Constantin Cumpănă și susținătorii, amenințați că „vor plăti cu vârf și îndesat”!!!

0
1330

Înnebuniți de scăderea dramatică a încrederii ortodocșilor în Biserica Medievală Română (sub 50%!!!, vezi aici) și înspăimântați că nu pot pune capăt avalanșei de dezvăluiri despre faptele odioase pe care așa-zișii înalți ierarhi din așa-zisul Sfânt Sinod le comit de zeci și zeci de ani, ticăloșii au intrat în degringoladă și caută tot felul de metode neortodoxe pentru a pune capăt fenomenului.

Ca să înțelegeți cât sunt de ticăloși, cât sunt de prostălăi, cât sunt de orgolioși, cât sunt de lași, cât de dumnezeu se cred și cât de nevrednici sunt, nici măcar unul dintre ei, de la înălțimea funcțiilor, gradelor, salariilor, privilegiilor, relațiilor și imensei puteri financiare, materiale și politice pe care le au, nu s-a gândit să urmeze calea dialogului, să ne propună rezolvarea pe cale amiabilă a situației și armonizarea diferențelor de opinii, să se aplece cu smerenie, ca niște păstori maturi, înțelepți și puternici, către oile lor rătăcite de turmă, să le cheme, să le adune, să le învețe, să le arate calea cea bună de urmat.

Nu, nici vorbă! Ticăloșii ăștia, ascunși după simbolul Crucii, împopoțonați în straie cusute cu fire de argint și aur, cu tomberoanele și mantiile acelea penibile, cu engolpioanele zornăitoare ce le atârnă pe după cefele late, sprijiniți în toiege lustruite și cu măciulii argintate, zăcând tolăniți în jilțuri împărătești din esențe rare, plimbându-se în limuzine luxoase de zeci și sute de mii de euro, locatari în adevărate palate (toate achitate de Poporul Român!), se gândesc cu ură cum să ne pedepsească, cum să ne timoreze, caută metode să se răzbune și, veți vedea mai jos, ne amenință că vom „plăti cu vârf și îndesat”!

Deci nimic din caracterele și faptele lor nu are legătură cu Calea, Lumina și Adevărul, dimpotrivă, ei vor să aplice legea talionului: „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”!

Noi îi dominăm și îi înfricoșăm cu singura „armă” de care dispunem: CUVÂNTUL (La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul”[1]).

Ei ne amenință că vor trece la fapte! Noi, bucuroși le-om duce toate!

♦ ♦ ♦

Pe data de 13 octombrie a.c., la ceas de noapte (23:12), când numai tâlharii și Guvernul nu au somn și își pregătesc loviturile mârșave împotriva celor mulți, o bandă de ticăloși a postat în numele lui „Pitirim Călugărul” (nicio legătură cu Pitirim Călugărul din Gruparea cu același nume) un text care, recunoaștem, ne-a pus într-o mare dilemă: să râdem cu hohote sau să ne tăvălim pe jos… de râs!

 Pitirim Călugărul

Ieri la 23:12  

Deoarece am realizat că suntem pe un drum greșit, am hotărât să renunțăm la toate atacurile noastre adresate împotriva reprezentanților B.O.R., și a creștinilor ortodocși pe care i-am sfidat prin acțiunile noastre.

Regretăm toate minciunile și atacurile inventate pe care le-am promovat în presa on-line, și recunoaștem că am greșit astfel în fața Bunului Dumnezeu. De aceea am renunțat definitiv la aceste metode josnice de denigrare și de manipulare.

A rămas totuși o mică grupare, dintre oamenii noștri, care nu a vrut să accepte adevărul pe care noi l-am conștientizat, și care continuă, alături de Constantin Cumpănă să murdărească pe oricine consideră, fără niciun pic de mustrare de conștiință.

Ne dezicem de aceștia și considerăm că ei se află într-o gravă eroare, pentru care vor plăti cu vârf și îndesat când se va afla toată minciuna. Deja unii dintre ai noștri au dat în presă mailuri, comunicate, diferite materiale care dovedesc asta, iar în curând totul va iesi la iveală.”

Diversiune cu scop manipulator a unor slugi cu creiere spălate, pupători de oase putrezite și închinători la chipuri cioplite.
Diversiune cu scop manipulator a unor slugi cu creiere spălate, pupători de oase putrezite și închinători la chipuri cioplite.

În primul rând, ceea ce ați citit este o făcătură ordinară, emanată din tenebrele unor minți bolnave, frustrate, intrate în depresie din cauza dezvăluirilor noastre, dar și din frica de adevăr și perspectiva pierderii privilegiilor pe care ticăloșii le au în prezent.

Totodată, textul se constituie într-o recunoaștere a existenței noastre și a imensei puteri de convingere pe care o avem în rândurile românilor, prin arătarea adevăraților nemernici și a faptelor lor oribile.

Apariția unor astfel de diversiuni cu scop manipulator nu este întâmplătoare și, printre altele, ne duce cu gândul la câteva fapte remarcabile:

Casian al Galațiului, mai ales, și Teodosie al Tomisului nu sunt străini de amenințările la adresa grupării "Cumpănă - Pitirim".
Casian al Galațiului, mai ales, și Teodosie al Tomisului nu sunt străini de amenințările la adresa grupării „Cumpănă – Pitirim”.

Constantin Cumpănă a fost acționat în instanță (de două ori!) de ierarhul Tomisului (vezi aici), dar nemernicul a pierdut lamentabil!

Constantin Cumpănă a ieșit din comuniune cu ierarhul Tomisului, inculpatul Teodoesie, și a solicitat intrarea în comuniune cu ierarhul superior al acestuia, respectiv mitropolitul și patriarhul Daniel, care nici până la data prezentă nu a formulat vreun răspuns. (vezi aici).

Constantin Cumpănă și Pitirim Călugărul au fost acuzați de Casian al Galațiului: sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ (vezi aici).

Constantin Cumpănă s-a autosuspendat din cadrul B.O.R. (vezi aici).

 

Așa-zisul „Sfânt Sinod”, forul conducător al Bisericii Medievale Române sau practica mârșavă de a așeza patrafirul pe țambal și de ascundere a gunoaielor sub covoarele Patriarhiei.
Așa-zisul „Sfânt” Sinod, forul conducător al Bisericii Medievale Române sau practica mârșavă de a așeza patrafirul pe țambal și de ascundere a gunoaielor sub covoarele Patriarhiei, o rușine a credinței ortodoxe.

Să ia aminte așa-zisul „Sfânt” Sinod!

NU VOM RENUNȚA! Suntem mândri, încurajați și motivați de faptul că prăbușirea catastrofală (69,1%, martie 2013 – sub 50%, octombrie 2017!, vezi aici) a încrederii românilor în B.O.R. este cauzată și de lupta noastră.

NU AM ATACAT și NU AM SFIDAT NICIODATĂ VREUN CREȘTIN ORTODOX! Dimpotrivă, facem eforturi uriașe ca să le comunicăm NUMAI ADEVĂRUL, să le arătăm gunoaiele și mizeria din B.O.R., să le redăm demnitatea, curajul și credința într-o Biserică curată și adevărată.

NU REGRETĂM absolut nimic din toate dezvăluirile noastre despre ticăloșii care compromit imaginea Bisericii și credința ortodoxă!

NIMIC din cele scrise și arătate opiniei publice NU ESTE INVENTAT, dimpotrivă, se bazează pe dovezi irefutabile (documente, mărturii, fotografii, imagini filmate)! Urmează și altele!

NU AM GREȘIT cu absolut nimic față de Dumnezeu, pentru că SPUNEM ADEVĂRUL! Dumnezeu nu este de partea unor asemenea ticăloși și a ticăloșiilor lor!

GRUPAREA PITIRIM CĂLUGĂRUL există, devine tot mai numeroasă și mai puternică și continuă să lupte împotriva antihriștilor din B.O.R.!

LUPTĂM pentru o Biserică curățată de homosexuali, hoți, pedofili, simoniaci, farisei, iude, slugi ai banilor și ai politicienilor, pentru o Biserică curată, pentru o Biserică adevărată, pentru Biserica lui Hristos!


[1] Sfânta Evanghelie după Ioan (Cap. 1, 1-3, 10).

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentAcele vremuri „nebune” când jurnaliștii dansau și cântau la conferințele de presă
Articolul următorTeodosie vrea să-i oblige pe preoți să se spovedească numai lui, încălcând grosolan și batjocoritor Taina Sfântă a spovedaniei
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.