Ambasadorul Turciei în România și mafia tătarilor turco-musulmani din Constanța

0
2561
Mulți dintre dvs., poate v-ați întrebat: de ce oficialii turci, în frunte cu ambasadorul Osman Koray Ertaș (vezi aici), umblă după „satanistul” Iusuf Murat, susținând și promovând un indivizi de teapa lui Eserghep Gelil și a clanului acestuia, scoși în afara Legii în urma unor decizii definitive (vezi aici) pronunțate de instanțele din România?
Vă reamintesc că Uniunea tătară a rămas fără buget și deputat (vezi aici) prin „grija” pretinsului președinte ilegitim, fost condamnat penal (vezi aici), în persoana lui Eserghep Gelil și „leapșa” acestuia de șuberekari, constituiți într-o grupare organizată de tip mafiot în cadrul Consiliului reprezentanților U.D.T.T.M.R., cu precizarea că, la ora actuală, toți aceștia sunt radiați din Grefa Asociațiilor și Fundațiilor din România (vezi aici)!
În acest sens, vă reamintesc că și legalitatea Congresului din 20 mai 2017, organizat de penalul Eserghep Gelil și gașcă patronată de acesta, a fost contestată (vezi aici) și se află pe rol în dosarul nr. 152017/ 212/ 2017 (vezi aici).
Mai mult decât atât, cererea de dizolvare a U.D.T.T.M.R. (vezi aici) se află în plin proces de judecată în dosarul nr. 17682/ 212/ 2017 (vezi aici).
Iusuf Murat, „frate de cruce satanică” cu Eserghep Gelil.
Iusuf Murat, „frate de cruce” cu Eserghep Gelil.
Cu privire la Iusuf Murat, ambasadorul O. K. Ertaș și chiar Guvernul de la Ankara cunosc activitățile ilegale ale „satanistului”, printre care: prin falsificarea art. 68 din Statutul Cultului Musulman (vezi aici), printr-un act adițional-notarial (vezi aici), prin care acesta și-a „aranjat“ posibilitatea de a putea candida la șefia Musulmanilor din România, făcându-se frate de cruce (vezi aici) cu Eserghep Gelil, susținându-i acestuia public toate acțiunile de natură penală, folosind fără calitate sigla U.D.T.T.M.R.
De asemenea, tot la modul oficial se știe că Muftiul din România nu are studiile Teologice absolvite la „9 mayıs” – Turcia, echivalate și recunoscute de autoritățile din România, că deține funcția de muftiu, fiind necalificat, ca să nu mai vorbim că se știe foarte bine despre starea deosebit de gravă a geamiilor și cimitirelor musulmane abandonate și despre profanarea criminală a sute de morminete ale căror oseminte sfârșesc în groapa de gunoi, toate acestea cu buna știință a „satanistului” Iusuf Murat și din cauza incompetenței și iresponsabilității acestuia.
Analizând documentele și faptele prezentate mai sus, mă întreb și vă întreb, frații mei: cum este posibil ca întregul corp diplomatic turc, începând cu dl. Osman Koray Ertaș, atașații Religioși (Diyanet), reprezentanții Organizațiilor Guvernamentale (TIKA) și toți oficialii turci care ne vizitează țara, să fie manipulați de „satanistul” Iusuf Murat, atrași inclusiv în sediul U.D.T.T.M.R. pentru a legitima un presupus președinte cu statut penal și șuberekarii acestuia, în condițiile în care, repet,  oficial nici unul nu deține calitate pentru a uza de sigla U.D.T.T.M.R.?
Dacă analizăm rolul diplomatic prin care aceștia reprezintă poporul turc și interesele Republicii Turcia și le raportăm la imixtiunea „benevolă” prin care sunt struniți și manipulați să ignore legile din România, vom deduce că situația este mult mai gravă decât ne putem imagina, pentru că niciun oficial nu și-ar permite să-și riște cariera din cauza unor indivizi certați cu Legea Divină și Penală.
19731786_1926381064266068_4749043158678319866_nCu toate acestea, deși nu s-au finalizat cercetările în cazul „Geamiei Hunchiar” (vezi aici), pot anticipa cu certitudine, că sumele în euro din cele trei procese-verbale (vezi aici) nu au fost achitate din contul personal al satanistului Iusuf Murat sau al instituției Cultului Musulman din România (aspecte sesizate pe larg Guvernului României – Secretariatului de Stat pentru Culte, vezi aici), că, cel puțin aceste sume, ar fi fost predate neoficial lui Iusuf Murat.
În acest sens, citez din declarația Muftiului din 13.07.2017: «cele 3 procese-verbale aveau caracter confidențial, cei care le-au făcut publice vor răspunde pentru asta», prin această afirmație amenințătoare lăsând să se înțeleagă că cel puțin aceste sume au proveniență „secretă”(?) și că documentele au avut menirea de a justifica cheltuirea acestora, făcând trimitere la cele trei procese-verbale care, însumate, fac referire la suma de 26.500 euro.
18952547_1912446905659484_6546172424552198288_nDupă cum puteți observa, doar unul dintre documente conține ștampila Muftiatului și a avocatului Dumitru Bădrăgan, banii „justificați” în celelalte două procese verbale, respectiv suma de 20.500 euro, se bănuiește că au ajuns în buzunarele „satanistului” Iusuf Murat.
Despre acest șiretlic se pare că și-a dat seama și fostul Consul General Ali Bozcalıșkan, motiv pentru care (potrivit surselor noastre) am aflat că a fost înlocuit în urma sesizărilor „satanistului” Iusuf Murat și a complicelui său, Osman Ertaș Koray, sesizări adresate președintelui Recep Tayyip Erdoğan – în care se află menționate atât numele subsemnatului, cât și al d-lui Sunay Omer.
Potrivit unor informații „pe surse” se bănuiește că, ocazionat de vizita „satanistului” Iusuf Murat în S.U.A. (vezi aici), acesta ar fi avut o întrevedere secretă cu Fethullah Gulden cu care ar păstra relații amicale și în prezent.
Protest anti-moschee la BucurestiAceastă ipoteză se poate deduce din afirmațiile lui Osman Koray Ertaș, care, după lansarea protestelor „Nu vrem Mega-Moschee” de la București, acesta și-a exprimat opinia (potrivit unui articol publicat de „Curentul”): «în spatele controverselor din ultima perioadă privind acest proiect s-ar afla susţinători ai clericului de opoziție Fethullah Gulden» (vezi aici).
Paradoxal, în același context, un alt  articol din „Curentul” (vezi aici) face trimitere la tăcerea nejustificată a „satanistului” Iusuf Murat, care a refuzat să mai discute cu presa!.
Coincidență sau nu, dacă analizăm legăturile dintre „satanistul” Iusuf și avocatul Dumitru Bădrăgan ca reprezentat al M.C.M.R. (Muftiatul Cultului Musulamn din România) în speța „Geamia Hunchiar” și le raportăm la protestelele P.R.U. (av. Bădrăgan Dumitru – vicepreședinte național), organizate sub lozinca „Nu vrem Mega-Moschee”, vom deduce cu ușurință cine este intermediarul „tăcut”, respectiv prin cine a ajuns P.R.U. să aibă legături cu opoziția lui Fethullah Gulden, în sensul celor declarate de Osman Koray Ertaș (vezi citatul de mai sus).
19894755_1930637977173710_7303562651621601100_nAstfel că o logică elementară ne conduce la un „război tacit a valizelor de bani”, care par să ne fii „vizitat” țara, pe de o parte, pentru susținerea protestelor și, pe de altă parte, pentru stoparea acestora, chiar dacă acest fapt nu s-a dovedit (nefiind sesizate autoritățile în timp util!).
Este o certitudine faptul că există cel puțin o legătură între muftiul Iusuf Murat și avocatul Dumitru Bădrăgan, dovedită categoric prin existența celor trei procese-verbale, în valoare de 26.500 euro.
Citind și printre rânduri, sper că ați înțeles de ce oficialii turci sunt nevoiți să încalce flagrant hotărârile definitive pronunțate de instanțele din România și să se supună umilințelor, manipulărilor și șantajului perpetuu exercitat de „satanistul” Iusuf Murat?
Concret, cine-i individul care poate declanșa și stopa „furtuni” în România!?
Mai multe despre actele și faptele „satanistului” Iusuf Murat se regăsesc în plângerea din 21 iulie 2017, aflată în evidența și atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
În context, pot afirma că ar fi suficient ca autoritățile din România să dovedească proveniență sumelor din care au fost achitați cei 26.500 euro de către „satanistul Murat Iusuf.
Poate numai așa oficialii șantajabili vor fii înlocuiți sau declarați ca persoane nongrata, iar „satanistul” Iusuf Murat va putea suporta consecințele faptelor sale grave, pentru că, în contradicție cu acestea, nici oficialii turci și nici mafia tătarilor turco-musulmani nu au dat dovadă de demnitate și onoare pentru a demisiona. Ali IBRAIM
Nota redacției REZISTENȚA.ro
 Întreaga responsabilitate a conținutului acestui articol cade în sarcina exclusivă a autorului și nu implică, sub nicio formă, ziarul REZISTENȚA.ro și pe proprietarul acestuia.
  • Sublinierile aparțin redacției.
  • Sesizarea trimisă Guvernului României a fost remisă cu adresa nr. 15D/ 7965/ 14 iulie 2017 către Ministerul Afacerilor Externe, în conformitate cu prevederile art. 6^1 din O.G. nr. 27/ 2002.
 

Comentează pe Facebook

Articolul precedentTeodosie „să dovedească instanței că nu este penetrat anal!ˮ
Articolul următorMuftiul Murat Iusuf și-a astupat groapa din cimitir
CUMPĂNĂ C. CONSTANTIN - jurnalist • licenţiat al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Am muncit ca să te cresc“ - premiul pentru „Cel mai bun film de anchetă pe anul 1995“; •1995-coautor la realizarea filmului pentru TV „Şi Dumnezeu se odihnește“, despre catastrofa navală din 4/5 ianuarie 1995, filmt selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; •1996-realizator al filmului pentru TV „Oameni pe care numai Iisus îi poate săruta“, despre viaţa oamenilor bolnavi de lepră din Dispensarul din Tichileşti-Tulcea; selectat pentru concursul A.P.T.R.-1996; selectat pentru Festivalul MEDIAFEST-Costineşti-1996, nominalizat pentru Gala Laureaţilor; •1990-2008-autor a numeroase ştiri, anchete, investigaţii, reportaje, interviuri, precum şi realizator de emisiuni pentru televiziune; •2006-autorul cărţii „Tragedia navei «Independența»“; •2007-coautorul cărţii „Catastrofa navei «Unirea»“; •2008-coautorul cărţii „Naufragiul navelor «Paris» şi «You Xiu»“; •2009-autorul cărţii „Terente“ (vol. I şi II); •2011-coautorul cărţii „Amintiri despre o flotă pierdută“ (vol. I şi II); •2011-membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști; •2011-membru al Ligii Navale Române; • 2017 - "Elena de la Dunăre și Mare" - Film documentar (Elena Roizen), Redactor.