Acești bolnavi care ne conduc

0
1335
Manifestațiile de protest din țară i-au înnebunit pe „șobolanii roșii“, neocomuniștii din P.S.D., care, simțind pericolul de a-și pierde privilegiile și posibilitățile de a mai fura, au ieșit la atac din toate cotloanele, începând să chițăie și să muște.
Femele și masculi comunistoizi, cățărați în toate funcțiile de decizie, în fapt niște analfabeţi, derbedei, curve, iresponsabili, incompetenți, ticăloși, plagiatori, pușcăriabili, lași, fricoși, mafioți bolnavi de cancerul corupției, adunați în bande infracționale numite „partide“, spumegă și băloșesc spațiul public, jignind pe toți cei care nu sunt ca ei și cu ei.
Cătălin Beciu: - "Animalelor, jos cretinii și naziștii!"
Cătălin Beciu: – „Animalelor, jos cretinii și naziștii!”
Cătălin Beciu – vicepreședintele A.L.D.E., fost secretar de stat (2015) în Ministerul Energiei, I.M.M.-urilor și Mediului de Afaceri și unul dintre fondatorii partidului, a scris cu ură și spume pe Facebook despre protestele față de adoptarea O.U.G. nr. 13 (vezi aici): Ieri a avut loc prima manifestație nazistă, din ultimii șaptezeci de ani, în România. Au ieșit niște cretini care vor tortura în locul privării de libertate și lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor și încălcarea Constituției, care garantează dreptul la demnitate și la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aș ieși împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituția, care vă garantează dreptul la viață… Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd naziști. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi și, în general, jos cretinii și naziștiiEditez: A, știu că limbajul nu-i politic. Și? Sunt om de afaceri.“
Dumitru Buzatu: - "Nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva".
Dumitru Buzatu: – „Nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.
Dumitru Buzatu – președintele P.S.D. Vaslui (vezi aici): „Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a P.S.D. și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o facțiune ultrareacționară care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare.“
Eugen Berceanu: - "Ne doare-n p**ă! De voi, mitingăilor!“
Eugen Berceanu: – „Ne doare-n p**ă! De voi, mitingăilor!“
Eugen Berceanu – consilierul P.S.D. al primarului Sectorului 1: „Se scandează-n piață: «Nu stați la căldură, și pe voi vă fură!». Le răspund și eu: Ba stăm la căldură și ne doare-n p..ă! De voi, mitingăilor!“
Cătălin Rădulescu: - "Te-aș bate de te-ai pișa pe tine!".
Cătălin Rădulescu: – „Te-aș bate de te-ai pișa pe tine!”.
Cătălin Rădulescu, deputat P.S.D. Argeș (condamnat definitiv la un an şi şase luni cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia), într-o postare adresată unui cetățean, care l-a întrebat de ce nu se fac pușcării noi, dacă nu mai e loc în cele care sunt: „Bă! Dacă ești prost crescut și neinformat, eu sunt condamnat pentru incompatibilitate, nu pentru vreo faptă de corupție, nevinovat. Ca medic chirurg te înțeleg că ești prost, însă ca antrenor de arte marțiale te-aș bate de te-ai pișa pe tine ca să nu mai faci afirmații“. (vezi aici).
Laura NureldinȘ - „Bă, mitocanii mitocanilor, tăceți dracului din gură, ipocriților!
Laura Nureldin: – „Bă, mitocanii mitocanilor, tăceți dracului din gură, ipocriților!
Laura Nureldin, prezentatoare la Antena 3, se arată revoltată că pe Facebook au apărut glume referitoare la viața intimă a Anei Birchall, după ce aceasta a fost numită ca ministru interimar la Justiție: , mitocanii mitocanilor. Nu v-ați plictisit, , de glumele cu Birchall? Nu v-ați plictisit de voi? Nu ziceați, , că vreți să fiți europeni, progresiști, moderni? În condițiile astea, tot ce-i puteți reproșa unei femei aflată într-o funcție publică e legat de viața ei sexuală, neam de sfinți ce sunteți? Ziceți nasoale de studii, ziceți nasoale de experiența profesională, dacă aveți ce. Dacă nu, tăceți dracului din gură, ipocriților. Bă, sunteți niște domni”. (vezi aici).
Nici Constanța nu duce lipsă de curve și derbedei politici, pesediștii fiind cei care, parafrazându-l pe Nae Cațavencu, știu cel mai bine ce vor și ce merită ca membri ai unui partid de gogomani, între care ei sunt cei dintâi între fruntașii politici, fiind reprezentați de o consilieră județeană-pițipoancă și un senator-derbedeu.
Sabrina - Maria Nedelcu: - "Putorilor!"
Sabrina – Maria Nedelcu: – „Putorilor!”
Maria – Sabrina Nedelcu (vezi aici), o manelistă într-ale politichiei de la malul mării, aciuată în Consiliul Județean Constanța pe merite despuiate numai de ea și senatorul-derbedeu Tit-Liviu Brăiloiu sau cine mai știe, își pune poalele în cap și își arată curul și chiloții la protestatarii din fața Prefecturii din Constanța și din toată țara, cărora le spune ca o mahalagioaică (postare din 02 februarie 2017): „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deștepţi sunteți sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!
Derbedeul și pițipoanca, dându-și limbile în gură.
Derbedeul și pițipoanca, dându-și limbile în gură.
Potrivit presei locale, creatura locuiește în Năvodari, se ocupă cu administrarea unei firme din Eforie, fără a fi remunerată, iar de anul trecut este consilier județean. Potrivit propriei declarații de avere este posesoarea sumei de 280.000 de Euro, primită ca moștenire.
Nu știm dacă sau prin câte paturi și așternuturi a trecut pițipoanca, nici dacă, cui și cum practică masajul erotic, dar, după cum reiese din  fotografia alăturată, putem bănui rolul ei în viața intimă a senatorului-derbedeu Tit-Liviu Brăilou și de ce acesta a simțit excitația să și-o salte în politică.
Scuzele pe care, ulterior, mahalagioaica le-a postat sunt forțate, la ordin de partid, deci tardive, nule și neavenite.
Tit-Liviu Brăiloiu, arătând cu ce gândește.
Tit-Liviu Brăiloiu, arătând cu ce gândește.
Tit-Liviu Brăiloiu (52 ani, vezi aici), fost prefect al Constanței, în prezent senator-derbedeu al P.S.D. Constanţa, iubitul consilierei județene Maria-Sabrina Nedelcu, pițipoanca-mahalagioaică-manelistă, care a numit protestatarii „putori“, și-a arătat degetul mijlociu în Parlament, în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Același individ l-a bruscat pe deputatul U.S.R. care filma grupul aleşilor P.S.D., în timp ce părăsea sala de ședințe (vezi aici  sau aici).
Recent (20 noiembrie 2017), după finalizarea lucrărilor în Comisie, jurnaliștii au mers către ministrul Apărării, Mihai Fifor, pentru o declarație de presă. Aflat în apropiere, Tit Brăiloiu s-a arătat foarte deranjat de prezența jurnaliștilor.
În timp ce ministrul Apărăriri se pregătea de declarații, Tit Brăiloiu a exclamat: nu ai ce cu „ciobanii ăștia” (vezi aici imagini filmate).
Abordat de aceiași jurnaliști, inițial Tit Brăiloiu a încercat să nege, însă, ulterior, a recunoscut că i-a numit ciobani pe jurnaliști.
„La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
(Adrian Păunescu (6 iunie 1997)
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentDecizia Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării în cazul preotului George Ciulei
Articolul următorTicăloșia unui preot-inculpat, complice cu Teodosie la furtul de fonduri europene
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.