APELUL ziarului REZISTENȚA către preoții suspecți în dosarul Teodosie

0
746

Ziarul REZISTENTA îi îndeamnă creștinește pe preoții Malaxa Bogdan-Petrișor (Parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena“ III – Constanța)Nadoleanu Gheorghe (Parohia „Sf. Gheorghe“ – Palazu Mare I), Cojocaru Ciprian-Ioan (Parohia „Sf. Maria“ – Bd. 1 Mai, nr. 21, Constanța) și Ștefan Aurelian (Parohia „Izvorul Tămăduirii“ – bd. Tomis, Constanța, zona Macul Roșu) să facă declarații complete și să spună TOT ADEVĂRUL în dosarul în care sunt cercetați pentru „săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene“ (https://rezistenta.ro/sfarsitul-unui-ticalos-teodosie-antihristul-rusinea-b-o-r-si-a-ortodoxiei/).

DNA-sigla-DNALa ieșirea din sala de judecată de la Curtea de Apel Constanța, avocata lui Teodosie a declarat că infractorul nu a semnat niciun document (vezi minutul 03:00 din înregistrarea video – http://www.arhiepiscopiatomisului.ro/index.php/81-structura-administrativa), deci toată vina a fost aruncată pe umerii voștri și o veți suporta voi și familiile voastre!!!

O altă declarație emoțională, dar șocantă, a apărătorului lui Teodosie este aceea (min. 03:32) conform căreia:

– „Înaltul are hainele de pe dânsul. Nu are familie pe care s-o îmbogățească, nu are pe nimeni! Tot ce are dumnealui sunt aceste straie pe care vrea să le poarte cu cinste”.

Sărăcie și cinste la Teodosie? Mai este cazul să vă reamintim că numai Complexul de la Dorna Arini valorează peste 6 (șase) milioane de euro și aparține Fundației sale?

rezistenta.ro LogoMai este cazul să vă amintim că, la câte familii și câți preoți a nenorocit acest netrebnic, nici familiile voastre și nici voi nu veți conta în mârșăvia sa de a scăpa de acuzele grave ce i se aduc și care se vor dovedi cât de curând.

Lepădați-vă de TEODOSIE, deci de ticăloșie, minciună și complicitatea cu acest infractor!

Teodosie nu merită sacrificiul vostru și al familiilor voastre!

Noi vă îndemnăm la maturitate, înțelepciune, iubire de Adevăr și Dreptate, voi aveți de ales între pușcărie și libertate!

Adevărul vă face liberi!

 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentPatriarhul Daniel Ciobotea este homosexual?
Articolul următorUn privilegiu spiritual: MIREASMA PRIVILEGIILOR SPIRITUALE
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.