Casian al Galațiului: „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ

0
4092
Casian al Galațiului: „Cumpănă și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R.ˮ
Sâmbătă, 12 august, ora 08:00, la catedrala „Sf. Gheorghe” din Tecuci a avut loc Sfânta Liturghie întru pomenirea Eroilor Neamului cu ocazia evenimentului „Centenarul marilor victorii de la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituzˮ.

Potrivit surselor noastre aflate în imediata apropiere a liturghierului homosexualului Casian Crăciun, Arhiepiscop al Dunării de Jos, fost informator al Securității, individ aflat în Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R. (vezi aici), individul este înspăimântat de existența și dezvăluirile grupării Pitirim și ale lui Constantin Cumpănă de la REZISTENȚA.ro.

„Cumpănă este prea pătimaș, se vede asta, și instruit de anumite persoane care îmi vor răul!ˮ
„Cumpănă este prea pătimaș, se vede asta, și instruit de anumite persoane care îmi vor răul!ˮ

Într-o formulare clasică, preferată de unii ticăloși din Sf. Sinod, adică tocmai aceia care, prin faptele și apucăturile lor mârșave, anticanonice, subminează grav autoritatea, imaginea și credibilitatea instituției și compromit chiar ortodoxia, ticălosul a precizat că „Atât Cumpănă, cât și Pitirim sunt ghidonați de servicii și forțe străine, pentru a rupe B.O.R., dar Biserica este a lui Hristos, nu a lui Casian sau a lui Cumpănă.ˮ

Gașcă de ucenici ai ticălosului Casian al Galațiului: Aurelian Panaitescu - prefect, Costel Fotea - președinte al Consiliului Județean și copil de suflet al Casianului, Cătălin Hurdubae - primar, nepot de securist doi și un sfert. De menționat că în proximitatea lui Casian homosexualul se mai aflau unii preoți, unii ticăloși, alții abuzați de ticălos. (imagine de la evenimentul din 12 august a.c. de la Tecuci).
Gașcă de „ucenici” a ticălosului Casian al Galațiului: Aurelian Panaitescu – prefect, Costel Fotea – președinte al Consiliului Județean și copil de suflet al Casianului, Cătălin Hurdubae – primar, cumnat de securist la doi și un sfert. De menționat că în proximitatea lui Casian homosexualul se mai aflau și preoți, unii ticăloși, alții abuzați de ticălos (imagine de la evenimentul din 12 august a.c. de la Tecuci).
Continuând să arate că nu îi suntem indiferenți și că este înspăimântat de dezvăluirile din REZISTENȚA.ro, Casian a mai precizat: „Cumpănă este prea pătimaș, se vede asta, și instruit de anumite persoane care îmi vor răul!ˮ
În fapt, homălăul este siderat de exactitatea și duritatea informațiilor noastre, privind relațiile sale homosexuale, în special cele potrivit cărora are un copil (Andreea, studentă), rezultat în urma unor nopți albe petrecute cu stareța Macrina Humă de la mănăstirea Buciumeni, dar și despre orgiile sexuale de la Palatul arhiepiscopal sau de la Seminarul „Sf. Apostol Andreiˮ. (vezi aici).
Comunitatea ortodoxă din România are mari și justificate așteptări din partea Sinodului B.O.R. din zilele de 17 și 18 august, dar, din păcate, ereticul Daniel nu are susținere deplină din partea multor ierarhi și nici suficientă hotărâre de a stoarce puroiul din cangrena generalizată din trupul ortodoxiei românești.
Casian Crăciun și Teodosie Petrescu. doi ierarahi homosexuali care au produs grave tulburări în B.O.R., trebuie degrabă caterisiți.
Casian Crăciun și Teodosie Petrescu, doi ierarhi homosexuali care au produs grave tulburări în B.O.R., trebuie degrabă caterisiți.
După faptele extrem de grave, comise în contradicție flagrantă cu canoanele și regulamentele B.O.R., sunt nevrednici de a mai exercita arhieria și trebuie degrabă caterisiți următorii: Teodosie Petrescu, Corneliu Onilă, Casian Crăciun, Ciprian Spiridon Câmpineanu, Calinic Argatu, Nifon Mihăiță, Serafim Joantă, Andrei Andricuț,  Galaction Stângă, Ieronim Crețu, Ioachim Giosanu, Irineu Dogaru, Iustin Hodea Sighețeanul, Lucian Mic, Mihail Filimon, Pimen Zainea, Sebastian Pașcanu, Sofronie Drincec, Teofan Savu Sinaitul, Timotei Prahoveanul, Varsanufie Gogescu și Vincențiu Grifoni.
Din informațiile noastre, doar câțiva dintre aceștia se vor alege cu câte o mustrare arhierească din partea așa-zisului Sf. Sinod, ceea ce demonstrează că înalții ticăloși vor continuarea marasmului B.O.R., în niciun caz reformarea pentru schimbare.

NEVREDNICI SUNT!

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentMitropolitul Serafim Joantă și relația sa cu homosexualul Florin Cojocaru zis „Emanuela sugativa”
Articolul următorÎPS Ciprian Câmpineanu și ÎPS Irineu Pop – relație secretă de iubire
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.