Gașca Coralia Stan & Anamaria Ciobotaru recunoaște falsul în acte publice

0
1426
La data de 25 septembrie a.c., în rezistenta.ro apărea articolul intitulat „Anamaria Ciobotaru – primele zile de școală, primele fărădelegi” (vezi aicihttps://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-primele-zile-de-scoala-primele-faradelegi/), în care publicam rezultatele unei investigații efectuată în ograda Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța.
După doar cinci cântate de cocoși, la data de 30 septembrie 2017, ora 19:57, pe adresa redacției a sosit următorul mesaj (îl redăm identic, erorile de punctuație, gramatică, formă, topică, lipsa diacriticelor etc, aparținând petentei, profesoară de limba și literatura română!):
„Buna seara, dle Cumpana. Eu sunt numita C.S. Articolul dvs. contine date neconforme. S-au respectat toate normele in vigoare, era vorba despre o greseala a profesorului dirigintecare nu a completat rubricatia corespunzatoare CDSului[1] aferent. Cele 3 ore din TC[2] si 1 ora CDS sunt cele 4 ore pe saptamana pe care le-am efectuat in anul scolar trecut. Situatia s-a remediat prin notarea elevilor si recalcularea mediilor, elevii nefiind compromisi prin scaderea mediei, ci prin ridicarea ei.
Este adevarat insa ca aceasta eroare umana constituie, de fapt, un summum de erori umane:
1.      Profesorul diriginte nu a completat rubrica.
2.      Numita CS, adica eu, nu a pus notele, desi in catalogul personal, ele existau.
3.      Directorul adjunct a semnat catalogul la finalul fiecarui semestru, fara a verifica cu atentie.
4.      Directorul unitatii s-a bazat pe incredere si profesionalism.
5.      Secretariatul la completarea registrului matricol nu a sesizat greseala.
6.      Sefii de catedra si responsabilii de comisii nu au vazut nici ei greseala.

Prin urmare, va rog sa verificați detaliile, inainte de a edita informatia. Multumesc.”

Răvașul primit de la numita Coralia Stan.
Răvașul primit de la numita Coralia Stan.

Ignorând – cu greu – greșelile de punctuație și lipsa proprietății termenilor, ambele inadmisibile, în opinia noastră, pentru un profesor de limba și literatura română, considerăm că „scrisorica” distinsei cocoane Coralia Stan alias „Coraly Blaj”, realizată, fără doar și poate, la indicațiile prostești, dar perverse, ale Anamariei Ciobotaru alias „Anomalia”, individa care, de peste 11 ani, își bate joc de instituția pe care o conduce și subordonații pe care îi păstorește.

Micuțul răvaș nu numai că se dorește lămuritor despre faptele comise, de falsificare a unor documente oficiale, prin completarea unor note și modificarea mediilor unor elevi, o „tragere de urechi” a noastră și justificarea/ apărarea făptașei și a complicilor ei, dar incriminează fără pic de rușine alți colegi, pentru a se salva pe sine și pe directoarea care o păstorește ca pe o oaie din turma proprie.
Agramatismele din pretinsul drept la replică primit pe adresa redacției din partea numitei Coralia Stan, aflată sub pseudonimul „Coraly Blaj”, par a fi mai degrabă o marcă înregistrată „Anomalia” Ciobotaru (vezi cuvântul „summum” – extremă superioară a unei valori, limită maximă (cf. NODEX, 2002), probabil utilizat de petentă în loc de „cumul” sau „sumă” (de erori umane), sau cuvântul „rubricație”  – inexistent în DEX), ceea ce demonstrează că în ministerul condus de semianalfabetul funcțional Liviu M. Pop, numit și ministrul „genunchelui” (cel mai prostălău ministru din istoria României), există mulți asemenea lui.

În rândurile următoare, vom încerca să explicăm, punctual, atât pe înțelesul „doctoresei” agramate, cât și pe cel al rătăcitei Coralia Stan, de ce articolul menționat nu conține, în niciun caz, date neconforme”  (așa cum ne acuză) și, mai ales, de ce sus-numitele cocoane NU respectă întocmai „toate  normele în vigoare”.

abcCoralia Stan: – „Buna seara, dle Cumpana”.

Rezistenta.ro: – Bună, Coralia Stan! Ce faci? Dar Anamaria Ciobotaru? Află că noi suntem bine, sănătoși, ceea ce urăm la fel tuturor prietenilor și neprietenilor noștri, știuți și neștiuți, deci și ție, și Anamariei Ciobotaru.

Coralia Stan: – „Eu sunt numita C.S.”

Rezistenta.ro: – Ști(a)m foarte bine că inițialele C.S. sunt ale numitei Coralia Stan, profesor de limba română la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța, dar, inițial, am preferat să nu îți devoalăm identitatea. Constatăm că tu te opui demersului nostru de protejare a persoanei tale. Mai știm și multe altele, dar, deocamdată, nu ne-am decis dacă și când să le dăm publicității.

Coralia Stan: – „Articolul dvs. contine date neconforme.”

Rezistenta.ro: – Coralia Stan, articolul la care faci referire reprezintă rezultatul unei investigații profesioniste, minuțioasă, pornită de la informațiile primite de noi de la surse extrem de serioase, foarte competente și deosebit de credibile, deci, pe cale de consecință, este extrem de conform cu realitatea celor prezentate și asumate de semnatar/ ziar, realitate pe care tu încerci să o falsifici ca pe actele Colegiului în care lucrezi.
Coralia Stan: „S-au respectat toate normele in vigoare, era vorba despre o greseala a profesorului dirigintecare nu a completat rubricatia (sic! – termen inexistent în DEX – nota red. Rezistenta.ro) corespunzatoare CDSului aferent.”
Rezistenta.ro: – Coralia Stan, minți cu nerușinare! Nu s-a respectat nicio normă în vigoare și nu a fost vorba de nicio greșeală, ci de intenții premeditate și cu un scop anume.
De asemenea, este obraznic și mârșav gestul tău de a arunca vina pe altcineva, o colegă de breaslă, și anume diriginta clasei a XI-a C, prof. Veronica Bardu.
Coralia Stan: „Cele 3 ore din TC si 1 ora CDS sunt cele 4 ore pe saptamana pe care le-am efectuat in anul scolar trecut.”
Rezistenta.ro: – Coralia Stan, iar minți cu nerușinare.
În anul școlar 2016/ 2017, la clasa a XI-a C, nu ai efectuat nicio oră opțională. De altfel, să răspunzi, ție și procurorilor (pe noi poți să ne ignori), de ce a fost necesar să soliciți catalogul clasei de anul trecut, să completezi „rubricația” (sic!), să pui note elevilor și să modifici medile acestora?

De ce, voi, Anamaria Ciobotaru, cea aflată în spatele faptelor și textului tău, și tu, prelungirea ticăloșiei ei, ne jigniți inteligența?

bcdCoralia Stan: – „Situatia s-a remediat prin notarea elevilor si recalcularea mediilor, elevii nefiind compromisi prin scaderea mediei, ci prin ridicarea ei.
Rezistenta.ro: – Aceasta este cea mai tare frază din răvașul tău! Felicitări! Aici spui adevărul, spre cinstea ta și bucuria inspectorilor școlari și a procurorilor care vor ancheta cazul.
De asemenea, confirmi corectitudinea investigației noastre și toate cele afirmate în articolul pe care, cu obrăznicie, încerci să-l contrazici.
Nu știm dacă să râdem în hohote sau să plângem cu suspine, dar aflăm chiar de la tine, făptuitorul, că „situația s-a remediat prin notarea elevilor (de fapt, prin fals grosolan în documente oficiale – n. red.) și recalcularea mediilor, elevii nefiind compromiși prin scăderea mediei, ci prin ridicarea ei. (gura păcătosului adevăr grăiește – n. red).
Coralia Stan: – „Este adevarat insa ca aceasta eroare umana constituie, de fapt, un summum (sic! – n. red.) de erori umane.
Rezistenta.ro: – Hotărăște-te, Coralia Stan! La început ne acuzi că articolul „conține date neconforme”, apoi recunoști că s-au comis „un summum (sic!) de erori umane”!!!

Coralia Stan: „1. – Profesorul diriginte nu a completat rubrica.”

Rezistenta.ro: – Iar minți cu nerușinare și arunci vina voastră, a ta, Coralia Stan, și a Anamariei Ciobotaru, în spatele unei colege nevinovate!
Dirigintele clasei are în atribuții completarea catalogului, pe baza informațiilor puse la dispoziție de Secretariat. Acest document școlar oficial este avizat, la începutul fiecarui an, de către un director competent!
Coralia Stan minte cu nerușinare.
Coralia Stan minte cu nerușinare.
Dacă tu, numita Coralia Stan alias Coraly Blaj, ai constatat că rubrica opționalului (materiei), pe care ar fi trebuit să-l predai la clasa a XI-a C, nu a fost completată, pe principiul errare humanum est pe care-l invoci (dar, atenție!, sed perseverare diabolicum!)de ce nu le-ai atras atenția dirigintei clasei/ directorului instituției, I.S.J. Constanța, O.N.U., N.A.T.O., Organizației pentru protecția păpădiei și ciuboțelei cucului în cele 35 de săptămâni aferente anului școlar 2016/ 2017?
De ce ai lăsat, cu bună știință, dirigintele să calculeze media generală, să o treacă în carnetele elevilor, în Registrul matricol al Colegiului, Secretariatul să arhiveze catalogul și să transmită situația către Inspectoratul Școlar Județean Constanța și acesta către Ministerul Educației?
Coralia Stan: „2. – Numita CS, adica eu, nu a pus notele, desi in catalogul personal, ele existau.”
Rezistenta.ro: – Îți solicităm, Coralia Stan, să ne explici, nouă și opiniei publice (dacă poți, nu este obligatoriu!) noțiunea de „catalog personal”.
Este ca și cum recunoști că ții o evidență contabilă dublă a notelor pe care le acorzi și, în loc să le înscrii în catalogul oficial, le treci numai în „catalogul personal”! Chiar așa?
Ne-ar plăcea să credem că instituția în care lucrezi și te pretinzi distinsă, relaxată și inteligentă și de la care îți completezi veniturile familiei (soțul este navigator, nu-i așa?) este, totuși, una serioasă, chiar în halul în care este condusă de „doctora” închipuită, și elevii, în urma evaluărilor tale, sunt notați în catalogul oficial, nu trecuți ca într-un „caiet de amintiri”, un „jurnal de fapte și trăiri intime” sau un „caiet de datornici” de la vreo cârciumă dubioasă din cartierul în care domiciliezi.
Dacă tu, duduie Coralia Stan, ți-ai efectuat orele (materia) de opțional, așa cum susții în răvașul tău emoționant către noi, ai predat conținuturile materiei opționale (care erau diferite de cele de limba și literatura română) și ai notat elevii, cum de aceștia nu (te-)au întrebat niciodată ce medie au la materia respectivă? Îți răspundem noi, și spune-i și Anamariei Ciobotaru, complicea ta: pentru că elevii habar nu au avut de așa ceva (materie opțională, evaluări, note și medii)!
Ce rost a avut să treci în „catalogul personal”…, fără să notezi în catalogul oficial?
Adevărul este că, mincinoasă profesoară Coralia Stan, nu ai predat conținuturile materiei opționale, nu  i-ai evaluat și notat (oficial) niciodată pe elevii tăi din clasa a XI-a C, decât după ce ei au ajuns deja în clasa a XII-a (poate nici în prezent ei nu știu!
Cocoana Mihaela Tudorache (fostă Petroșan), director adjunct, divorțată fără copii, iubitoare de câini și cu părul ca franjurii ce pe umeri îi cad(e).
Cocoana Mihaela Tudorache (fostă Petroșan), director adjunct, divorțată, fără copii, iubitoare de câini și cu părul ca franjurii ce pe umeri îi cad.
Coralia Stan: „3. – Directorul adjunct a semnat catalogul la finalul fiecarui semestru, fara a verifica cu atentie.
Rezistenta.ro: – Coralia Stan, faptul că arunci vina și în cârca directorului adjunct, cocoana prof. Mihaela Tudorache – responsabilul Comisiei pentru curriculum, ființa aceea cu părul ca franjurii ce pe umeri îi cad, după ce o faceți, tu și Anamaria Ciobotaru, victimă pe nevinovata prof. Veronica Bardu, diriginta fostei clase a XI-a C, în prezent, dirigintă la clasa a XII-a,  te descalifică total.
Să înțelegem că cele două directoare nu au fost/ nu mai sunt o echipă managerială? Grav, foarte grav!
Coralia Stan: „4. – Directorul unitatii s-a bazat pe incredere si profesionalism.”
Rezistenta.ro: – Coralia Stan, în opinia ta, doar tu și Anamaria Ciobotaru, încă directorul instituției, sunteți de încredere și adevărate profesioniste, dar, om și ea, vai de capul ei de amărâtă!, s-a bazat prea mult pe angajați! De proastă sau deșteaptă?
În această situație, să înțelegem că directorul adjunct, cocoana Mihaela Tudorache, nu cumva are aceeași subalterni pe care directoarea Albă ca Zăpada îi crede doar niște pitici (ne)profesioniști?
Coralia Stan: „5. – Secretariatul la completarea registrului matricol nu a sesizat greseala.
Rezistenta.ro: – Secretariatul Colegiului, reprezentat de cele două auxiliare, respectiv Ghiulman Fetta și Marilena Andrei, nu avea în atribuții și nici nu le ducea capul să observe greșeala, motiv pentru care nici noi NU l-am acuzat de așa ceva. Dimpotrivă, le-am recomandat auxiliarelor să nu(-și) complice faptele și mai mult, printr-o tentativă ticăloasă de „aranjare” a documentelor în cauză.
Dar, în această situație, Secretariatul, posibil prin una dintre auxiliare, nu ar fi trebuit să dezarhiveze catalogul, să ți-l predea, Coralia Stan, și să accepte completarea/ falsificarea unei rubrici, atenție!, după încheierea situației școlare (!), devenind astfel complice la falsul grosolan comis de tine la indicațiile prețioase, ferme și interesate ale Anamariei Ciobotaru… cu acceptul tău complice și mâna tremurândă!
De asemenea, nu scăpăm din vedere complicitatea dintre Anamaria Ciobotaru și secretara-șef Ghiulman Fetta, în mai multe alte abuzuri cu/ prin documentele instituției, despre care știe foarte bine și tace la fel de complice!
Coralia Stan: „6. – Sefii de catedra si responsabilii de comisii nu au vazut nici ei greseala.
Rezistenta.ro: – Așa aflăm cu stupoare că, culmea!, în Colegiul Pedagogic Constanța, aproape toți sunt chiori și neatenți, motive cauzatoare de greșeli, după cum te exprimi: „era vorba despre o greseala”, erori umane, „fara a verifica cu atentie”, „nu a sesizat greseala”, „nu au vazut nici ei greseala”.
În această situație se demonstrează că nu mai rămâne NIMIC din acuzația ta „Articolul dvs. contine date neconforme.”!!!
Coralia Stan: – „Prin urmare, va rog sa verificați detaliile, inainte de a edita (sic! – n. red.) informatia. Multumesc.”
Redacția.ro: – Q.E.D. (Quod Erat Demonstrandum).

 

Anamaria Ciobotaru și Coralia Stan sau "tusea" și "junghiul".
Anamaria Ciobotaru și Coralia Stan sau „tusea” și „junghiul”.
♦ ♦ ♦
În loc de concluzii – Nervoasa și sensibila doamnă Coralia Stan și, mai ales, nerușinata și obraznica Anamaria Ciobotaru, ambele niște agramate, inconștiente, superficiale, incompetente și iresponsabile, au reușit să compromită situația școlară a elevilor respectivi?
Da, cocoanelor, în ambele situații, situația școlară a elevilor a fost compromisă de gașca voastră!
Nimeni nu le-a predat elevilor, în anul școlar precedent (ei fiind atunci în clasa a XI-a), materia corespunzătoare opționalului, nimeni nu i-a evaluat, nimeni nu le-a comunicat că vor fi notați într-o rubrică separată și, implicit, că ar trebui să aibă o medie separată.
Mediile pe care elevii le vor avea la finalul clasei a XII-a (anul școlar 2017/ 2018) pe foaia matricolă sunt compromise prin adăugarea materiei de la opțional, neefectuată în anul școlar 2016/ 2017, dar ale cărei note au fost completate prin fals în acte publice.
Atenție! Nu are absolut nicio relevanță faptul că notele sunt mai mari sau mai mici, ci că acestea au fost măsluite, deci nu sunt reale și nu aparțin elevilor!
Ne întrebăm dacă, în acest caz, dar și pentru multe altele, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, personal prof. Petrică Miu, inspector școlar general, a decis vreo cercetare/ anchetă, pentru că are (mai) multe de aflat despre faptele și situațiile grave existente în această instituție din subordine.
Ghiulman Fetta - secretar-sef al Colegiului, știe multe și tace complice.
Ghiulman Fetta – secretar-sef al Colegiului, știe multe și tace complice.
REZISTENTA.ro va sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru că faptele prezentate, comise cu premeditare și cu un anume scop de unii salariați din Colegiul Pedagogic, sunt de natură penală, iar gașca Anamaria Ciobotaru – Coralia Stan trebuie să plătească.
Fetta și Marilena Andrei): lăsați documentele publice așa cum sunt în prezent, modificate/ falsificate (atenție!, poate au fost deja fotografiate)!
Nu încercați să vă compromiteți mai mult decât până acum!
Allah și Dumnezeu fie cu voi! Amin.
P.S. – Să ne răspundă numita Coralia Stan, pe aceeași adresă de e-mail (redactia@rezistenta.ro), care au fost avantajele de care a beneficiat din partea directoarei Anamaria CiobotaruDUPĂ ce, cu bună știință, a comis faptele prezentate de publicația noastră!

De același autor:

♦ „Să vă spălați cu ea pe cap, proștilor și incompetenților!” – https://rezistenta.ro/sa-va-spalati-cu-ea-pe-cap-prostilor-si-incompetentilor/

♦ „Anamaria Ciobotaru, acuzată că a fraudat concursul pentru ocuparea funcției de director al Colegiului Pedagogic Constanța” – https://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-acuzata-ca-a-fraudat-concursul-pentru-ocuparea-functiei-de-director-al-colegiului-pedagogic-constanta/

♦ „Anamaria Ciobotaru, acuzată de delapidare și deturnare de fonduri” –  https://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-acuzata-de-delapidare-si-deturnare-de-fonduri/

♦ „Anamaria Ciobotaru continuă să își facă de cap”  – https://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-continua-sa-isi-faca-de-cap/

♦ „Anamaria Ciobotaru sau dezastrul de la Colegiul Pedagogic (I)” – https://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-sau-dezastrul-de-la-colegiul-pedagogic-i/

♦ „Anamaria Ciobotaru sau dezastrul de la Colegiul Pedagogic (II)” – https://rezistenta.ro/alte-aspecte-din-acelasi-dezastru-de-la-colegiul-pedagogic-ii/

♦ „Anamaria Ciobotaru – primele zile de școală, primele fărădelegihttps://rezistenta.ro/anamaria-ciobotaru-primele-zile-de-scoala-primele-faradelegi/


[1] CDS – Curriculum la Decizia Școlii (disciplina opțională este aleasă de școală/ liceu/ colegiu).
[2] TC – Trunchi Comun (nr. de ore de efectuat obligatoriu).
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentÎn semn de revoltă și protest, un jurnalist constănțean s-a autosuspendat din B.O.R
Articolul următorEi sunt vinovați de starea jalnică a adăpostului antiaerian de sub Sala Sporturilor!
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.