Câțiva derbedei politicianiști vor să pună labele pe filiala ALDE Constanța

0
1000

Printr-un comunicat remis redacției noastre, conducerea filialei din Constanța a ALDE aduce la cunoștința opiniei publice fapte reprobabile existente în sânul organizației, după cum urmează:

Comunicat de presă

„Urmare informațiilor apărute în presa locală, astăzi 12 Martie 2017, în legătură cu o așa-zisa ședință a delegației permanente a ALDE Constanta, dorim să facem următoarele precizări:

Aceasta așa-zisă ședință a fost convocată ilegal și nestatutar de către persoane care nu au nicio calitate în cadrul Biroului Executiv teritorial. De altfel, această convocare nu a fost asumată de niciun membru al partidului.

Menționam că, în conformitate cu Statutul partidului și cu normele tranzitorii, delegațiile permanente se constituie ulterior primelor alegeri interne, respectiv după congresul partidului, care urmează să se desfășoare în cursul anului 2017. De asemenea, orice astfel de convocare trebuie făcută de către președintele organizației teritoriale.

Toate «deciziile» comunicate presei sunt nule de drept și nu pot produce niciun fel de efect.
Așa-zisa denunțare a protocolului de colaborare PSD-ALDE demască adevăratele nemulțumiri și frustrări ale participanților la aceasta întâlnire, ale unor oameni care nu au avut niciodată rezultate in alegeri și care nu pot accepta că la Constanta și la nivel național colaborarea dintre cele doua partide se desfășoară în foarte bune condiții.

alde-a-desemnat-echipa-de-negociatori-cand-se-intalnesc-cu-cei-de-la-psdMembrii și militanții de buna credință ai ALDE, cei care au dus greul campaniilor electorale de anul trecut, știu că este absurd să se pună în discuție dizolvarea celor mai performante filiale, respectiv Constanța și Medgidia, singurele care au înregistrat un progres de la alegerile locale la cele parlamentare.

Nu putem ignora faptul că așa-zisa ședința a fost «condusă» de către persoane fără nicio calitate în organizație, cu grave probleme de imagine și chiar de natură penală.

Așadar, ne delimităm de acțiunile diversioniste ale organizatorilor acestei întruniri și anunțăm, pe aceasta cale, că cei vinovați de grave abateri de la Statutul partidului vor suporta consecințele faptelor lor.
În altă ordine de idei, dorim să vă informăm că, în cadrul ședinței Biroului politic teritorial de vineri, 10 Martie 2017, s-a decis organizarea de alegeri în cadrul filialei, începând de jos în sus, mai exact comune, organizații orășenești, municipale și Organizația județeană, ulterior urmând să se organizeze congresul partidului”.

Președinte,
Deputat, Mircea Banias

Vicepreședinte ALDE – Birou Național,

Primar, Valentin Vrabie

Președinte Organizația municipală,

George Fulina

12 martie 2017

***

Ce trebuie citit și înțeles din(tre) rândurile comunicatului de mai sus.

Cei care s-au dedat la acest puci de partid în cadrul filialei locale a ALDE (vezi aici) sunt câțiva derbedei politicianiști, de regulă traseiști prin diferite partide, dar și cu ocupații deosebite sau penale:

Christian-Gigi Chiru
Christian-Gigi Chiru
 • Christian Gigi Chiru, ocupație: fost grataragiu în Eforie-Sud, veșnic candidat la Primărie și la orice, „gunoi“ măturat din P.N.L (vezi aici), turist politic.

  Jean-Paul Tucan.
  Jean-Paul Tucan.
 • Jean Paul Tucan, ocupație: pârât penal, acuzat de tentativă de omor calificat (anul 2000), a bătut cu bestialitate o femeie (2000), a fost denunțat de trei pușcăriași de comiterea unor fapte penale (tăinuire, complicitate la înșelăciune și fals, anul 2001), a rănit un subofițer de la Poliția de Frontieră Brăila și a părăsit locul faptei (anul 2002), „gunoi“ măturat din P.D., vicepreședinte ALDE (la nivel național), turist politic cu elicopterul.
 • Dan Pelcinschi, ocupație: bănuit de afaceri cu droguri (vezi aici) și posesor de tablouri, bijuterii, ceasuri de colecție și alte bunuri, însumând circa 265.000 euro (vezi aici), turist politic.
 • Stere Babu, ocupație: tatăl viceprimarului Dumitru Babu (parașutat politic, dator cu 325.000 euro lui Mircea Titus Dobre (vezi aici).

  Daniel Learciu.
  Daniel Learciu.
 • Daniel Larciu,ocupație: băgător de seamă în Consiliul Județean (vicepreședinte), unul dintre nenorociții care, printre altele, nu fac(e) absolut nimic pentru rezolvarea problemei aparatului de RADIOTERAPIE de la Spitalul Județean Constanța (vezi aici).

Vinovați de scandalul monstru de la ALDE Constanța sunt:

 • Călin Popescu Tăriceanu, ocupație: curvă politică, posesor a cinci soacre de la cinci soții, aflat la al treilea partid (vezi aici), individ care, în general, pune botul la primul care strigă HOȚII! și, în special, este aliat cu P.S.D. – cel mai toxic partid din istoria României, căruia îi este greu să se decidă ce gașcă de la Constanța ar putea susține ca să se facă liniște, pace și armonie în ALDE.

  Mircea Banias.
  Mircea Banias.
 • Mircea Banias (președinte ALDE Constanța), pentru că nici acum nu știe că, în general, politica este o curvă și, în special, politica din spațiul carpato-danubiano-pontic este o golăneală practicată de golani și cu golanii trebuie să te porți golănește.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentMafia și dezastrul de la Facultatea de Teologie
Articolul următorAnamaria Ciobotaru sau dezastrul de la Colegiul Pedagogic (I)
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.