Alinei până la odăjdiile lui Teodosie nu e decât un pas.

O alta calitate a lui Gheorghe este cea de pupăcios. Este acest individ un pupăcios, ceva de speriat! El pupă tot ce mișca și nu mișcă, începând de la moaște și până la cataroaiele de la Histria, de la la poalele Alinei Gorghiu și până curul, labele și odăjdiile mirosind a mir și tămâie ale inculpatului Teodosie, culmea!, acesta fiind susținător și aducător de voturi pentru P.S.D., nu pentru P.N.L.!

De ce, totuși, o face?… Aici părerile sunt foarte împărțite. Unii zic că de prost, alții zic că ar fi înfiltrat și lucrează sub acoperire; pe un gard am văzut scris „Dragomir – P.N.L. = Stroe – P.S.D.“, pe un perete de w.c. scria „Sunt un pupăcios și vreau să pup orice! Giorge, 0761…“, pe piciorul unui pod scria „P.C.R. și P.N.L. tot un drac e!“, curvele de pe Centură îl acuză de concurență neloială… Și multe, multe alte păreri, încât în niciuna nu poți să crezi.

Foto din 2015 cu o parte dintre membrii Adunării Eparhiale. Gh. Dragomir zace în dreapta antihristului.
O parte dintre membrii Adunării Eparhiale din 2015. Gheorghe Dragomir zace în dreapta antihristului.

În ceea ce îl privește personal, Dragomir este convins că pupatul cu oricine și oriunde este o virtute și oricât ar mai rămâne în politică și pe acest pământ va pupa oricând.

De exemplu, nu cu mult timp în urmă, Gh. Dragomir, fiind lider al județenei P.N.L. și membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei (http://www.arhiepiscopiatomisului.ro/index.php/multimedia/imagini/826-adunare-eparhiala-la-tomis) a fost sunat de Teodosie, problema ultimului fiind susținerea politică de către consilierii P.N.L. în favoarea prelungirii autorizațiilor de construire a unor biserici neautorizate, niște șandramale ce trebuie degrabă demolate.

La auzul vocii tremolate a antihristului, care îl amenința că, dacă se opune, va pune popii să voteze cu cine trebuie, Dragomir a rămas înțepenit și atât a mai reușit să îngaime: „Da, preasfințite, vă pup, ca și până acum, oriunde!“, dar l-a salvat de la pupat chiar Vergil Chițac, care i-a dat un flit anticanonicului de nu s-a văzut.


[1] Monitorul Oficial, Partea I, nr. 446 din 23.06.2015  (http://files.finantare.ro/2016/Legea%20darii%20in%20plata/Legea-334-din-2006-republicata-in-data-de-23-iunie-2015.pdf).

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie a prejudiciat Armata cu cel puțin 25 miliarde lei! De ce tace Armata?
Articolul următorJos masca de patriarh, DANIEL CIOBOTEA!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.