Motto: „Dacă mă întrebaţi pe mine, nu am niciun fel de problemă ca, din loc în loc, pavajul să fie ciobit. Ne dă un aer de oraş istoric.“ (Decebal Făgădău, interimar)

După cum își promovează tentativa de stabilire a unui nou record mondial al numărului de participanți la dansul sirtaki (vechiul record, stabilit la Volos, în Grecia, la 31 august 2012, a fost de 5.614 participanți), Comunitatea Elena Elpis Constanta (1.800 de membri și 1.200 de susținători înscriși, plus sprijinul și participarea reprezentanților a 23 de comunități locale din țară, membre ale Uniunii Elene din România) are ca invitați nu numai mii de iubitori ai tradiționalului dans grecesc, dar și zeci de mii de constănțeni și turiști români și străini, oficialități, printre care și reprezentanții Guinness Books of Records.

Evenimentul este programat să aibă loc pe data de 28 mai a.c., fiind precedat, la doar o săptămână, de ZIUA CONSTANȚEI, eveniment încă incert ca desfășurare, având în vedere atât unele vicii în procedura de selecție a ofertelor necesare atribuirii contractului de finanțare pentru realizarea proiectului, cât și din cauza incompetenței și iresponsabilității organizatorului, respectiv Primăria Constanța, în frunte cu interimarul Făgădău DECEBALiverne.

Întrebarea care se (im)pune este extrem de simplă, dar, în același timp, răspunsul este extrem de complicat: CUM SUNT PREGĂTITE AUTORITĂȚILE LOCALE PENTRU ACESTE DOUĂ EVENIMENTE, în care sunt puse în joc nu numai competența și responsabilitate lor, dar și imaginea municipiului Constanța?

Am coborât la pas pe segmentul de stradă dintre Muzeul de Arta Populară – Cazinou via Piața Ovidiu.

Nu vreau să comentez cele văzute, pentru că se impune să rămân în limita unei exprimări decente, dar risc să te las pe tine, privitorule și cititorule, să te exprimi liber, pe „meritul“ și la adresa celor în drept, dar iresponsabili, incompetenți, nerușinați, indolenți, nesimțiți și ticăloși.

Decebal Făgădău, coboară din birou ca să vezi ce-i în jurul tău!

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentFilimon Sîrbu nu a murit!
Articolul următorNesimțirea, obrăznicia, ipocrizia și nerușinarea unui candidat la Primăria Constanța
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here