Cum și-o „sugˮ înalții ierarhi între ei

0
6053

Era practic imposibil ca și Biserica să facă vreo excepție de la mizeria morală în care ne zbatem de zeci și zeci de ani, actualul scandal (homo)sexual fiind numai o insignifiantă picătură din puroiul ce zemuiește în buboiul infect(at) numit B.O.R.

Așadar, am avut perfectă dreptate atunci când, nu cu mult timp în urmă, am „proorocitˮ că „odată și odată tot se va sparge acest buboi puroiat din sânul B.O.R.ˮ, referindu-mă, evident, nu numai la cazurile de homosexualitate în care sunt implicați mulți dintre așa-zișii înalți ierarhi din așa-zisul Sf. Sinod.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, se încăpățânează să joace, în continuare, rolul virginei și declară pentru Hotnews: „(…) Confirm că persoana din imagine este Episcopul de Huși. (…) situație fără precedent, pentru că B.O.R. nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie, la un asemenea nivel, sminteşte pe unii care pot să fie tentaţi să asocieze imaginea lui cu imaginea sinodului”.
De asemenea, Bănescu (cam ciudata mutra lui efeminată!) și-a exprimat speranţa, referindu-se la faptele episcopului-homosexual Corneliu Bârlădeanu de la Huși, că acest caz să fie singurul de care a aflat şi de care va afla vreodată, precizând că „episcopul cred că va fi sfătuit să se retragă. Nu poate să rămână într-o astfel de poziţie, în urma unui astfel de scandalˮ. (vezi aici).

Evident că (și) acest vândut satanei continuă să pupe poalele patriarhului eretic Daniel și pe ale celorlalți ticăloși din așa-zisul Sf. Sinod (de reținut că peste 20 dintre aceștia sunt homosexuali, bețivi, fumători  sau întrețin relații sexuale cu femei), face pe prostul și ne jignește inteligența.

Ritualul slujbei de Sf. Împărtășanie.
Ritualul slujbei de Sf. Împărtășanie.

Ca să înțelegeți (și) mai bine despre grozăvia păcatului comis de aprigii ticăloși homosexuali din așa-zisul Sf. Sinod vă îndemn să vă reamintiți ritualul religios al Sfintei Împărtășanii (vezi aici), faptul că vinul și pâinea din Sf. Potir, reprezintă sângele, respectiv, trupul Mântuitorului Iisus Hristos.

Ei bine, vă (re)aduc în realitate și vă atrag atenția că toți poponarii de înalți ierarhi se întrunesc periodic pentru lucrările Sf. Sinod al B.O.R. (vezi aici), prilej cu care, înaintea începerii ședinței, participă toți și săvârșesc slujba Sfintei Împărtășanii, ritualul obligându-i pe fiecare să soarbă de trei ori (în numele Tatălui, în numele Fiului și în numele Sf. Duh) din Sf. Potir.

Imaginați-vă că este deajuns ca printre înalții ierarhi să fie numai un homosexual (practicant al sexului oral și anal), deși, în realitate, sunt mult mai mulți, ca să înțelegeți infamul păcat și scârboșenia sorbirii din Sf. Potir de Împărtășanie.

Este, simbolistic vorbind, ca și cum fiecare înalt ierarh i-o suge celuilalt.

Vrednici sunt ei!

P.S. – Cel mai afectat de scandalul sexual din cadrul B.O.R. este – sau ar trebui să fie – patriarhul eretic Daniel. Ceilalți homosexuali din cadrul Sf. Sinod știu de ce. Știm și noi. Vom reveni pe această temă.

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentPlângere penală împotriva muftiului Murat Iusuf
Articolul următorMuftiul Murat Iusuf, acest netrebnic Teodosie musulman
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.